Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 486
  • 441
  •   1
Отговори
# 165
  • USA
Аз се омотах къде живеят в БГ или Италия. Повечето Италианци, които познавам  са големи фамилии...с много деца..., обичат семейството, празниците то братовчеди, племеници...лудница...а този 1 дете не иска....
Авторката да не се окаже някоя странична, а той да си има паралелно деца и жена...и за 5 г тя запознала ли се е с роднините му или....седи си в апартамента аз съм по работа....

# 166
Със седемте инвестиционни имата в най-скъпата част на Италия и мен ме загуби. С такива кинти, ще пие шампанско на яхта с Мис Италия, нежели да бачка по прованса в наше село.

Спирам, че вече става грозно.

Защо да не работи тук като заплатата му е по италиански стандарт за plant manager в муктинационална компания? От сорта на 25 хил. левеа и аз да бях и аз щях да се преместя с такава оферта.

# 167
Пресоли супата, авторке. Налей си едно питие и се успокой!

# 168
Пресоли супата, авторке. Налей си едно питие и се успокой!

аз съм спокойна Simple Smile казвам фактите такива каквито са в България е пълно с италианци работещи на многоооо по-различни заплати от нашитее Simple Smile))

# 169
Със седемте инвестиционни имата в най-скъпата част на Италия и мен ме загуби. С такива кинти, ще пие шампанско на яхта с Мис Италия, нежели да бачка по прованса в наше село.

Защо да не работи тук като заплатата му е по италиански стандарт за plant manager в муктинационална компания? От сорта на 25 хил. левеа и аз да бях и аз щях да се преместя с такава оферта.
Когато избираш белетристичното поприще, дори и в сферата на ненаучно-фантастичната литература, винаги първо се информирай и след това пускай на воля “перото” и фантазията.

# 170
  • София
Т.е. 7-те апартамента са курортни и ги отдава за резервации? За странични доходи. И понякога спите в тях, когато сте на почивка?
Какъв милионер е тогава?!
Авторке, нощувки в апартаменти, а не в хотел, не носят много висок доход (провери в нета какви са цените, но за един милионер подобен доход е незначителен). А и се плаща на някой да ги обслужва между почиващите. Поне да беше написала, че ги отдава под дългосрочен наем.

# 171

Когато избираш белетристичното поприще, дори и в сферата на ненаучно-фантастичната литература, винаги първо се информирай и след това пускай на воля “перото” и фантазията.

Направете си проучване :* лека и прекрасна вечер

# 172
  • USA
25 000 годишно или месечно?

# 173
С това поведение и правопис на продавачка от Женския, не се чуди защо успял мъж с пари не би те искал за жена и майка на децата. Със здраве!

Извинявам се за допуснатите грешки, признавам, че за съжаление по БЕЛ не бях много добра но това не ме прави в никакъв случай лош човек.. изпуснах си нервите просто, защото се старая да разясня колкото се може повече текущата ситуация с цел ако може наистина някой да даде разумен съвет но с всеки опит получавам единствено Вашата нападка сякаш просто искате да се борите с някой, а не да помогнете като нормален човек ..

# 174
  • USA
Дадоха ти добри съвети, върни се и чети. Освен с разговор няма как да постигнеш нещо.

# 175
Дадоха ти добри съвети, върни се и чети. Освен с разговор няма как да постигнеш нещо.

# 176
  • Варна
Виж сега, право на хората е да коментират, да вярват или не. Ти за чий си тръгнала да се доказваш?! Назад се писа не малко, имаше добри съвети. Прочети ги пак, отбери каквото ти е нужно и действай.

# 177
Вие питатее в темата интересувате се - това е възпитано, аз отговоря искрено - това е невъзпитано .. е как да комуникираме тогава? хах
“Дяволът е в детайлите”, както Сирената обичаше да цитира класиците, а стилът, езикът и изказът са крещящи детайли, които не могат да се скрият.

Черна котка, заплата не е важен детайл, за който някой Ви е питал, че и да се сърдите, че сте го дали, но пък подминахте въпроса с имената на курортите, а той беше от мое лично практично естество Simple Smile

# 178

Вие питатее в темата интересувате се - това е възпитано, аз отговоря искрено - това е невъзпитано .. е как да комуникираме тогава? хах
“Дяволът е в детайлите”, както Сирената цитираше класиците, а стилът, езикът и изказът са крещящи детайли, които не могат да се скрият.

Черна котка, заплата не е важен детайл, за който някой Ви е питал, че и да се сърдите, че сте го дали, но пък подминахте въпроса с имената на курортите, а той беше от мое лично практично естество Simple Smile

Мерано, Верона, Беладжо, Рива дел Гарда

# 179
  • София
Авторке, вместо да ни доказваш дали сме прави или не и дали историята е реална или не, направи една вечеря, сипи по едно питие и поговори откровено с човека как вижда всеки от вас бъдещето.

И наистина е проява на лош вкус да се коментира заплатата на партньора, а и собствената. Имотите му също, още повече, че са си негови, а не са ви общи.

Лейди, между 35 и 150 евро, според размер, брой стаи, брой бани, наличие на кухня, брой нощувки. Има и по 1500 евро/нощ (Бурано). Зависи къде точно се намира имотът.

Последна редакция: вт, 29 юни 2021, 21:56 от Fever Ray

Общи условия

Активация на акаунт