Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 42 975
  • 766
  •   1
Отговори
# 165
Аз не съм виждала никъде, само тоалетната е доста тясна ама се преживява, не съм толкоз кг,хаха.Личи си,че е правено ремонт, е, да, за тия пари може още доста да се вложи по мое мнение.

# 166
Мо мое мнение и климатици на 6ия етаж трябва да има,за 80 лв на вечер,то една хотелска стая за двама е толкова все пак.Моя приятелка роди преди няколко дни,изпука от жега там.

# 167
Аз не съм видяла хлебарки,но бях впечатлена от отношението на санитарите.Понеже бях млада и неопитна не знам кой какъв е там и питам едната санитарка "Как става изписването след секцио,на кой ден?"И тя ми отговаря "Според състоянието на бебето изписват,от родилката никой не се интересува". 😳 После тъкмо ме бяха преместили от реанимация в стая.Аз едва ставах от леглото,една влиза да мие и казва "Много е задушно тук,защо не съм отворила прозореца?".Разчекна прозореца до край и вратата към коридора,така хубаво да ни остави на течението с детето.Добре,че съм оправна и се научих да се оправям без да ми помагат.Сега се ядосвам,че тогава не писах оплакване до директора.Но бях току що родила и други ми беше приоритет.И като се сетя още доста такива случки имаше.

# 168
Моят лекар се интересуваше и от детето, и от мен.Грижовен и човечен (бях при дрПетър Липчев). Включая и от това,че имах гастритни болки, гърдите ми бяха на камък, насочи ме да взема бързо мерки т.като по думите му ако там има проблем тип мастит секциото ще ми се стори песен. Ако някоя така ми разчекне без аз да реша, все пак аз съм в стаята, не тя, ще я пратя нейде ...амаха.

# 169
Аз пак да се включа в темата Simple Smile На 03.08 ми беше трансфера и ми казаха на 17ти да си направя уринарен тест. Аз обаче мисля 1-2 дни по-рано да го направя. Дали правилно ще го отчете? По принцип очаквания цикъл за този месец е на 13ти, така че да се надяваме, че няма да ми дойде. И другото, което искам да споделя е, че на 10.08 имах почти цял ден слаби болки като ПМС. Притесних се и се обадих на Ебру и тя ми каза, че е нормално. Офф.. колкото по-малко остава, толкова повече се вълнувам за резултата Grinning

# 170
На шести ден почнах с тестовете,на осмият даже не беше сутринта ,видях втората чертичка.Петдневен ембрион беше нашето момиче.Успех!

# 171
Аз се доверих на кръвните тестове, беше ми писнало от тия с една черта,хаха, но аз трябваше да спирам достинекс и да следя тсх, така че пуснах на 9ти ден кръвен (даже взех да забравям вече някои неща, но да, по спомен на 9ти беше),успех, нормално е да се вълнуваш много!Болките може да са и много хубав знак.При мен имаше много нетипични, не съм чела за такива, силни кратки болки, все едно ме стържат в матката, по нощите бяха, толкова болеше,че се молех да не се повтарят, бяха няколко пъти, но шпа не помагаше.После обаче изкарах чудесна бременност.

# 172
Аз имах много наситен положителен тест на 12ти ден, със сигурност щеше да покаже още на 9тия. И при мен беше 5 дневен ембриона. На следващия ден след уринарния правих кръвен в клиниката за документите към фонда и беше над 1200.

# 173
Честно никога не съм разбрала това бързане за теста ... Аз го направих в деня в който ми казаха , не исках да го гледам ...но усмивката на ММ казваше всичко . Две наситени плътни черти . Кръвният ми беше над 13000 единици ...
Изчакай си датата . Имай търпение .

# 174
Здравейте , включвам се в темата относно чакането на теста . На 09.08 ми беше трансфера на едно 5дневно замразено . Теста ми е за 23 имам чувството че се тоя 23ти се пада след 4месеца 🤣🤣 . Като казвате че сте правили по-ранен тест , примерно на 9ти ден броите ли и денят на самия трансфер или започвате от следващия ?
Поздрави на всички с които се засякохме в една стая , супер позитивни , добре се посмяхме до като чакахме 😁😁🥰

# 175
Аз също като Бобчи от рано започнах с тестовете.Не мога да си представя 14 дни да съм в неведение.Бях си купила цял пакет тестове от ибей и ги имах в излишък. 😀 Още седмица след трансфера имах втора бледа черта,но си имах едно наум тъй като първия ми опит се получи биохимична.В деня,на който ми беше казано да направя тест,тестовата черта беше два пъти по-тъмна от контролната.Кръвният за мое щастие също беше положителен.По въпроса на М1 М1,за първи ден се брои следващия ден на трансфера.

# 176
Като цяло не ми се иска да избързвам с теста , но знам ли на къде ще ме избие по-нататъка .. 😁 успокоявам се с мисълта ,че в крайна сметка при едно класическо правене на бебе не се чака по-малко време за резултата

# 177
Чака се до деня на МЦ.Аз също в този ден го правих,класическото бебе е среща на яйцеклетка и сперматозоид,те ми връщат пет дневен ембрион.Но аз съм си нетърпелива,натюрела ми е такъв 😁

# 178
Здравейте, извинете за спама, знаете ли лаборатория във Варна, която да работи до 19ч?

# 179
Здравейте! Понеже доста въпроси напоследък задавах, исках да ви споделя нещо хубаво Simple Smile Вчера си правих домашен тест на 12ти ден и беше положителен, а днес беше и кръвния - резултата е над 1700. Не смея още много да се радвам и нямам търпение да отида на преглед да видим дали всичко е наред Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт