Медицински център за асистирана репродукция Варна ( лятна тема 2021)

• 43 235
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
И аз.Той направи доста за нас и е страхотен и човек и лекар .Много държи на пациентките си,малко в началото хард може да ви дойде,но не заблуждава.Доста е директен и не му пука дали ще го харесате или не.Ама грам не му пука.Но всяка негова прогноза за мен се сбъдна,без изключение.В крайна сметка имаме момиченце на година и три месеца след първо инвитро.Успех!

# 196
Точно така,при мен беше любов от пръв поглед 😁 Беше ми омръзнало да слушам от други лекари ,как съм лесен случай и вече да се броя бременна. Е да ама не . Всичко което ми каза д-р Александров се сбъдна . Имаше моменти в които не слушах и исках сега и веднага всичко да се случи и сгреших . Благодарение на него сега съм бременна 🤰 . Успех

# 197
Дайте малко информация къде претлглежда,само на частно ли работи

# 198
Дайте малко информация къде претлглежда,само на частно ли работи
Работи в АГ болница Варна, на 7 ет , без записване на часове.50 лв е прегледа. Мога да ви дам телефон на акушерка от която можете да получите повече информация.

# 199
Здравейте момичета. Искам да направя консултация с д-р Александров и от всичко прочетено до тук разбирам, че не записват часове и се чака. Тъй като съм от Бургас кога е най добре да се иде, за да не се чака много и през целия ден ли прави прегледи? Как разбирате кога е на работа и кога не е? Също така искам да попитам момичетата с мъжки фактор-правят ли ТЕСА, МЕСА и др. за извличане на сперматозоиди?

# 200
Sparky88,най-добре е да отидете към обяд.По-спокойно е.Не преглежда през целия ден,някъде до към 14ч.,после по спомен влизат в операции.Щом сте от друг град и държите точно той да ви прегледа,може да му се обадите предварително по телефона да се уточните.Номерата на лекарите и акушерките ги има в сайта.Аз за пръв път като ходих,старото ми АГ ме насочи към него и му се обадих да питам кога му е удобно да отида.

# 201
Аз също препоръчвам д-р К. Александров 🤗
Той сбъдна мечтата ни!  Имаме прекрасно момиченче почти на 9 месеца, благодарение на него и на всички от 7 етаж 😇 Директен е .. Още от първата ни среща разбрах, че това е Моят доктор... Успех!!! 🍀🍀🍀

# 202
Здравейте, момичета. Чета ви от доста време, съветите и споделеното от вас е изключително полезно. Пациентка съм на д-р Кисьов и ми предстои стартиране на инвитро. Понеже в момента той е отпуск, ще ме прегледа д-р Александров, преди стартиране.  Въпросът ми същност е вашата процедура на кой ден от цикъла ви стартираха, понеже на мен не ми казаха по кой протокол ще съм. Дойде ми днес, говорих с Ебру, тя ми каза да отида в понеделник в клиниката и се притеснявам дали не е късно, все пак ще бъде 3 ден от цикъла. Благодаря ви ☺️😊

# 203
Точно на 3 ден гледат за 1ви преглед, всичко е наред.Успех!

# 204
И моите стимулации започваха винаги на 3ти ден. Не се притеснявайте, щом ви викат в началото на цикъла, значи ще е нормална стимулация по къс протокол. Иначе щеше да е доста по-рано поставена блокиращата. Имайте доверие на екипа, там никой няма да ви подведе.

# 205
Между първи и трети ден се започва винаги,аз започнах на първи .Успех

# 206
Здравйте, момичета! Sparkling Heart
Някой следи ли киста при др Александров?

# 207
Здравейте момичета дойде време да предам колана на бременни. Върши страхотна работа почти в 8 месец обиколих Родопите и ми беше много комфортно с него в колата . Започвам вече да ограничам шофирането ,само на кратки разстояния. Ако има желаеща за него нека ми пише 😊😊😊

# 208
Здравейте, момичета! От вторник, стартирам инвитро процедура при доц. Кисьов, стискайте ми палци-това ще ми е първа такава процедура, досега правих само инсеминации при тях. Страха е огромен😪😪😪По къс протокол, как протичат нещата? Как протича пункцията?

# 209
Аз имах преглед преди цикъла за задържани фоликули, после от втори ден започнахме стимулация, викаха ме да следят размерите на фоликулите и да променяме дозите ако е нужно. При мен всичко мина като по учебник. Показваха ми как да си слагам инжекциите, много подробно инструктират. Пункцията ми мина гладко, почаках си доста реда, което много ме изнерви, мислех през цялото време че ей сега ще се пукнат и ще ме изтърват, но всичко беше наред. На пети ден ми беше свежия трансфер на 1 ембрион, който в момента хленчи за папкане.

Общи условия

Активация на акаунт