Съвет относно дългогодишна връзка

• 14 395
  • 441
  •   1
Отговори
# 345
Нели, аз мъж, които се обръща след жена, не знам как точно ще се грижи за собствената, не ме е интересува, ама да се прехласвате по италианец, като че сте хванали бога за рога, айде нема нужда. Мъж като мъж, нищо особено. Аз съм доста критична към мъжете, така че мъж трудно може да ми хареса независимо от коя нация, щото аз съм най, не той.

# 346
Следващият белетристичен опит на авторката ще е с мъж от друга държава, спокойно.

# 347
  • MI
Кристина, спокойно, аз съм от тези дето казаха че нещо намирисва историята. Но пък да ти кажа много мъже, които се грижат и то добре за жените си познавам. Даже българи. Та може да не е в моя телевизор повредата.

# 348
Рамкин бърка. Никой не брои парите на лирическия герой. Но бая народ се подсмихва на тирадките за апартаменти и заплати с цифри, отчети по места, разчет как се ползват и т.н.
Гледай му акъла, па му крой шапката - казваше баба ми.
Хай подкрепям, че темата е за ключ.

# 349
Следващият белетристичен опит на авторката ще е с мъж от друга държава, спокойно.
За да се избегнат ей такива злобни вметки ми е поста. От 14 години пиша в този форум и не ми е приятно да чета груби и необосновани изказвания, някак си е колективен срама.
Мнението на ММ има доста общо с темата, но защо трябва да я четем цялата, нали?
 Не съм прочела тирадки за апартаменти, места и заплати. Прочетох отговори на крайно недискретни въпроси, но авторката е млада и не е свикнала да крие всичко от всеки. А трябва, явно..

# 350
За да се избегнат ей такива злобни вметки ми е поста. От 14 години пиша в този форум и не ми е приятно да чета груби и необосновани изказвания, някак си е колективен срама.
Мнението на ММ има доста общо с темата, но защо трябва да я четем цялата, нали?
 Не съм прочела тирадки за апартаменти, места и заплати. Прочетох отговори на крайно недискретни въпроси, но авторката е млада и не е свикнала да крие всичко от всеки. А трябва, явно..
И какво от това?!  
Аз също съм във форума от 14 години, записах се, защото открих майки в Италия през 2007 год. и продължавам и сега да намирам много ценни съвети.

Както TeoYo писа, в темата има участници, които нито има защо да завиждат, нито да злобеят, а как Вие и близките Ви интерпретирате, си е Ваш проблем. Моето мнение също трябва да Ви е последна грижа.

# 351
Аз не само разбирам авторката, даже я подкрепям, на 25 също исках бебе ( смятам, че тогава му е времето, а не пред пенсия), както и мъж с пари, който да ми подари апартамент и да се грижи за мен. Намирам го за напълно естествено и нормално.

# 352
А може ли аз да си решавам кое ми е проблем и кое-не, също и да си степенувам грижите както ми харесва?

# 353
А може ли аз да си решавам кое ми е проблем и кое-не, също и да си степенувам грижите както ми харесва?
Тогава мога само да бъда поласкана, че напълно непознат човек отдава такова значение на мнението ми Simple Smile

Кристина, мисля, че нямаше мнения, които да не подкрепят желанието за майчинство, но след като беше включен климатикът в дома под наем, който авторката обитава с милионера, нямаме информация за нови сюжетни завръзки и развръзки.

# 354
Заплатата на мъжа си и колко жилища имал тя съвсем доброволно и на своя глава обяви.
Че си посмяха хората - посмяха се, но нали знаеш - никой не може да те направи смешен без твое разрешение.

# 355
  • Paris, France
Не съм чела цялата тема, но се захващам за това, че мъжът е предложил да се изчака авторката да завърши магистратура. Мисля, че е честен в намеренията си.

За възрастта - повечето италианци, мъже и жени, не бързат да се женят и да имат дете. От състудентите ми (преди 30г, сега между 50 и 60г) само трима се ожениха преди да навършат 30г. От останалите някои още не са женени, а други станаха бащи на 45 и 50г.

Не мисля, че с купуването на апартамент мъжът купува правото авторката да не забременее. По-скоро пране на пари, примерно.

За ниското либидо - заседнал живот покрай Ковида, възраст. След като се прибира и за обяд, не е луднал по друга.

А за ендометриозата - може да е прочел, че се налага вкарване в менопауза с лекарства, за известно време и с отлагане на бебе да иска да успокои авторката. А може и да не разбира проблема. Трябва да се разговаря.

# 356
  • София
Ваки е роден на 5 август 1967 в Болоня, т.е. след месец става на 54

# 357
Чета чета и нещо не ми се връзва тази история. Омъжена съм за италиянец от 14 години, на 43 сме и двамата и много се надявах да не пойска деца, защото аз вече имам едно което изгледах сама. Но той винаги е искал деца още докато бяхме по на 30 години. Аз се реших едва миналата година и въпреки възрастта ми и други проблеми забременях нормално и си имаме бебе. Та мисълта ми е въпреки отказа ми през тези години за Дете не ме остави,просто изчака да съм готова аз. Въпреки че, му казвах че може и да не стане. И той е човек с възможности ако има значение.

# 358
Чета чета и нещо не ми се връзва тази история. Омъжена съм за италиянец от 14 години, на 43 сме и двамата и много се надявах да не пойска деца, защото аз вече имам едно което изгледах сама. Но той винаги е искал деца още докато бяхме по на 30 години. Аз се реших едва миналата година и въпреки възрастта ми и други проблеми забременях нормално и си имаме бебе. Та мисълта ми е въпреки отказа ми през тези години за Дете не ме остави,просто изчака да съм готова аз. Въпреки че, му казвах че може и да не стане. И той е човек с възможности ако има значение.
Ганели, защо не ти се връзва историята на авторката? Може да е съвсем истинска и даже има повече от един вариант това да е така. Ето примерни обяснения: италианецът "тупка топката", за да удължи връзката, колкото може, защото изобщо не иска или не може да има деца. Или изчаква някакво събитие - спомена се за магистратура, макар и не от авторката. Но може просто след две години да му изтича договорът за България и до тогава не иска промени.

Твоят италианец е друг човек, явно си иска деца, онзи не иска. Това не прави историята невероятна.

# 359
Ако гражданин на дадена държава иска бебе, не може друг гражданин на същата държава да има причини да се цепи от колектива. Просто е.

А пък, да ви кажа, в Италия има един израз "българско мнозинство" и означава, когато всички се съгласяват като един, без право на възражения. Simple Smile))) Тази тема и това възмущение от нечий частен случай са идеални за подсилване на този стереотип.

Общи условия

Активация на акаунт