Обсъждане на имотни обяви-23

• 46 172
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
По принцип съм съгласна за адвоката. И аз бях помолила един от тази прослойка да гледа документите и да дава съвети. В последствие се оказа, обаче, че банковите служители, които се занимаваха с отпускането на кредита, бяха много по-полезни от адвоката; видяха сто неща, които той не беше видял и в резултат на негоите действия бях на косъм да загубя капаро от близо 10 000 евро. Та в моя случай, парите за адвокат, бяха абсолютно хвърлени на вятъра.

# 181
Не парите за адвокат по принцип, а парите за БАШ ТОЗИ КОНКРЕТЕН адвокат.

# 182
  • София
Понеже търсим 4-стаен реших да разгледам и в читавите квартали близо до центъра и вече съм на 1000% сигурен, че пазарът на имоти в София е тотално сбъркан!

Какво мислите за подобни луксозни сгради? И това според вас нормално ли е? Тия на ниските етажи дали ще имат топла връзка с метрото Flushed от терасите...

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d15754120923149 … mp;f1=5&fe7=1

# 183
  • София
В подобен имот ще търся на висок етаж, но за динамично градско семейство си е окей.

# 184
Това ако се се лъжа е моста над автогара Юг на Драган Цанков до Жулио Кюри, аз взех на 700 метра от там до Геме на 1000 евра, много е шумно там, а и да дадеш половин милион за лудницата в Изгрев, няма как

Последна редакция: пт, 09 юли 2021, 23:38 от queenn

# 185
Пускам за обсъждане:
https://m.imot.bg/details/1a162575298273584

Това е от евтините обяви в Борово. За инвестиция, но и за живеене ми хареса. Бяхме на оглед, за ремонт е апартамента - на места по-козметичен, на места по-тотален. Входа е поочукан, но не мърляв. Леки следи от мухъл и течове има на няколко места, уж били оправени авариите. Още го изплащат. В локацията обаче ми остана сърцето.

Та струва ли си компромисите?
много е скъпо за стар панел за ремонт 48 квадрата
Не е чак толкова специална локацията. Да беше до поликлиниката или 36-то, разбирам. Това е далече от парк, дори от паркче, далеч от метро, близо до задръстения Каблешков. Не е топ локация в рамките на Борово, че да си струват компромисите.

# 186
# 187
той няма жилищна площ, само криви стени и тераси 😔

# 188
За обявата в Борово - мястото много ми харесва, но 75к + ремонта за панелна гарсониера ми се вижда множко. Макар че цените са полудели, може би може да се намери някое ЕПК поне, с много дебнене по сайтовете. Пускат се много скъпи панели напоследък, има кой да ги купува, за отдаване под наем - ще се дадат, но не бих инвестирала тези пари в това точно.

# 189
  • София

Това не е апартамент, това е извращение на архитектурата. Време е вече да гласуват промяната в закона и премахването на тия малоумни коти и т.н.. Тия дни пак имаше новини, че се обсъжда въвеждане на ограничение по етажи. Да се надяваме, че тогава подобни бърлоги ще са рядкост.

P.S. Това е предното доказателство, че пазарът и народът са изтрещели тотално!

# 190
P.S. Това е предното доказателсто, че пазарът и народът са изтрещели тотално!

А може би не. Види ми се познат този апартамент, та явно и друг път е обсъждан, което значи, че не го купуват Wink

# 191
Харесала съм и този, но пусто тази крива спалня ми вади очите:
https://bazar.bg/obiava-31294912/prodava-2-staen-gr-sofiia-krastova-vada
Знаете ли това как може да се "оправи"? Освен един 'каф нас леглото - настройка ... не виждам друг начин :<

# 192
Подходящо е за квартира, на студент примерно.
Как им дават статут на апартамент на такива таванчета?

# 193
И кое по-точно си му харесала, Lo Ve? Дневната е малка - в кухнята имаш уред до уред без шкафове и не се знае изобщо дали ще се съберат като на схемата,ако коминът е малко по-голям (не са дадени размери).
Столовете ще пречат на телевизора да е гледа от дивана.
Терасата е под 2 кв - колкото да се каже,че има.
Спалнята поне по квадратура е ок, има място за голям гардероб.
Складът губи площ в коридори и има място само за една пералня. Дано има ТЕЦ, че да не се губи още място за бойлери.
Не е моя работа, но наистина се чудя хората по колко пари правят на месец, че могат да си позволят да купуват такива недоразумения? За мен това е донякъде сравнимо с пенсионерите,които си хвърлят парите от терасата. Същото и за Борово с гарсониерата за ремонт.
Ако бяха 40-45 хил.евро, ок,ама на двойна цена-мерси съм. Представете си,че тези имоти някога ще трябва да ги продадете,за да финансирате друго. Дали ще има кой да ги купи,ако предлагането се нормализира?

# 194
Дневна+кухня 19 кв.м. е първото, което би ме отказало.
Сумирай си кв.м. от чертежа, за да добиеш представа за каква жилищна площ са тези пари.

Общи условия

Активация на акаунт