Гобленарски раздумки - 147

• 55 985
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
... а какво трябва да е съботното в готов вид?

Да, това е каналът на Дименшънс

# 286
  • sof
Hяма голям напредък, за това пък се чудя как ще ми стигнат конците, че взех като за в една нишка, на второто чиле съм сега, опрях левия край. Зори, благодаря, понеже не е голям, а основата е почти бяла, бива с очилата. Вероятно ще направя текста в солиден цвят за да оптимизирам количествените разлики. Хубаво е да гледам и на другарче семплера, а този комплект на Dim съм го заглеждала и аз, ама нали имам голям запас, та се въздържам... за сега, все още...

# 287
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
зайо се е разтичал вече Simple Smile

# 288
  • sf
В крайна сметка реших да е тъмно. За подарък на близък е.

# 289
Теди и Динков, напредвате с новите проекти. Браво!
Сега открих нещо подходящо за сезона и Пипито-любителка на тиквите.

Схема и ключ са на Мария Бровко. Мога да го сваля при нужда.

# 290
  • Бургас
Оленка нареждам се за схема и ключ разбирасе! Много си мила, как мислиш и за моята душа Laughing  Много ми допадна, предварително благодаря Heartpulse
Ти какво шиеш в момента, не съм виждала скоро нещо твое? Какво става с големия проект, шиеш ли го, кога ще ни покажеш?Innocent

# 291
  • на Мелмак
Много са хубави тези тикви Heart Eyes
Може ли и на мен, след молитвата и успоредно с Парижкия пазар и още два, може и тези да ги боцна. А и коте имам да шия по заявка Grinning

# 292
Здравейте, дами!
Имам въпрос и той е мога ли да инсталирам на таблет с андроид програма, на която да кача сканирана схемата на гоблена, който шия в момента и да маркирам вече ушитото. Надявам се правилно ме разбрахте. Благодаря на всички, които ще помогнат.

# 293
Здравейте, дами!
Имам въпрос и той е мога ли да инсталирам на таблет с андроид програма, на която да кача сканирана схемата на гоблена, който шия в момента и да маркирам вече ушитото. Надявам се правилно ме разбрахте. Благодаря на всички, които ще помогнат.
Върху всяка картинка или пдф може да драскате, т.е. отбелязвате ушитото. Приложения за снимки и пдф в Адроид има много, пробвайте наред, докато си харесате удобна.

# 294
Пипи, Ети, имате го. Големият проект си стои непипнат от зимата.
Втора пролет ще дойде и тоя лук още не се е показал. Мале, сега Добри ще ме почне за него.Simple Smile
Отивам да свалям и пращам. Пипи получи ли схемите и добри ли са?

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 21:29 от olenka63

# 295
  • на Мелмак
Много благодаря! Flowers Bouquet

# 296
  • Бургас
Благодарности и от мен Оленка!

# 297
Еха, момичета снощи уших 2 конеца. Голямо постижение.

# 298
И аз през седмицата вечер много често нямам сили.
Не помня дали се похвалих тук - миналата седмица пристигна първият ми комплект (руски). Пътува цял месец от Русия през Полша с крайна дестинация на другия край на света.
Аз купувам само електронни схеми, но тази фирма не предлага такива, всичко е комплекти, та се принудих, защото много ми хареса това гобленче. Шие се доста по-лесно и приятно от “Езерото Байкал” на Мащакова. Конците бяха смазани и целият комплект миришеше ужасно, като че ли е опакован преди 5 години, но много му се зарадвах - инструкциите са разбираемо написани и схемата е голяма и цветна.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 20:54 от Calli

# 299

Аз искам да се похваля с това. Имам започнат и гоблен, но с дъщеря ми е трудно да се шие гоблен, това е по лесно.

Общи условия

Активация на акаунт