Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 42 973
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
Аз също се лекувах с летрозол 7 месеца след 4 неуспешни инсеминации забременях естествено 🤔

# 151
# 152
Момичета нещо ви загубих
Много сте изнаписали

# 153
Момичета нещо ви загубих
Много сте изнаписали
Здравей,Любица .Как си ,до къде стигна с процедурите ?

# 154
Септември ще почвам да минат жегите
Този път мисля да почна със Александров но незная как ще стане

# 155
Септември ще почвам да минат жегите
Този път мисля да почна със Александров но незная как ще стане
Желая ти успех, вярвам единствено на него ! Каквото беше казал до сега ,това и стана. Да , не е Господ за да може всичко,но никога не ме е заблуждавал. За това го харесвам. Живот и здраве, Октомври месец ще му се доверя и за раждането , просто няма как да не е той . Стискам палци ♥️

# 156
Ljubica2, наслади се на остатъка на лятото, зареди хубави емоции и живот и здраве на есен успешна двучертичкова процедура Simple Smile

Nadejda_new тъкмо се чудех, може ли да споделите, бременните, които ходят горе като цяло, после кой ги изражда? Аз съм пациента на доц. Кисьов,, сега и на д-р Анжел по зк, ходя и при двамата на прегледи, ама така и не съм питала после с раждането какво се случва. Някой вече родил да сподели? Благодаря.

Успех на всички, които очакват двете чертички, пожелавам ви успешни, безпроблемни и пухкави процедури.

# 157
La principessa,уговаряш се с лекаря,при когото искаш да раждаш.Аз имах уговорка за планово с д-р Александров старши.Само,че започнах да раждам по-рано от предвиденото-в 36г.с. и д-р Атанас и Кателия Александрови, въпреки натоварения си график,ми направиха спешно секцио.

# 158
La principessa , И аз ходя паралелно на ЖК и при д-р Александров на преглед всеки месец. Уговорих се с него,че желая да е той. Следващият месец вече ще се уточняваме за дата и всичко останало . Simple Smile

# 159
Супер, значи все пак има опция. А те къде израждат, като реално работят в частната клиника, не в държавното АГ? Явно ще трябва с Кисьов да коментирам по-конкретно. Аз имам още доста време, но май само това ми остава неизяснено като информация. Стискам ви палчета за леко раждане, лека полека наближавате една след друга Simple Smile а на другите само + тестовееее

# 160
Супер, значи все пак има опция. А те къде израждат, като реално работят в частната клиника, не в държавното АГ? Явно ще трябва с Кисьов да коментирам по-конкретно. Аз имам още доста време, но май само това ми остава неизяснено като информация. Стискам ви палчета за леко раждане, лека полека наближавате една след друга Simple Smile а на другите само + тестовееее
Те си израждат в държавното АГ заплаща се избор на екип + нощувки

# 161
Както и оперират там,три пъти са ме оперирали,два по спешност когато не платих нищо.
Аз родих без избор на екип,защото се засилих нормално да раждам,но се закучиха нещата и преминах на спешно секцио .Много съм доволна от всички,нямам един лош спомен от петте си дни в АГ .Платих си за самостоятелна стая ,просто не исках да бъда с други хора,не заради пандемията и т.н.

# 162
Аз раждах на 7ет,където е Вип-а,но въобще не съм доволна.Реших да раждам там само заради д-р Александров.Останалия персонал беше под всякаква критика,но да не се впускам в подробности.Успех,където и да изберете да раждате дечицата си.Най-важното е децата и ние да сме живи здрави,а другото се преживява. Simple Smile

# 163
Ако знаех,че ще съм секцио щях да искам доцКисьов да я види за първи път и да направи секциото, но се надявах на нормално, той ме насочи към трима лекари и каза аз да реша и избера, доволна съм от избора си, държах да съм с избор на екип, бих родила още 10 пъти при този лекар, по този спокоен начин,хаха, бях на 7 ет, така или иначе е правена там, викам айде там й е късмета, държах да съм сама, таткото да идва и да ни е спокойно, без чужди хора, а и на 7 ет посещенията не бяха определени и майка ми идваше и стоеше до късно, т.е не беше с от толкоз до толкоз, но беше преди пандемията.Имам и имах пълно доверие на доцКисьов и му благодаря за насоките, дори преди секциото го засякох с Малена и се пошегувахме,че не ще момата да излиза от където трябва.Важното е,че сме здрави и двете, че всичко мина добре. От 7 ет т.нар вип, съм като цяло доволна, тук там някоя крива имаше...но помогнаха с грижи, обяснение за кърмене, определено не им бе се тая, то си е и до човека, имаше и някои кисели като лимон, но малко бяха.

# 164
И аз бях на 7ми етаж, защото нямаше места на 6ти. Доволна съм от операцията и реанимация. От  другия персонал имаше и готини и неприятни, но не са ми отказвали съдействие за нищо. И....да...имаше мънички хлебарченцета в банята нощно време, не е мит за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт