И ние сме от късно заспиващите бебета. Лягаме си към 23:30 с много будения посред нощ. А напоследък след 5ч. сутрин дори си "издейства" да спи при нас.

Нели, стискам палци всичко да е наред с бебчето!
Някой има ли представа къде се губи Констанс?

Оставям я на пода със сумати играчки и е такава забава. През това време ние с татито се гушкаме
Иначе и на нас отдавна не ми се е случвало да излезем само двамата. Другата седмица тъкмо имаме повод - татито има имен ден /Димитровден/ и може да оставиме Маги на бабата, тъкмо да свикнат двете
.а вие непременно трябва да отпразнувате именния ден 
разликата между двамани с мъж ми е,че на мен макар да ми се иска ме е страх да оставя малчо на някой и съм готова да подтисна по скоро желанията си за излизане ,отколкото да надрасна страховете си. 
/.
и направо не се търпи
Особено харесва тези които са в стихотворна форма - рита с краката от кеф и надава леки писъци 
, така че нашето виждане с татито е след като Ема заспи и през почивните дни ходим навсякъде с малката 
Хапва си я детето, но явно я бях надценила с парченцата. Реших да не я пасирам, а да я намачкам само с вилица, но стана доста на едро и тя много трудно гълташе, особено коричката на сухара. Иначе реших да я пробвам как ще я приеме в най-"постния" вид попарата / сухар, масло, извара и вода/ и въпреки това пак я яде. Утре ще я пасирам малко и ще видим как ще е.
Само как ще се отучим от нощното будене и кърмене...незнам 

))