Клиники в Истанбул - тема 13

• 52 292
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря, явно трябваше да отидем до някоя не много популярна метроспирка, защото иначе на другите места беше изчерпано ..иначе има и еднократни карти от по 6 лири и такава за две пътувания от 10 лири

Аз имам спомен,че си я взехме от автомата,където директно се зареждат тези карти.Тъкмо бяхме пристигнали на гарата и бяхме помолили един дюнерджия за помощ,но това беше октомври миналата година.Сега като си ходим само си ги зареждаме.
Момичета, а как се сдобихте с Istanbulkart ? Не знам колко киоска проверихме и навсякъде беше изчерпано предния път ... Сега сме до Момарт и идея нямам тук от къде може да се купи такава 🤔

# 421
Момичета, мои близки отфчужбина искат да започнат ин витро в Аджибадем Маслак малко преди Нова година като и 31 декември вероятно ще е съвпадне с периода !Проблема е дали клиниката ще работи тогава ?Някой има ли наблюдения послидната година дали са работили .

# 422
В Истанбул,както е всеизвестно Християнски празници ,като Коледа не се празнуват и не се почива . За Новогодишните ,сиг навсякъде си е еднакво . Малко преди 31 и до 3-4,предполагам ще е затворена клиниката

# 423
В Истанбул,както е всеизвестно Християнски празници ,като Коледа не се празнуват и не се почива . За Новогодишните ,сиг навсякъде си е еднакво . Малко преди 31 и до 3-4,предполагам ще е затворена клиниката

Няма нищо такова, Марая. Винаги има дежурни.

# 424
здравейте,тъй като и аз най-вероятно ще правя тогава трансфера ги попитах,казаха че работят постоянно и през декември.успех

# 425
здравейте,тъй като и аз най-вероятно ще правя тогава трансфера ги попитах,казаха че работят постоянно и през декември.успех

Благодаря ви за отговорите!Вероятно по време на Рамазана почиват повечето от клиниките😀

# 426
Аджъбадем е отворен 365 дни в годината. За другите нямам информация.

# 427
А аз за мемориал знам същото..Бахчеджи са по-особени за това се отказах от тях.

# 428

Благодаря ви за отговорите!Вероятно по време на Рамазана почиват повечето от клиниките😀

Ще те разочаровам, и тогава работят.

# 429
Поради спецификата на работа Аджъбадем Маслак работят всеки ден.При едно от моите посещения го коментирахме с преводачката.

# 430
Момичета, защо непрекъснато срещам постове, че търсите лекарства? Има проблем с намирането им ли или не ви достигат? Аз ще ходя след двайсетина дни за първи път в Турция и ако има проблем с лекарствата искам да знам, за да съм подготвен и да си закупя. Не ги ли изписват точно, както тук в България?

# 431
Някои лекарства не се предлагат в България.
Други са на космически цени в България.
При мен примерно, в хода на подготовката ми включват медикаменти и не ми се разхожда до Одрин за тях.
Също, ако не си си сметнал добре колко опаковки ще ти трябват, тъй като има лекарства, които се приемат до 10-12та седмица.
Предполагам това са основната част от причините.

# 432
Здравейте ! Интересува ме  дали има начин да си поръчам лекарствата за симулацията от Турция (имам рецептата). Нямам познати , които да ходят до там , за жалост, за да ми ги закупят.
Благодаря предварително!

# 433
Здравейте,
Има ли сред вас жена на 40+,която да е успяла да гушне бебче в Мемориал? Интересувам се от протокола им, за по-възрастни дами като мен.
Ще ми е интетесно какъв е той и за др болници също.

# 434
Аз търся ,защото ми трябват за стимулация в Германия ,и цените са много по ниски ,ще ходя до бг ,но ако успея от някой да си ги набавя ще пропусна ходене до Турция ,което доп.ускъпява нещата

Общи условия

Активация на акаунт