Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 207
  • 766
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте! Понеже доста въпроси напоследък задавах, исках да ви споделя нещо хубаво Simple Smile Вчера си правих домашен тест на 12ти ден и беше положителен, а днес беше и кръвния - резултата е над 1700. Не смея още много да се радвам и нямам търпение да отида на преглед да видим дали всичко е наред Simple Smile
Ей,че хубаво ♥️Честито 😊 Всичко ще бъде наред ❤️

# 181
Браво, тихо честито!

# 182
Честито!
Всичко ще е наред😉🍀

# 183
Здравейте,някой да е ходил скоро в центъра..интересувам се дали случайно доц.Кисьов не е в отпуска.. предстои ми да отида след няколко дни и се чудя дали е там,а не ми се иска да звъня само за да проверявам дали е там-да не досаждам Simple Smile нали август е отпускарски месец Simple Smile

Честито Winwar и ти пожелавам всичко да е наред! 😊

# 184
Здравейте,някой да е ходил скоро в центъра..интересувам се дали случайно доц.Кисьов не е в отпуска.. предстои ми да отида след няколко дни и се чудя дали е там,а не ми се иска да звъня само за да проверявам дали е там-да не досаждам Simple Smile нали август е отпускарски месец Simple Smile

Честито Winwar и ти пожелавам всичко да е наред! 😊

Благодаря ти!❤
А по твоя въпрос: другата седмица доцента нямало да го има. Така ми казаха. Даже точно за това ме извикаха малко по-рано за прегледа Simple Smile

# 185
Благодаря за инфото Winwar Simple Smile значи ще изчакам по следващата седмица 🥰

# 186
Момичета , днес е 9тия ден от трансфера на 5дневен емрион и тъй като започна да ми “прецапва” се ядосах и пуснах един кръвен 1.20 ми е резутата , тоест отрицателен . Чудя се дали да продължавам с кринона ..някой ако е бил в такава ситуация да каже , че яко се вкиснах ..

# 187
Момичета , днес е 9тия ден от трансфера на 5дневен емрион и тъй като започна да ми “прецапва” се ядосах и пуснах един кръвен 1.20 ми е резутата , тоест отрицателен . Чудя се дали да продължавам с кринона ..някой ако е бил в такава ситуация да каже , че яко се вкиснах ..
Нищо не спирай докато не се чуеш с лекаря ти .

# 188
Здравейте, знаете ли утре и вдругиден дали ще има лекар на 7етаж?

# 189
На доц Кисьов днес му е последен ден. След това 2 седмици е отпуск.

# 190
На доц Кисьов днес му е последен ден. След това 2 седмици е отпуск.
Аз ще ходя за инсеминация. Доктор Александров ли ще ги прави?

# 191
Предполагам, че ще е той. Не съм питала подробности, просто стана въпрос че му е ред да почива и попитах колко време. Днес и Малена я нямаше, но пък Ебру и Бубето бяха там. Не знам при тях как е графика за отпуските. Малена вече беше юли месец, а Ебру беше споменала нещо за края на август, но не разпитах повече

# 192
По телефона ми казаха, че няма да има никой събота и неделя.

# 193
Здравейте с мъжът ми правим опити за бебче от известно време,но не се получават  нещата и искаме да си направим консултация с някой специалист може ли препоръки.Аз наскоро бях на гинеколог и ми каза,че всичко ми е наред но не са ми правени допълнителни изследвания.Мъжът ми преди години си е правил изследвания и са му казали че има малък брой сперматозоиди и най-вероятно няма да може по естествен път да има деца.Та искаме да си направим сега консултация но се чудим при кого тъй като сме от Добрич и не познаваме специалистите във Варна

# 194
Здравейте с мъжът ми правим опити за бебче от известно време,но не се получават  нещата и искаме да си направим консултация с някой специалист може ли препоръки.Аз наскоро бях на гинеколог и ми каза,че всичко ми е наред но не са ми правени допълнителни изследвания.Мъжът ми преди години си е правил изследвания и са му казали че има малък брой сперматозоиди и най-вероятно няма да може по естествен път да има деца.Та искаме да си направим сега консултация но се чудим при кого тъй като сме от Добрич и не познаваме специалистите във Варна
Препоръчвам ви д-р Александров Simple Smile изключително съм доволна от него

Общи условия

Активация на акаунт