Единадесети клас - лятно емоционална

• 40 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Признавам си го! Innocent
Без възрастен са, шест деца. Добри деца са, но се притеснявам, защото е за първи път. Предполагам, че докато дойде време да се приберат, ще съм почти в мир със себе си. Joy
На Градина сърф лагера е много добър! Имам познати деца, които ходят от 6-7 клас, всяко лято, някои от тях завършиха тази година и пак отидоха там.

# 436
Bora,  Европейско кенгуру е лагерът, на Пампорово. Преди това ми отказа планински и морски лагери на Reverso. Но извън това, нищо чудно моят и твоят да играят заедно по мрежите - и моя не мога да изчегъртам от компютъра.

# 437
  • Sofiа
Потвърждавам, че сърф лагерът на Градина е много добър! Там си има нормални бани Blush
Наборът тази година ходе с приятели и гаджето на къмпинг на Златна Рибка,  но бяха с родителите на едно от момчетата.
Бащата е бил доволен от нашичкия, щото той е "стар" къмпингар и помагал. През август пак е поканен на къмпинг с тях. Ние очаквахме като дойде време за прибиране да почне да мрънка да остане, защото имаше други приятели на Градина, но той дума не продума.
Като се прибра стана ясно защо - заради поканата за август, да не изнаглявал и да си бламира шансовете да го пуснем Joy

# 438
  • София
Синът ми си взе удостоверението.

# 439
И при нас удостоверение йок.
    Знаете,наборът ходи сам с гаЖето на море,без възрастни.Изкарали са си перфектно.Аз честно да ви кажа,нямам нерви да изтърпя някакви тийнове ,най- вече моят.Но нашият се справя сам,  оставяли сме го от по-малък и да работи.Миналата година цяло лято отговаря за трите магазина,плащания,доставки,че баща ми се разболя и ние с ММ пътувахме през ден да работим в Плевен.
    Ама голямо мурдарче бееееее.Няма такава мърлявщина,честно!

# 440
За удостоверенията и при нас нищо не се чува. Даже и декларацията за профилите не сме попълвали и съм в неведение в какви профили ще учи тийнката. Не я вълнуват нея тези факти, а само мен.

# 441
Преди десет дни дадоха дипломите, не всички са отишли да си ги получат - явно не им трябват за лятото. Профилите и класирането за тях стана май-юни, така че си ги знаем.
Моята усилено ходи на фитнес, на морето сме, но още не е открила сезона на плажуването.  И работа не успя да намери, а и се искаше. Започна да превежда книгата, дом.раб. за лятото и учи италиански ез. Не си падаме по дивата природа, на рафтинг не е ходила, аз от вас чух/разбрах.

# 442
  • София
Младежът не стига до компютъра. Все е някъде. Нали ви бях споделила, че четецът една седмица отлежа, да чака Железният светилник. Дочака го, де. Даже го е взел в багажа за морето. Joy
Работа не си е търсил, но му казах, че вече не мога да му насмогвам с джобните, с неговите широки социални контакти и ангажименти. От както е ваканция, харчи събрани негови пари. С част от тях си заплаща настоящото море, а го дофинансира с част от стипендията. До миналото лято, когато аз давах джобни, винаги си имаше останали пари. Сега, когато излиза с негови пари, никога не харчи за нищо. Joy

Информационната сводка от днес е, че не са спали тази нощ. Сутринта посрещнали изгрева на плажа, после заспали на шезлонгите, докато не ги събудили "бирниците".
Яна, сподели за последствията от неспането, моля те! Smirk

# 443
  • Варна
Преди десет дни дадоха дипломите, не всички са отишли да си ги получат - явно не им трябват за лятото. Профилите и класирането за тях стана май-юни, така че си ги знаем.
Моята усилено ходи на фитнес, на морето сме, но още не е открила сезона на плажуването.  И работа не успя да намери, а и се искаше. Започна да превежда книгата, дом.раб. за лятото и учи италиански ез. Не си падаме по дивата природа, на рафтинг не е ходила, аз от вас чух/разбрах.
Камея, на Зл. пясъци има работа по ресторантите. Ако някой се интересува, мога да дам инфо на ЛС.

# 444
Навсякъде по морето се търси персонал. Моята и тя искаше да работи, но решихме че е по- добре да ходи на курс за Иелтс и октомври да си вземе изпита. Повечето и съученици работят, та трудно я отказах от тези мераци. Беше на стаж 2 седмици в Технологика- мисля стига и за това лято. До година съм и обещала цяло лято, ако иска да работи, но тази година да си вземе изпита по английски. Удостоверенията ще им ги дават в началото на 11 клас.

# 445
  • София
Вижте каква катеричка ме навести днес, докато си пишех кротко една искова молба на терасата:
Скрит текст:
Пристигна с бодри подскоци, влезе в хола, но набързо излезе и избяга. Добре че не я видя кучето.

# 446
  • В светлината на слънцето
И моята не си е взела удостоверението. Явно наесен ще им ги раздават. Мислели да е в средата на юли - ма то няма на кого тогава.
Заточила съм я с баба, гадже и куче на село. Тя не мрънкоти, понеже е с компания. Ама баба й не спря всеки ден да ми намила за нещо.
Купихме й мечтания телескоп и сега е обсебена от небето. А там звезди да искаш - все пак селото е в Родопите, макар и най-източните. Обаче много трудно го пренася, защото е по-голям от нея и тръбата му е сигурно широка, колкото тялото й. Обаче какви кратери видяхме на Луната - като на кино, страхотия.

# 447
  • София
Страхотно хоби, Лу!
Един от най-ярките ми и хубави спомени, с мъжа ми, е от периода на гаджосване - лежахме на една поляна цяла нощ посред лято и гледахме звездите по времето на Персеиди.
Санака, стая под наем у вас не давате ли? 😊

# 448
  • София
Има, бе, идвай! Ще пием апероли и мохито /с мента от градината/ под дебела сянка. Simple Smile

# 449
Мекички ще има ли? Joy
Катерицата каза ли нещо или само сви някой чифт чепички и изчезна ни апейрол пила, ни мохито помирисала?

Общи условия

Активация на акаунт