Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 468
  • 441
  •   1
Отговори
# 195
Заплатата му не ме впечатлява. Бившия работи за подобна сума за ирландска фирма. Може и българи да изкарват.

Мен ме загуби след питането
Подпитай дали няма здравословен проблем, който да го безпокои, но да му е неудобно да ти каже. Просто ми хрумна. Минал или настоящ. Ако е карал заушка, може да се съмнява, че е стерилен.

Попитах го ей сега на майтап докато се смея в какъв период от време го вижда и каза 2-3 години максимум.. и каза, че би се радвал да има семейство.

За две минути писане на коментара ти- сериозно ще да сте го обсъждали.

# 196
Като майка на 25 годишна дъщеря не мога да си представя да имам зет на 45. И да го харесвам даже. Моля? Затова ми се струва, че историята издиша.

# 197

Всяко нещо може да бъде изтълкувано грозно. Защо обаче най-често се избира именно този подход? Тъжно и жалко е. И много показателно.

Ами напатили са се хората, това са видяли най-често да се случва. Не че е задължително, но редовно подобни истории за съжаление завършват еднакво. И се пише като предупреждение към авторката за какво да си отваря очите. Сигурна съм, че и ти самата виждаш - във форума е пълно с жени, които отказват да прогледнат в какво положение са се поставили и страдат.

# 198
Като майка на 25 годишна дъщеря не мога да си представя да имам зет на 45. И да го харесвам даже. Моля? Затова ми се струва, че историята издиша.

Уважавам Вашата гледна точка но не всички мислят като Вас.

# 199
  • Варна
Някои родители си затварят очите за възрастовата разлика. Особено при финансово осигурен зет.

# 200
  • USA
Добре де тя болна....той се върнал с чанта с храна...добре...ама и той болен...вместо да пият по един чай, да се сгушат и романтично да си бършат заедно сполите.и да гледат някой филм....дамата седи и ни обяснява....

# 201

Всеки разсъждава от собствения си хоризонт, но не бива да го обобщава, защото Животът е по-шарен от нашите виждания.
Имам почти 25-годишна дъщеря. И 27-годишна кръщелница, която е в сериозна, многогодишна връзка с 47-годишен мъж. И майка и /моя много близка приятелка от 30 години/ и аз го приехме... вече. Той е добър човек и я обича, тя е щастлива. Допускам, че може да ми се наложи да приема нещо такова и от собствената ми дъщеря.
Имам и друг подобен пример.
Затова ми се струва, че историята не издиша. Приемете, че за някои хора щастието на децата им е по-важно от това дали отговарят на стереотипа.
Родителите на Катрин Зита-Джоунс дали харесват Майкъл Дъглас? Чудя се просто.

# 202
Добре де тя болна....той се върнал с чанта с храна...добре...ама и той болен...вместо да пият по един чай, да се сгушат и романтично да си бършат заедно сполите.и да гледат някой филм....дамата седи и ни обяснява....

Хайде сега и за това се захванахте... много пъти сме били болни и сме се гушкали не се тревожете, просто в този конкретен момент това ми е интересно да правя, защо трябва задължително да сме гушнати, че и романтичен филм 😀 това някакво болнично правило ли е

# 203
не внимавате, Оливия..героят е грижовен, но не обича интимности.. Bowtie

# 204
  • USA
не внимавате Оливия..героят е грижовен, но не обича интимности.. Bowtie

О ..извинете моляяяя!

Цитат
и като цяло като човек той не е много любвеобвилен, гушкане през нощта абсурд, целувки, прегръдки -

# 205
не внимавате Оливия..героят е грижовен, но не обича интимности.. Bowtie

О ..извинете моляяяя!

Цитат
и като цяло като човек той не е много любвеобвилен, гушкане през нощта абсурд, целувки, прегръдки -

Добре защо сега го изказвате на ирония... има различни хора.. някои са много гушливи, други не чак толкова..аз също не желая в горещините някой да ми се бута честно казано.. замалко да но цяла вечер не мога просто ...

# 206
  • Варна
Да ама с Майкъл Дъглас видяхме какво стана. Дали си мрат от кеф сега родителите на жена му? Риторичен въпрос.

# 207
За милионерите климатици не съществуват ли?
Мисля, че просто не искаш да споделяш всичко, и преукрасяваш. Твоя работа си е де.

# 208
За милионерите климатици не съществуват ли?
Мисля, че просто не искаш да споделяш всичко, и преукрасяваш. Твоя работа си е де.

Разболяхме се точно заради климатик Sad(((((

# 209
  • USA
Защото в интимностите, дребните жестове се подържа връзката...а и  по този начин се правят деца....без интимности не става....освен ако не стигнете до инвитро .
  За да си "гладен" трябва храна....защото организма постеменно минава на някакъв си режим....без интимности, гушкане, няма секс....ти сама сподели....

а за сега го включих, защото колкото и да не ги обичаш тия неща/говоря за мъжа/, когато са болни мъжете са като малки деца, капризни....може пък да реши да иска да се гушка....вместо да седиш и да си пишеш с нас застаряващи лели, върви го гушкай...

Общи условия

Активация на акаунт