Стана време за моренце, а ДЕКЕМВРИйчето вече рита в нашето коремче! (Тема 3/2021)

• 24 845
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
Момичета,някоя от вас страда ли от мигрена?Не съм питала АГ какво мога да приемам за нея,търпях,но от вчера е страшно...На обяд легнах и като се събудих отново продължи главоболието,пих парацетамол,но не ми подейства,вечерта преди лягабе се усили,сега ставам отново с главоболие ..Вие какво приемате?

Аз съм същата... Но само парацетамол и ако имате някоя позната нека ви бае превантивна мярка...

# 616
Има безалкохолно вино??? 😍😍😳
Направо ме зарадвахте. 😂 Аз сега съм на безалкохолна мента със спрайт. По принцип лятото наблягам на ментата.
И кафе пия по едно на ден, спрях го само до 12-13 г.с. докато повръщах. После изведнъж пак ми се припи.

Главоболие имах само около 13-14 г.с. когато беше нетърпимо пиех по половин парацетамол и наблягах на водата и плодовете.

# 617
И аз тази сутрин реших да се измеря, та за 17та седмица съм +5кг, но пък
 си хапвам всичко и не смея да тренирам нищо, а преди почти всеки ден тренировки.

Нясоя от вас тренира ли нещо?
Включи ли ли сте спорт в ежедневието си?

Преди първата бременност тренирах 2-3 пъти седмично и 2 пъти ходех на танци, като забременях спрях танците, но си правех леки упражнения за бременни често, но ми се наложи да спра всякакво движение, сега даже и не съм се опитвала и помисляла да спортувам.. даже разходките са ми много кратки. Но ако няма проблем с бременността и всичко е наред леки и ненатоварващи упражнения за бремеменни мисля че даже е много добре да се правят - тонизират, разджижват, поддържат мускилите във форма.

# 618
И мен доста ме боля главата,сега съм добре 🙏 Единствено ми помагаше студен компрес

# 619
За главоболие ми помага студен компрес , масаж на слепоочието, тъмнина и много вода. Мен вчера за първи път ми беше много лошо, причерня ми и най-вероятно събрах граници. Изкарах акъла на ММ, че и гости имахме. Отдавна се каня да си вземем апарат за кръвно, ама май вече е наложащо.

# 620
  • до най-прекрасния мъж
Ирен, вероятно ти пада кръвното. Аз съм била винаги с нормално с тенденция да го вдигам. Сега ми пада до 100/60, но обикновено е около 110/70, рядко 120/80. Аз съм доволна, защото много се притеснявам да не започна да вдигам. Апаратът ми е до леглото и го меря по два пъти на ден.
Ако имаш възможност, вземи си, поне ще си наясно как се движиш, за да се пазиш.

# 621
Възможно е , Блу. Преди бях с ниско кръвно, но като почнах да тренирам редовно се вдигна на 110/70 и си стои твърдо толкова. Ще се снабдя скоро с обикновен апарат за кръвно.

# 622
Онзи ден при мен кръвното стигна 70/50, след ядене Grinning  Електронно уредче за ръка се оказа срахотна инвестиция, за 100тина лева.

Хубава идея за компресите за главоболие, благодаря!

Едит: бтв, момичета, мисля, че тези фибри са доста ефективни, ако търсите. https://laika.bg/index.php?route=product/product&product_id=1932
(друг линк - https://zelen.bg/biomagazin/dragon-superfoods/bio-husk-fibri-dra … -superfoods-150g/) Смесвам ги с овесените ядки, мюсли и сушени боровинки и като че ли всеки път виждам ефект за добро чревно здраве.

Последна редакция: нд, 25 юли 2021, 14:54 от dее92

# 623
Аз от 58 в началото (което е е много за мен) бях 64 преди 2 седмици, обаче започнах да внимавам с храната, изключих джънк, и успях да върна 2 , последно като се мерих бях 62, което е +4 за 19 седмица.
Всичките ми бременности качвам повече в началото и после кг си остават за мен...

Втората бременност мъжът и детето идваха с мен на всички прегледи. Сега ходя сама, много е сложна организацията иначе, няма на кого да оставим децата, мъжът ги гледа като съм на прегледи, пък и с 2 деца + мъж ще е лудница 😆🤣

Главоболие имах по време и след Ковид, постоянно и непрекъснато главоболие, обаче нищо не съм пила.

# 624
Мами, попаднах на едни страхотно вкусни и сочни праскови. Български са в едно село близо до Стара Загора. Отдавна не бях яла толкова вкусни праскови.

# 625
  • до най-прекрасния мъж
Мами, попаднах на едни страхотно вкусни и сочни праскови. Български са в едно село близо до Стара Загора. Отдавна не бях яла толкова вкусни праскови.
Препоръчвам на момичетата, които се връщат от родното море и имат възможност, да минат по стария път покрай Сливен. Става пазар и там също продават страхотни праскови. Като се сетя и ми се събира слюнка в устата.
Габи, днес и аз хапнах вече БГ и добре узрели. Ако знаеш от кога ги сънувам...
Аз да питам - някоя има ли странни усещания във влагалището? Не е точно болка, не е и пробождане. Не знам как да го опиша, най-близо е до пробождане, защото е кратко, за миг, но няма точно типичния бодеж. Странно усещане е, не мога да намеря подходящите думи. Дано ме разбрахте.
Днес също забелязах, че зърната са ми станали доста тъмни, направо съм като негърче. А как сърбят, не е истина.

# 626
  • London
Блу, да не става въпрос за това lightning crotch или както му казват 😁

Наскоро се майтапех във фейсбук групата, че се сбогувам с моминските ми гърди. Ареолите и зърната са ми станали огромни и тъмни 😆

# 627
blue.angel да и аз имам такива усещания, но са рядко. Примерно един цял ден усещам, после 10-15 дни нищо... Странна работа. Момичета, стиснете по един палец да се е оправила прекалено разредената ми кръв,  утре сутрин пускам изследвания

# 628
Препоръчвам на момичетата, които се връщат от родното море и имат възможност, да минат по стария път покрай Сливен. Става пазар и там също продават страхотни праскови. Като се сетя и ми се събира слюнка в устата.
Габи, днес и аз хапнах вече БГ и добре узрели. Ако знаеш от кога ги сънувам...
Аз да питам - някоя има ли странни усещания във влагалището? Не е точно болка, не е и пробождане. Не знам как да го опиша, най-близо е до пробождане, защото е кратко, за миг, но няма точно типичния бодеж. Странно усещане е, не мога да намеря подходящите думи. Дано ме разбрахте.
Днес също забелязах, че зърната са ми станали доста тъмни, направо съм като негърче. А как сърбят, не е истина.

Blue. Angel случвало се е и моите зърна ме болят ужасно, а са и много чувствителни. Относно мазането против стрии мажа от гърдите,щ надолу и ръцете от лактите нагоре, бедрата и дупето. Опитай с масаж или мазане.
AlisonParker: стискам ти палци и на краката Blush

# 629
момичета, какво е това с прасковите по време на бременност, от няколко седмици по цял ден ми се ядат праскови, правя си шейкове с праскови, пия сок от праскови, само праскови са ми в главата Joy

Общи условия

Активация на акаунт