🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 8 - След финала

• 33 819
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
И Виктория от Евровизия и Х фактор ще участва...много я харесвам като певица.

# 151
Обявиха ли я официално? Аз също много я харесвам.

# 152
  • Пловдив
Обявиха ли я официално? Аз също много я харесвам.
ами четох някъде...по ТВ не е минала реклама мисля.

# 153
  • Пловдив
И какво стана сега - атьори и певици. Толкова ли пък не намериха поне една.

# 154
Обявените за сега са 7:  Моню Монев, Руслан Мъйнов, Александър Сано, Есил Дюран, Крисия, Алисия и  Дарин Ангелов.
Остават още трима: може би Виктория Василева, Марияна Попова и кой може да е десетия?

# 155
Предполагам, че "лузърът" сред участниците ще е Алисия, на която нищо няма да и се получава. Есил Дюран я виждам амбицирана и изпълнителна, но трудно ще влиза в други роли и ще е себе си. Това е моята прогноза.

# 156
Колкото да харесвам Виктория, мисля, че и тя няма да е добър имитатор. Такова чувство имам и за Крисия.

# 157
  • Испания
Надявам се, че Виктория няма да участва. Харесвам я като певица, но не е за този формат. Артистичността ѝ клони към нулата и не мисля, че ще ѝ се получават имитациите. Но Магърдич държи неговата линия: през "Маскираният" - в "Капките". И от Есмигюл, и от Ася /Алисия/ не очаквам нищо освен фасони. Крисия може и да се справи.

Очаквам мъжете да изнесат сезона.

# 158
  • София
Аз пък мисля, че Алисия може да изненада приятно- дано.

# 159
  • SF
Мисля, че Дарин Ангелов ще даде всичко от себе си. Ще влиза в женски образи, ще се лигави и ще успее да се превъплъти.
Иначе в имитацията, която направи на Васил Найденов, беше далече от първообраза, но той ще заложи на други качества и грешките в пеенето му ще му бъдат простени.
10 човека - много са! Но дано да е за сметка на закачките с Хилда  и скечовете, които се разиграват за пълнене на времето между две изпълнения.

# 160
В анонса за Есил се казва нещо за девет участника, да. Даже се учудих, че не го излъчиха накрая, защото сякаш за последен е правен. Но... ще видим. Само че ако наистина са 9, тогава не е сигурно дали само една жена остава. Жалко, че досега жените са все певици. Поне една актриса ей тъй, за цвят, да имаше...
Да, аз се обърках, че са обявили 5 участници мъже, а всъщност са 4 и затова предположих, че остава една жена, с която участниците да станат 9. Тези дни ще разберам колко на брой ще са. Мисля, че колкото и да се опитат да сбият предаването няма да им стигне времето за 10 участници. Затова залагам на 8 или 9. Дано има някоя актриса. Може пък идеята да е да се изправят певици срещу актьори.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 18:30 от martinka99

# 161
"България търси талант" почва на 14 февруари, което означава, че е почти сигурно, че Капките ще стартират тогава като конкурентно предаване. А и рекламите на Капките ни подсказват доста кога ще стартират.

Да, 14.02 понеделник.

# 162
Да не би десетия участник да е Краси Радков и да го обяват съвсем накрая като изненада. Thinking
Нямам търпение вече аз. Имам усещането, че сезонът ще е интересен.

# 163
И аз в началото на всеки сезон,тръгвам с големи надежди.Дано се оправдаят.

# 164
  • Велико Търново
Остават още трима: може би Виктория Василева, Марияна Попова и кой може да е десетия?
Виктория Василева не е ли политик?

Общи условия

Активация на акаунт