Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 96 758
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Гита, при нас чакат точките от НВО, за да ги оформят. А удостоверенията ще ги дават на 02.07
NaM, отивай в понеделник да се разправяш. Дано да не е късно и да коригират оценката.

# 946
Понеделник ще е късно, класната написа сега, че днес е срокът за оформяне и е дала свидетелствата за печат.

# 947
да, видях, макс при вас бил 50, а не 100, като 7 клас. нямах предвид да смяташ специално, особено специално за мен, разбира се, а да споделиш представата си, която явно е различна от моята. вече разбрах де, вкл. статии вече има, мерси.

# 948
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
От един гол интерес само - ако ти е удобно, пусни линк, че това с промяната на формАт на изпит точно за догодина не ми звучи наред.

това се обсъжда отдавна.
мисля, че формулировката беше "може да се проведе интегриран изпит", а не "непременно ще се проведе интегриран изпит".
признавам, че не съм се задълбочавала.

# 949
  • Ланкър, планините Овнерог
По повод свидетелствата се сетих още нещо - сверете си после оценките, че на голямата ми дъщеря бяха сбъркали една оценка в дипломата миналата година.

# 950
От един гол интерес само - ако ти е удобно, пусни линк, че това с промяната на формАт на изпит точно за догодина не ми звучи наред.

това се обсъжда отдавна.
мисля, че формулировката беше "може да се проведе интегриран изпит", а не "непременно ще се проведе интегриран изпит".
признавам, че не съм се задълбочавала.
Прието е още миналия септември. И да, ключовата дума е " може".

# 951
Съжалявам, но понеже е част от цяло предаване и не знам дали ще го публикуват.

# 952
  • Варна
А това е върха на наглостта!Понеделник отивам при директорката.Това му е годишната оценка по Бел.
Много жалко така да пореже детето. Дано се вразуми след разговора с теб! Стискам палци да не е късно в понеделник за промяна на оценката!

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 15:44 от ysap

# 953
  • София
NaM, не оставяй нещата така. Обади се още сега на директора, може пък да е оше в училище. В понеделник може да е късно за корекция. Нямам думи просто...

# 954
  • София
По повод свидетелствата се сетих още нещо - сверете си после оценките, че на голямата ми дъщеря бяха сбъркали една оценка в дипломата миналата година.
И при нас имаше грешка в дипломата.

# 955
  • София
NaM, ти сигурно имаш телефон на заместник-директор и директор, звъни сега, в понеделник ще е късно. Вземи ги от класната, ако трябва. При средно 4,67 за 2 срок да пише 4 е безумно, това са вече не 11, а 24 точки назад още на старта...

# 956
Може би има някакъв разум в това за интегриран изпит. В началото на годината му казах на моя, че не ме интересуват оценки по други предмети, с изключение на тези по математика и бел. Резултатът се сещате какъв беше - колкото запомни в час и се учи ударно само за контролно, които знания се изпаряват скоро след това

# 957
Ysap, думи нямам. Какъв проект чака???
Въпрос към всички, които живеят извън София, но в прилична близост (примерно Пазарджик, Самоков) - има ли около Вас деца, които ще кандидатстват в Софийски училища?
Аз съм самоковка,но от 25 години живея тук.Още,когато бях ученичка 95-97година много самоковски деца продължаваха в София-основно НПМГ.И досега е така.
Сега много от тях кандидатстват освен в НПМГ и в Исп.Г,немска и учат там,въпреки че имаме доста добри училища в града,кандидатстването в София се явява добър шанс за децата. Надали е валидно само за Самоков,а и за другите градове в областта.Много от децата отиват да учат и в Правец.
Така,че да.Децата ,кандидатстват в София,но дали ги записват е родителско решение,което опира до много пътуване и доп.разходи,а най-вече до отделяне и на дете от семейната среда,което не всяко от тях понася добре.

# 958
  • гр.Варна
Дали не е време да звъннем до някое РУО? Simple Smile

# 959
  • Бургас
Може би има някакъв разум в това за интегриран изпит. В началото на годината му казах на моя, че не ме интересуват оценки по други предмети, с изключение на тези по математика и бел. Резултатът се сещате какъв беше - колкото запомни в час и се учи ударно само за контролно, които знания се изпаряват скоро след това

по принцип има разум, но не и при всичката излишна информация, която учат.

Общи условия

Активация на акаунт