Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 482
  • 441
  •   1
Отговори
# 255
Интересно ми е господинът като казва, че след 2-3 години ще иска деца, какви мотиви изтъква? Защо точно след 2 години, ами не например след два месеца или след 12 месеца?

# 256
  • Варна
Предполагам, че гледа да каже най-дългия възможен срок, който няма да я накара да подскочи на момента. А дотогава я камилата, я камиларя. Отлага колкото може.

# 257
Интересно ми е господинът като казва, че след 2-3 години ще иска деца, какви мотиви изтъква? Защо точно след 2 години, ами не например след два месеца или след 12 месеца?
Финансите не му позволяват в момента. Като купи 9ти апартамент ще помисли сериозно.

# 258
Ами тя му се връзва на акъла. Не е глупав човекът.

# 259
  • София
Работата е там, че след 2 г. той може да поиска, но вече да не става. Тя ясно каза, че не си пада по интимностите, но и дори да е свръхсексуален, един мъж на тези години не може да избяга от биологията. Продължавам да си мисля, че партньорът на лирическата героиня е наясно, че не може да има деца и отлага във времето, докато: а) тя се примири; б) окаже се, че ендометриозата й се е разраснала и самата тя има проблем; в) свърши му договорът за работа в БГ (примерно, след 2 г.) и се разделят, след като първите 2 не проработят.

# 260
Според мен тази връзка няма да я бъде /надявам се да не се окажа права/. На sugar daddy-то явно започва да му поомръзва авторката и само й хвърля прах в очите с този апартамент. Не случайно се дърпа от темите за бебе и годеж... хитрец.

# 261
  • София
Не че на 28 ще е престаряла, а той още ще има годни плувци, обаче ако и тогава откаже?
Всъщност какво го мислим, ще си хване някой нашенец, като има жилище в Италия. Но той няма да е със 7 жилища

# 262
На 28 ми звучи споко, таман преди да чукнеш 30, ще си родила. Не че има за него особено значение дали ще я обеби 25 или 28годишна. Ако тя действително има такъв трудов стаж, няма защо да се тревожи за майчинството първата година, а пък и докато роди, ще завърши и магистратурата.

# 263
  • София
Да, щото Груьо от Слатина, с биреното шкембе и муфтащ кебабчета и слуз, е много потентен.
Къде ги тия крайности? Изтупан западняк = не може, импотентен. Беге простак = потентен жребец. Нали ги четем из темите, още на 30 сдават багажа и не могат да си го мръднат под напора на тежкия ужасен живот, който натиска лабилната душа. Joy
И само тези 2 вида ли съществуват..няма между тях сума вариации, пермутации, комбинации.

# 264
  • София
Има и инверсии - минали на другия бряг
МАКАК обиждате Слатина, не ви е срам....не живея там, бъзикам се
И какво им е на кебапчетата, впрочем? Ако не е Т-bone и rib-eye - не става?

# 265
  • София
Хващаш се за думата Stuck Out Tongue Winking Eye
Тия от тоалетната хартия не стават, да. Иначе и аз обичам нашенска скара, споко. Рисувам ви гора, не гледайте дърветата. Stuck Out Tongue

# 266
Той докато чака да узрее вече е презрял май.🤭

# 267
  • София
Не става дума за потентност. Един мъж може да е свръх потентен, но плувците му да са си заминали с ЕГН-то.
Не знам дали мъжете ви си следят показателите на плувците, но мога да дам личен пример. Съпругът ми си беше в норма с първите деца, с третото на 30+ вече беше 12-13, с четвъртото на 40+ беше 5-6, сега е на 45+ и е 1-2. Не му се е отразило на потентността по никакъв начин, но всяко следващо дете ни отнема много повече години опити, усилия и ходене по лекари. Петото може и да си остане несбъдната мечта.
Тя авторката има време и на 30, но той на 50 да тръгне тепърва по клиники, надали.

# 268
  • София
Съгласна съм за възрастта, на мен ми направи неприятно впечатление окрупняването, че наш груьо ще й направи детето за 2 сек, пък тя да избира между по- малкото зло.
Има нормални мъже и тук, както и лекета и "там", където и да е това там.

# 269
  • Варна
На мен ми се струва, че човекът купонясва с авторката. Целенасочено е търсил по- млада компания за да не го притеснява с искания като брак и деца, съответно си плаща цената под формата на апартамент. Нужен е сериозен разговор относно намеренията на всеки от участващите във взаимоотношенията.

Общи условия

Активация на акаунт