Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 443
  • 441
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Според мен той ясно ѝ го показва. Или заедно без дете, или разделени.

# 226
Но пък заедно води до материална осигуреност. Трудна дилема, когато има и пари и чувства Simple Smile

# 227
Важното е кое е по- силно, чувствата или интерес.

# 228
То затова мъжкият съвет е никакви разговори, преди да се ремонтира и обзаведе апартаментът Grinning Аз съм дребнава и материална душица и този съвет ми допадна, но от друга страна искам дете и съм припряна - при установен при мен здравословен проблем не бих чакала търпеливо у другия да узрее желанието за деца, защото може и да не узрее никога.

# 229
Да си оправи апартамента и да си хване нов мъж изглежда най-разумното решение. Доста пресметливо, но такъв е живота Simple Smile

# 230
Да си пресметлив не е непременно лошо.

# 231
А аз не смятам авторката за пресметлива. Да си получил подарък не значи, че си пресметлив.

Последна редакция: ср, 30 юни 2021, 12:38 от Lorelada

# 232
  • Варна
Не е пресметлива. Влюбена е. Обаче на мен ТОЙ не ми звучи като влюбен.

# 233
  • София
Но пък заедно води до материална осигуреност. Трудна дилема, когато има и пари и чувства Simple Smile
Абсолютно! Лесно в живота няма.
Ако аз  бях на мястото на авторката, щях да съм с него, ако наистина толкова много се обичат. Тя е на 25г. Има време за деца. Не се знае след 5г. на какъв акъл ще е по отношение на връзката и т.н.

# 234
Ако пък той "узрее" след 5 години и им се роди дете той ще е на 50. А ката стане детето на 10 той ще е на 60. 🙄
Незнам какво чака тоя човек.

# 235
  • София
Ако пък той "узрее" след 5 години и им се роди дете той ще е на 50. А ката стане детето на 10 той ще е на 60. 🙄
Незнам какво чака тоя човек.
Може и да узрее, може и да не узрее изобщо. Тя има време. Може през това време да срещне друг и така.

# 236
  • София
Аз ли не съм в час с реалностите или жена с 20 години по -млада, трябва да върти мъжа на малкия си пръст и да казва кое, къде и кога?

# 237
  • София
Аз ли не съм в час с реалностите или жена с 20 години по -млада, трябва да върти мъжа на малкия си пръст и да казва кое, къде и кога?
Мда, не си в час с модата. Сега са модерни доминантните мъже тип нюансите. Sweat Smile Всички девойки търсят своя Крисчън Грей. Satisfied

# 238
Дано намери друг, че този май чака да измислят хапче за безсмъртие за да има сили и здраве да си отгледа детето.

# 239
Какво дете? Той човекът казал, че не ще засега. Според мен няма и да му се прище. Има емоционално по-хладни хора, добре им е сами със собствения им живот. Авторката да си прецени, има глава на раменете.

Общи условия

Активация на акаунт