Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 782
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 885
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Заек, аз само щастливи суеверия имам... Но пък нито едно не ми се е случвало тия дни. (освен четирилистните детелини - те сами се спъват в мен, постоянно, тях не ги броя).
Има си една песен, която винаги казвам, че ми носи късмет, но слушайки Класик фм на работа няма как да чуя Мамбо№5...

дали? Wink

# 886
На десетокласниците са публикувани резултатите от НВО-то. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо това влизах да напиша. Дано и на седмокласниците излязат.

# 887
На сайта на 51 СУ са обявили резултатите от проверка на способностите по ИИ  държан при тях, а в сайта на МОН няма никаква информация….
Благодаря за инфото. В сайта на МОН няма нищо. Моето е с 95 точки. Като се има предвид, че не се е готвила за този изпит и не беше доволна от направеното е добре. За проверката за способности изнасят ли статистика?

# 888
На десетокласниците са публикувани резултатите от НВО-то. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо това влизах да напиша. Дано и на седмокласниците излязат.
и техният срок ли беше 28

# 889
  • Стара Загора
Да

# 890
Може ли да ми кажете в статистиката за успеваемостта от миналата година, каква информация дава колоната Общо БЕЛ+МАТ?
Колко деца са със сбор точки от БЕЛ и МАТ равен и по-висок от съответния ред. Т.е. колко са с твоите и колко с по-високи от твоите точки от двата предмета.
Благодаря за отговора 💐

# 891
  • Варна
Ехааа, ха дано и нашите публикуват днес!
MianaNia, поздравления за 95т!
StDobri, благодаря за споделената песен! Изслушах я с кеф. Дано ни донесе късмет!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 14:07 от ysap

# 892
  • София-Младост
При тия писания, че са били слаби работите, може и до понеделник да изчакат, хич не бързам:)

Удар, удар е получа...вместо на Оценки цъкам на Изпити и там пише 314, 317...

# 893
При тия писания, че са били слаби работите, може и до понеделник да изчакат, хич не бързам:)

Абсолютно същото направих
Пулсът още ми е 200 Joy

# 894

А знаеш ли какво е като видиш 21 и 23 😂

Още никой ли не е звънял до Руотата? Нали ги качват всяко за себе си?

# 895
  • вкъщи
Хич не искам да излизат днес, да си поживея още два дни сравнително спокойни би било добре.

# 896
  • Варна
Хич не искам да излизат днес, да си поживея още два дни сравнително спокойни би било добре.
Аз пък искам да излязат, а който може да чака, за да ги види в понеделник.Grinning

# 897
  • София
Привет, група.

Многооооо сте изписали, ама много! Simple Smile

Как ще процедирате в понеделник?
Ще видите вие първи сами резултатите, ще видите заедно с детето ви резуталтите или пък детето ще види първо резултатите си, а после вие?

Аз уж по-темерутски го раздавам тези дни след преживяното разочарование от думите на дъщеря ми, че по МАТ се е представила супер зле, но тази нощ сънувах МАТ - 25 точки. И в съня си се разстрох много. Явно напрежението си казва думата.

# 898
Може би имат предвид, че децата в провинцията не гонят бал над 480 (някой даде пример с Пловдив) и от там и учениците са по-спокойни, не ходят толкова много на курсове и уроци и не се боят за всяка изгубена точка. Аз така го разбирам, а не, че децата са по-мързеливи или глупави.
Само дето това категорично не е вярно. Децата от малките градове кандидатстват в големите и затова ходят на уроци и учат усилено, за се кконкурентни на другите.

# 899
  • София
Със сигурност ще ги видя първо аз Simple Smile Той няма търпение, но няма кода за достъп в него така, че явно не му е много зор. 😃

Общи условия

Активация на акаунт