Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 349
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте, и аз съм в това положение, звъня пиша и няма отговор!

# 346
Момичета, преди трансфера, пак не ми пишеха навреме, а тогава зачестяват всички прегледи и изследвания. Изнервих се, все в последния момент ми даваха инфо. Няколко пъти ги питах кога трябва да отида, нали все пак ходя на работа, мъжа също, иска се планиране на отпуски и болнични, малко или много.... Нищо. Отложих трансфера за следващия месец, което изобщо не им се понрави и се замъкнах направо при тях. 😃

# 347
О_О ужас! Отдавна ли е така положението? Аз бях последно април месец там и си беше както обикновено, отговаряха винаги много бързо. Почвам да се плаша.

# 348
Дано не разводнявам темата, от август се бавят с отговорите . Едната преводачка е бременна и има една нова... Ако са променили политиката, поне трябваше да кажат.. Не знам къде е ключа за палатката. Успех! 🍀

О_О ужас! Отдавна ли е така положението? Аз бях последно април месец там и си беше както обикновено, отговаряха винаги много бързо. Почвам да се плаша.

# 349
Момичета, горе долу колко лева ви излиза стимулацията?
Моята започна събота и за първите 4-5 дни е 1300 лв 🙈 незнам до края колко ще стане-в АБМ съм и с хормон на растежа.

# 350
Не мога да кажа точна сума, но около 400 лв беше при мен. Но аз нямах такива екзотики като хормон на растежа, а дозите на Гонал-Ф ми бяха много ниски (изкарах цялата стимулация на 112.5, последните 2 дни бях на 125). За сметка на това за трансфера ми добавиха кръворазреждане, защото много се отложи във времето (съответно стана и много дълъг прием на Естрофем) и там се оръсихме много за Оксапар.

# 351
Не мога да кажа точна сума, но около 400 лв беше при мен. Но аз нямах такива екзотики като хормон на растежа, а дозите на Гонал-Ф ми бяха много ниски (изкарах цялата стимулация на 112.5, последните 2 дни бях на 125). За сметка на това за трансфера ми добавиха кръворазреждане, защото много се отложи във времето (съответно стана и много дълъг прием на Естрофем) и там се оръсихме много за Оксапар.
И за мен беше ок. 1000 за цялата стимулация, но тогава идваха в клиниката с моторче от някаква аптека и бяха доста евтини. Може ли да провериш друга аптека, ако цените са завишени?
ето цените от интернет
https://www.ilactr.com/ilac/gonal-f.html

# 352
Гонал Ф 300 ед.;мерионал по 2 прахчета и хуматроп по 0,5 ми е дневната доза до сряда. После ще видим с какво и колко ще продължим още 7 дни. Имам само 5-6 антрални 😭,а дозите са ми силнички…
Шанти, и на мен с моторчето ми ги докараха. Проверих в още 2 физически аптеки и цената беше 1:1 с платената на моториста.
В този сайт е доста по-евтин гонала 🤨
Ще се поразходя сега и попитам в още някоя аптека.

# 353
Devilche сподели ако намериш по- изгодна аптека.

# 354
Devilche, моята стимулация беше с Гонал 225 и фемара излезе ми около 650 лв. До Мемориал в аптека Идил провери ли цените на лекарствата как са? Имаше и една аптека до хотел Темпо до Мемориал цените на лекарствата бяха доста изгодни.

# 355
Devilche, моята стимулация беше с Гонал 225 и фемара излезе ми около 650 лв. До Мемориал в аптека Идил провери ли цените на лекарствата как са? Имаше и една аптека до хотел Темпо до Мемориал цените на лекарствата бяха доста изгодни.

Може някой в стимулация в Мемориал да помогне с цените в зоната там Simple Smile Сигурна съм, че има Simple Smile

# 356
Никой ли няма в момента в Мемориал да провери цените на Гонал Ф поне 🙏🏼Не сме отседнали близо,а и градския транспорт го избягвам в момента иначе да съм ги проверила и там аптеките.
Обиколих още 4 аптеки днес-пак цената е 1:1 с тази на морориста на АБМ. издирвам и циклопрогинова(едно любезно момиче ми услужи преди и сега не мога да й я върна),но навсякъде ми казват,че е изчерпана и няма да намеря. Ако чуете някъде да има,моля да ми кажете 🙏🏼

# 357
Девилче аптеките първо ще ги питате каква отстъпка ще ви направят. Като ги попитате за цена те казват една но после питаш а с отстъпка? İNDİRİMLİ SON FİYAT? Този който ги носи в болницата в Аджб.Маслак ги продава без отстъпка, на мен ми направи 100 лири от 3600 лири. Ако завиете надясно след болницата има една аптека Sezer, правят отстъпки при всяка покупка между 600 и 900 лири. След нея има и други аптеки в които не съм влизала.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 22:40 от eferia

# 358
Гонал Ф 300 ед.;мерионал по 2 прахчета и хуматроп по 0,5 ми е дневната доза до сряда. После ще видим с какво и колко ще продължим още 7 дни. Имам само 5-6 антрални 😭,а дозите са ми силнички…
Шанти, и на мен с моторчето ми ги докараха. Проверих в още 2 физически аптеки и цената беше 1:1 с платената на моториста.
В този сайт е доста по-евтин гонала 🤨
Ще се поразходя сега и попитам в още някоя аптека.
 Аз бях с Гонал 250 после включиха и Цитротид... В аптеката до Мемориал Идил ми правиха отстъпки... Дори може да върнеш лекарства който не си ползвал, съответно ти връщат парите... Мисля че си сътрудничат с болницата понеже координаторките ни пратиха там, но това няма значение в сравнение с БГ си е направо индирим😀както казват турците. А за атралните не се тревожи и моите бяха толкова и успях... Желая го и на теб! Мемориал беше моето приключение, когато бях на ръба на отчаянието, най - важното е да си спокойна и да вярваш😀Успех!

# 359
Привет,
Някоя да е била по Шанхайския протокол-с 2 пункции в един опит?

Общи условия

Активация на акаунт