Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 453
  • 441
  •   1
Отговори
# 210
Аз оценявам, че компанията на лелките е много приятна алтернатива, но нали бяхте болна, Черна котка?! Нямахте сили за разговор с любимия, а ги пилеете в празни приказки с нас, влагайки някакъв странен ентусиазъм. Simple Smile Реторична вметка, разбира се.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 23:16 от Tsugumi_

# 211
  • MI
Ех, бг мама прави чудеса. А най-хубавото е, че и жени на по близо 50 им вярват. Grinning

# 212
Мъжко мнение от ММ, на който му се изкриви врата да следи темата: "Докато не обзаведе апартамента не слушай лелките и не подхващай сериозен разговор"...

# 213
.
Родителите на Катрин Зита-Джоунс дали харесват Майкъл Дъглас?
А неговите дали харесват нея? С официална диагноза е, мисля, биполярно разстройство. Редовно ги пишат по жълтите вестници и сайтове как се изпокарали, щото тя нещо си.

Мъжко мнение от ММ, на който му се изкриви врата да следи темата: "Докато не обзаведе апартамента не слушай лелките и не подхващай сериозен разговор"...
Това е то, мъж! Практична натура!

# 214
.
Родителите на Катрин Зита-Джоунс дали харесват Майкъл Дъглас?
А неговите дали харесват нея? С официална диагноза е, мисля, биполярно разстройство. Редовно ги пишат по жълтите вестници и сайтове как се изпокарали, щото тя нещо си.

Именно! Имат пълното право да не я харесват, нищо че е млада, красива и успешна и по холивудските стандарти синът им е “ударил кьоравото” 😂 Пишат ги в таблоидите - точно както пишат за всички останали, без значение на възрастовата разлика. Само компроматче да се намери.

Апропо, мъж, който си криви врата да гледа какво пише жена му в женски форум,  мъж ли е? Защото питах моя мъж и той изрази едно определено мнение за такива мъже. Няма да го споделям.Само казвам, че всичко може да се изтълкува извратено.

# 215
Катрин е красива и поддържана, но не беше точно млада още като се взеха, сега съвсем.

# 216
  • Варна
Кой е с биполярно, тя ли? Щото оня ден четох, че той откачил и го прибрали с линейка. Не е първия такъв слух, та явно има нещо вярно.

# 217
Катрин е красива и поддържана, но не беше точно млада още като се взеха, сега съвсем.

Стана ми интересно за Катрин и Майкъл и потърсих инфо. Разликата им е 25 г., тя е била на 31, когато са се оженили, той - на 56. Язък, че не е питала Бг мамите, що проблеми щеше да си спести!
Никога не бях надничала в този подфорум, то  било интересно! Не знам как изчетох цялата тема, на един дъх някакси.
Авторката, не взимай много насериозно казаното дотук. Слушай сърцето си, говори с мъжа си и докато го слушаш, слушай и разума си. Надявам се да можеш. Успех 😊

# 218
Майкъл се развежда същата година. Освен това са и световноизвестни актьори с милиони състояние. Направо перфектен пример за простолюдието на заплата.
Едитнах.

# 219

Апропо, мъж, който си криви врата да гледа какво пише жена му в женски форум,  мъж ли е? Защото питах моя мъж и той изрази едно определено мнение за такива мъже. Няма да го споделям.Само казвам, че всичко може да се изтълкува извратено.

Тя жена му на конкретния е на духовна възраст да си държи телефона отключен и да си пази личното пространство само от котката Wink
А иначе темата е много образователна за родители с дъщери.
Хубаво е всичко да е розово и дано да е така и с авторката, но реалността често е различна. Миналите по пътя си даваме мнението базирано на собствения ни опит и разбирания, а решението винаги си е на питащия. Авторката иска да остане с този мъж и ще остане каквото и да прочете тук. Дали избора и е бил правилен или грешен ще разбере след години. За нас с ММ като родители на дъщеря почти на годините на авторката това е грешен избор, защото освен голямата възрастова разлика, която никак не е без значение, този човек просто си прекарва приятно времето без намерение да се обвързва сериозно и се опитва по негово да е коректен като се грижи за авторката и ѝ дава пари. Така виждаме ние от нашата камбанария описаната ситуация. Авторката е на 25, влюбена, чувства се обгрижена и щастлива и разбира се нищо не ѝ изглежда така.

# 220
Е, айде сега, чак пък 5 години да си прекарва приятно времето без да влага нищо... едва ли. Хората, които не искат да имат деца, също могат да обичат и да се раздават във връзки. Въпросът е авторката да разбере дали той наистина отлага или изобщо не иска да има семейство... и дано не й отнеме години, за да получи този отговор.

# 221
Не съумях да прочета всичко, стигнах само до някъде, но човекът може да не иска да има деца, защото вече си отглежда едно ха-ха-ха. Извинявам се, но наистина може да му е дъщеря.. Grinning И отделно, четох, че той казал след 28 години? Защо ТОЙ ти определя след колко време ТИ да станеш майка? Според мен само ти замазва очите, но ти си знаеш.

# 222
Защото тя иска той да участва? Thinking

# 223
  • София
Аз не мога да разбера, защо нападате човека? Може просто да не иска да има деца. Единствено го упреквам, че не ѝ го каже в прав текст "аз деца не искам, но искам теб. Ти решавай!". Няма какво да я размотава. Има хора, които просто не желаят деца и са в пълното си право да нямат.

# 224
Скрит текст:
Защото тя иска той да участва? Thinking
Това какво общо има, че той и казва кога тя да ражда?
Звучи като да отлага вечно и да я мята по върбите.

Аз не мога да разбера, защо нападате човека? Може просто да не иска да има деца. Единствено го упреквам, че не ѝ го каже в прав текст "аз деца не искам, но искам теб. Ти решавай!". Няма какво да я размотава. Има хора, които просто не желаят деца и са в пълното си право да нямат.
Ами може и в това го упрекваме, например? ...

Общи условия

Активация на акаунт