Проблем със съсед

• 4 296
  • 64
  •   1
Отговори
# 60
Ок, може и да греша, но принципно това се случва, когато има отрова - вредителят бяга в другата посока, не се завира в отровата, освен ако не е целта да се погълне, т.е. не е под формата на храна.

Изобщо не е странно, явно не ти се е случвало и искрено ти пожелавам да продължава така.

# 61
Бълхите не могат да контролират посоката на скока, но могат и да лазят, тоест да се обръщат в посоката, в която искат да скочат.

# 62
Направи ми впечатление, че бълхите влизат от отвън, явно котката е спала на площадката ни и е имало котило от бълхи (не знам дали така се казва) Премахнахме всичко от двора, което би било примамливо за котките да спят на него. Опразнихме двора. Притеснителното е, че продължава да има бълхи и то от най-дребните, тоест бебета, размножаването продължава. Не знам дали е нормално. Напръскахме наведнъж и вътре и вън. Определено не са толкова много като онзи ден.

# 63
  • в сърцата на децата <3
Малена, бълхите не са лесни за изтребване. Нужно е непрекъснато пръскане, при това с препарати, които са с удължено освобождаване. Сигурна съм, че всеки работи отлично с гуугъл, но все пак ето малко инфо какво и как се случва при бълхите:

# 64
Малена, бълхите не са лесни за изтребване. Нужно е непрекъснато пръскане, при това с препарати, които са с удължено освобождаване. Сигурна съм, че всеки работи отлично с гуугъл, но все пак ето малко инфо какво и как се случва при бълхите:

Благодаря за инфото!
Звучи доста страшничко, напаст голяма са.
Пръскаме най-редовно и определено са много по-малко. Хората от БАБХ казаха, че ние колкото и да пръскаме, източникът, ако не се обезпаразити, бълхите ще продължават. Това го знаем, затова и натиснахме съседа.
Силно се надявам да си е взел поука и да се грижи за котките, но се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт