Седмокласници 2020/2021 - Втора изпитна седмична тема - (21.06 - 27.06)

• 97 048
  • 1 417
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София

Току-що в къщи..  без думи... ММ е с 3-та степен изгаряне на ръцете, но всички сме живи и здрави... Пф, изпариха ми се всички изпити от главата ...

# 1 171
  • София
Ако при разсекретяването са сменени две работи и това се установи при запознаването с работата по-късно, как се процедира? Добре, тази, която виждам не е на моето дете, но как ще се разбере на моето при кого е отишла? Аз не изключвам варианта за техническа грешка и ако точките не съответстват на очакваното (с много), ще отидем. Дано да не влизаме в този филм.
Кати, жив и здрав да ти е Врячо 💐

Леле, сега пък в нови филми ме вкара...

# 1 172
  • София
Ужас 😬 Какво стана?
Кога ще свършат гадостите, едно след друго...Егати и Меркурия.

# 1 173
  • София

Току-що в къщи..  без думи... ММ е с 3-та степен изгаряне на ръцете, но всички сме живи и здрави... Пф, изпариха ми се всички изпити от главата ...

Ужас!
Не разбирам какво има на снимката, но това с изгарянията е достатъчно красноречиво... дано бързо мине!

# 1 174
Олеле, magi. Знам колко боли изгарянето. И на двете ръце ли е? Кураж момиче, дано минава бързо.
Пиши ми на лични ако искаш, цялото бедро си изгарих и се мазах сума ти време с един крем от Мадан.

# 1 175

Леле! Каво се запали? Бързо възстановяване на човека .
Ацербин-ът спрей (има и крем) много бързо задравява изгарянията и раните.

# 1 176
Ужас! Бързо възстановяване!

# 1 177
Ох, magi_sveta, сигурна съм, че сте взели бързо мерки и ще се възстанови без следи! Важното е, че сте живи и здрави, макар и стресирани!
----------------
katiABV, mmm, да са ви здрави и успешни децата! Късмет във всичко предстоящо в живота!

# 1 178
Magi_sveta, бързо възстановяване🤗! Вероятно знаете, но ако мога да съм полезна, сложете лед или пуснете студена вода над изгореното. Не мажете с нищо и ако имате възможност, отидете в Пирогов. Оказва се, че там е единствената клиника, където разбират от изгаряния.

# 1 179
  • Пловдив
Това е котлон....
Magi_sveta
изпращам ви цялата си положителна енергия! Heart
Heart

# 1 180
  • на пистата
След като се оправи човека направете му.мехлем от восък и масло.Баща ми беше с изгаряния по лицето и цялата шия..ужасна.Не останаха белези от това мазило.

# 1 181
  • Варна
Маги, чувала съм за почти магически крем с невен при изгаряния. Но най-добре в Пирогов да го видят и да кажат специалистите! Стискам палци!

# 1 182
  • София
Аспиратор, укъси и се запали, и стана купон ... Охладихме го ММ. Кумците са ни на гости, та кумицата е лекар и го спаси ...

# 1 183
  • София
Маги, най - важното е че сте живи и здрави. Бил е малкият дявол. Бързо възстановияване на мъжа ти

# 1 184
  • Варна
Кати, честит рожден ден на младежа! Да е жив, здрав и щастлив. Да го приемат на първо класиране по първо желание.
Маги, много съжалявам за съпруга ти! Дано по- бързо се оправи. Добре, че е имало лекар в момента, за да реагира адекватно.

Общи условия

Активация на акаунт