Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 717
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Дали са малко схематичен лист с точкуване, най-вероятно проверяващите имат по-подробен. Например в 23 задачата двете лица дават 4 точки, намерил си второто лице, но не си доказал. Ще ти дадат точките за самия отговор, но не и за доказателството. Най-вероятно това се има предвид, че няма да имаш 4 точки, а 2.5 или 3.

# 811
  • София
Дали са малко схематичен лист с точкуване, най-вероятно проверяващите имат по-подробен. Например в 23 задачата двете лица дават 4 точки, намерил си второто лице, но не си доказал. Ще ти дадат точките за самия отговор, но не и за доказателството. Най-вероятно това се има предвид, че няма да имаш 4 точки, а 2.5 или 3.
Точно това ми казаха Simple Smile

# 812
но тези, които кандидатстват в училища към Министрество на културата ще им трябват да ги приложат към документите за кандидастване.
Само да уточня, че за трите училища към МК, които са с рисуване, не се изисква такава бележка. Приемът на документи за кандидатстване тече вече от няколко дни. За другите училища към МК не знам как е, но не виждам логика да искат служебна бележка с резултатите от НВО по БЕЛ и МАТ или олимпиади. При записване всички искат удостоверението за завършен 7-ми клас, без значение дали детето е било на НВО или не, т.е. без други бележки.

Подкрепям. Училищата към МК въобще не се интерсуват ни от диплома ни от НВО. На нас ни казаха че можем да не се явяваме на НВО .....ако сме сигурни че ще влезем. Важното е да имаме диплома от завуршен седми клас. Е то ние сме си в момента в училище към МК ( от пети клас ) та говоря черпейки от извора. Ние сме си отделна губерния, отделен изпит, с отделен формат, отделни изисквания. Ако щеш мини седми клас с 3,00. Изкараш ли на изпита 6 си приет.

# 813
  • София
Бе за НГДЕК не е така, там си вземат НВО БЕЛ и оценките по БЕЛ и История от свидетелството за завършен прогимназиален етап. 
На всички, които ще се явяват на история, рисуване и каквото друго е останало - успех!

# 814
  • В центъра на моретата
По принцип не съм от хората, които обръщат внимание на фатални знаци, но от два дни започнаха да ми се натрапват някакви неща и започнах да се замислям дали ми показват нещо - днес така ме сърбя носа (дали на яд или на радост???), вчера пуснаха по радиото една песен на Garbage, която носеше винаги лош късмет на една позната и понеже все и се смеехме, като я пуснат, та накрая ни каза, че някой ден и ние ще сме на нейния хал.
Та...., започна вече да ме стяга гърлото.
Май съвсем изтрещявам, щом и това споделям:rage:

# 815
  • София
Заек, аз само щастливи суеверия имам... Но пък нито едно не ми се е случвало тия дни. (освен четирилистните детелини - те сами се спъват в мен, постоянно, тях не ги броя).
Има си една песен, която винаги казвам, че ми носи късмет, но слушайки Класик фм на работа няма как да чуя Мамбо№5...

# 816
Аз даже снощи имах пророчески сън с точните точки на сина , ама ще споделя след като излязат . Ако съм познала , ще ходя да пусна едно тото. Надявам се само да не са много по -ниски от тези, които сънувах, че и те не са високи Simple Smile

# 817
Бе за НГДЕК не е така, там си вземат НВО БЕЛ и оценките по БЕЛ и История от свидетелството за завършен прогимназиален етап.  

Това училище/гимназия  тогава може би не е  МК , Ние имаме такава в нашия град. води се хуманитарна и там изучават в някаква степен  изкуства музика и танци. Влиза се с НВО рисуване ( различен от изпит към Нуитата), НВО по бел, чужд език от диплома и още няколко оценки) . Понеже Министерството е различно, вероятно формата е различен изискванията са различни. При нас за НУИ важи  само изпита който полагаш към училището.

коригирам се- погледнах, наистина се води към МК.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 11:42 от _re_ge

# 818
НГДЕК си е точно към Министерство на културата.

# 819
  • гр.Варна
А дали резултатите по БЕЛ или по МАТ са лоши.
Нашият клас е математически(има още един такъв),но след като класната се е допитала до децата кой-какво е решил е казала,че вероятно никой няма да има 100т по МАТ от училище...Flushed на така лесната матура!

# 820
  • София
Марти, сипи си! Не чупи клавиатурата!
Ако бях вкъщи отдавна да съм се почерпила, но съм на работа Frowning1

Gia_fire, моята девойка също няма никакви интереси. Ходи на модерен балет, но той приключва в края на месеца. Игри не играе, но не пуска телефона и таблета. Гледа най - често клипчета. През лятото най - вероятно денят й ще минава така: спане до късно, закуска, гледане на клипчета и след това като позахладнее излизане и така цяло лято.

# 821
  • В светлината на слънцето
Пък у нас снощи влезе калинка в стаята на сина ми. Дано да е на късмет.

# 822
  • Бургас
Аз даже снощи имах пророчески сън с точните точки на сина , ама ще споделя след като излязат . Ако съм познала , ще ходя да пусна едно тото. Надявам се само да не са много по -ниски от тези, които сънувах, че и те не са високи Simple Smile
И аз снощи й сънувах точките. Детето каза, че съм луда.

# 823
  • София
за НГДЕК тази бележка, че е ученик, трябваше - при записването за участие в изпит.
нонич, не знаех, че днес ще излиза инфо - ще чакаме Simple Smile
Аз не знам дали днес ще излезне информация, но след като изпитът е в неделя, кога ще се разбере кой в коя зала е? Та и там съм на F5 Satisfied.
Току що дъщеря ми ми прати съобщение получено от класната в групата на класа им "Проверката по математика завърши вчера по обяд, а днес преди 8, свършихме с БЕЛ. Сега чакам съобщение за официалния край на проверката, което значи, че още утре след обяд може да излязат резултатите ви, най-късно в неделя. В началото сайтът на МОН ще блокира, но не се притеснявайте"
Залаганията може да продължават.
Девойката ми не спортува нищо - през годините мина през плуване, танци, волейбол. По време на пандемията в някакви периоди ходеше на фитнес, през тази учебна година на нищо. Сега я чакам да приключи и й взимам карта за спорт и тръгва да пробва различни активности.
На телефон и компютър може и тя да е нон стоп, на ТВ филми на английски, това е! С мен да излезне от време на време на някоя разходка из кварлата.

# 824
Рефреш на Школо - МОН - форум и после в обратен ред. Чисто ОКР си е моето.Joy

Много сме днес с твоята диагноза, силни сме! Hands Muscle

Общи условия

Активация на акаунт