Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е работното време на БХС и Майчин дом?
-
Какви са мненията за преносимите кошари и бебешките колички?
Мненията за преносимите кошари и бебешките колички варират. Някои майки смятат, че преносимите люлки са удобни до няколко години, но след това предпочитат стационарни дървени легла. За количките майките споделят предпочитания към леки модели с големи въртящи се гуми, които са удобни за маневриране и пътуване с кола.
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?
-
Какви са вашите възгледи относно стерилизаторите и помпите за кърма?
-
Какви са мненията за летните колички?
Си и ще бъдеш по- добра майка от тях! Нима тези дето са си осиновили дете не са майки?!Нали не са раждали.Ако питаш мен са по-добри майки, от някои майки дето си зарязват децата по една или друга причина. Въобще не им се връзвай, всеки има право да си избере как ще ражда.
да им поговоря малко какво струва на някой майки да станат такива и през какво трябва да минат за да забременеят.И как такива хора си представят че може да рискуваме здравето на децата си или нашето с ваг. раждане .Че както лесно паля напоследк
).
Иначе винаги се е старал да се оправя сам, науми ли си нещо го следва докрай 
Пусто съм прекалено чувствителна на болка
че аз дори на зъболекар като отида сълзите ми текат от болка и се давя и кашлям сякаш кой знае какво ми правят (зъболекарите вдигат ръце от мен, много труден пациент съм). Ще видим как ще раждам, май няма да е лесно
Аз да ви се оплача, от няколко дена ме прерязва кръста от време на време. На вас случва ли ви се и какво правите да отшуми болката? Вече усещам бебо, но не като ритничета,а все едно се претъркулва в корема ми. Когато съм легнала по гръб с изпънати крака понякога се намърдва в дясната част на корема ми и там се образува нещо като изпъкналост. Много е забавно
Още 2 седмици остават до моя преглед, когато ще разберем и пола на бебчето. Вече направо броя дните...
Сега знам и чувството е много специално - мисля, че тати Илко малко ми 

. Така, че смело напред при Рибите.
.Поне вярвам, че е така /много се наплаших от статии по форуми и списания
Аз след 2 часа съм на 1я си преглед при тукашния лекар и не знам защо съм малко притеснена. Ще се отчета като се върна