Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 488
  • 441
  •   1
Отговори
# 150
Ахам, ми късата клечка, соре.

# 151
"Подарък", за който си доплащаш не е подарък... мисля.
Милионер, който спестява като кара приятелката му да му плаща хотела... не знам, как да коментирам, всъщност. За мен фантазията е изпуснала юздите на еднорога. От друга страна, ако работи от 17 годишна и е спестила за част от "подаръка" си, не би следвало да е толкова наивна и да не знае някои от правилата на икономиката.

# 152
То не било Мерцедес, а Москвич, така ли...и не ѝ го подарили, а я блъснал...
Нищо Лори, принципът си остава.

пп.
Скрит текст:

# 153
Вяско, ако колажът е твой - да знаеш, че жълти букви личат на почти всеки фон. Не бели.

# 154
Даниел Стийл има такива сюжети Simple Smile ( обаче там при същата ситуация мъжът се оказа гей).

След "50 нюанса сиво" много девойки повярваха, че и те ще се озоват в милионерски свят директно от железарския магазин.

Сега след историята на авторката направо виждам как 20 годишни оправни моми тичат и търсят поддържани 40 годишни прекрасни ергени с много имоти и желаещи да я обсипят с полезни блага Simple Smile Самите те са надиплили също по няколко десетки хиляди, да има да додадат към подаръка Simple Smile

# 155
Според мен историята е истинска, но понеже се акцентира на това, че ѝ е подарил апартамент авторката разбираемо поукраси малко нещата с материалното му положение. Реално за един човек на години с добра европейска заплата, без деца и почти пълни разходи покривани от фирмата не е непосилно да подари един средностатистически апартамент в Бг дори и да не е милионер. Не е непосилно и 25 годишна да намери 30 хил да си го ремонтира, нито е странно тя да си прави сама ремонта, ако човека е със средни доходи. Което не променя същността на казуса.

# 156
  • MI
Най-вероятно той леко преувеличава, а тя му вярва. Не вярвам да се водил да гледа всичките 7 (въображаеми?) апартаменти.

# 157
  • Варна
Дами и господа, други неща са важни тук, не апартаментите. Момичето си каза.

# 158
много завист, много Joy

# 159
Най-вероятно той леко преувеличава, а тя му вярва. Не вярвам да се водил да гледа всичките 7 (въображаеми?) апартаменти.

Абсолютно навсякъде сме нощували, защото апартаментите са на курортни места в северната част на Италия - и да това е една прекрасна инвестия за човек, който желае да си докарва допълнителен доход от резервации и то мноого добър доход.

Относно апартамента - той знаеше, че спестявам усърдно попита ме каква сума имам казах 30 хил. към момента - той каза нека ти помогна бих се радвал да го направя. Това беше цялата ситуация, и разбира се, че приемам останалата сума като един голям подарък за мен, някои хроа спестяват цял живот и робуват на кредити, защо да не го наричам подарък?

# 160
Каква завист?
Италианец милионер с много имоти и любяща рода в родината си, от 5 години живее в малък български град. В жилище под наем, плащано от фирмата, за която работи. Макар да се отдръпва от идеите за дете и дори за близост напоследък, той настоява да купи жилище на любимата си. Все пак приема галантно 30 хил от нея. Също е навит да плаща тя хотелите понякога Simple Smile хайде спирам Simple Smile

# 161
  • Варна
Щом е удобно и за двамата, какво пък, нека тя плаща хотелите, а той по-голямата част от цената на апартамента. Не са им проблем парите явно.

# 162
Човекът може да има наследствени апартаменти или да инвестира в имоти, които се дават под наем - обичайно в Западна Европа.
Мацката може да не се чувства ок да и плащат всичко и да се опитва да плаща сама разни неща, за да не бъде на пълна "издръжка" по почивките - нещо, което уважавам, смятам за правилно и съм правила редовно.
За момиче, което работи отрано и само изкарва парите си, е достойна постъпка.
Стига с това поставяне под общ знаменател - италианците са такива, онакива, не биха допуснали това и онова... въпреки някои общи национални черти, хората са различни. Виждала съм стиснати италианци и много щедри германци. Второто искрено ме изуми, но наистина съществува и през последното десетилетие го наблюдавах в няколко случая, не е само един.
Всякакви истории има, сериалите и романите черпят вдъхновение от реалния живот, а той е пълен с "невероятни" истории.

# 163
  • MI
Т.е. има апартаменти и ги държи празни, да плаща само данъци за да може да спите в тях?!:joy: Ето тук за мен издиша напълно темата.

# 164
Със седемте инвестиционни имата в най-скъпата част на Италия и мен ме загуби. С такива кинти, ще пие шампанско на яхта с Мис Италия, нежели да бачка по прованса в наше село.

Спирам, че вече става грозно.

Общи условия

Активация на акаунт