Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?
Благодаря!
а пък водолеи не познавам и нямам мнение

но това беше още в началото на месеца, та ми се иска да изчакам другия преглед преди да се настроя. Така или иначе е добре дошло каквото и да е 
Единственото, което ме притеснява е финансовото ни положение, защото ми се иска да дам добър старт на децата ни в живота...а когато станат на 20-30 години, а ние
едва ли ще искат да им се месим в живота.
, пък след време... 
ги отказах още преди да бях сигурна дали съм
, защото не понасях миризмата им, всъщност на нищо не понасях миризмата. Кафета не пиех и преди, защото ме лекуваха с хомеопатия...виж биричка пиех като смокле точно преди да забременея. После, не я понасях, а сега... да съм пила 1-2 чаши бира и 1/2 вино за тези месеци.
докторката
няма лошо, има и майки и бащи на по 40 и....просто аз лично не искам, иначе когато дошло - тогава,всякога е хубаво
С Валери се установи ,след раждането, че матката е била много изтъняла и сега доки каза, да си избия от главата нормалното раждане 
...Вие какво мислите?