Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 74

• 49 598
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
Лепен е, но това не може да елиминира напълно свиването на големи паркетини . А и фугите са малки, май само на мен ми се набиват в очите и не са навсякъде.

Иначе има и един бюджетен вариант почти с качествата на масивен/троен паркет, но после не иска никаква поддръжка (лакиране или циклене), не се подбива от падане на тежки неща, не се и драска, мие се с всичко...

1. Целият под се покрива с талашитени плоскости около 2 см дебели (лепени).
https://www.home-max.bg/osb-2-neshlajfano-18mm-82-32/

2. После отгоре се лепи от тънкия винил:
https://bg.pro-nakladatele.cz/samozalepvascha-pvc-plochka-za-pod … tilki-otzivi-3813

3. ... Нищо повече. Ходи се и се слагат мебели. Е, трябват и первази все пак Simple Smile

Но не е толкова "уау" като естественото дърво. Другото му е същото или по-добро.

# 166
Преди 18 години сложих трислоен паркет от клен. Чак миналото лято решихме да му направим фино циклене.
Разкошен е, навремето струваше към 200 лв/м2, сега не знам. Бях се вманиачила да бъде най-светлото нежълтеещо дърво, та затова избрах клена. Много съм доволна все още.

# 167
  • Велико Търново
Има ли такива от вас, които да имат контакти на дъното на горния ред шкафове на кухнята им?

# 168
Аз, какво те притеснява?

# 169
И аз имам. Сигурно питаш за кутията от вътршната страна на шкафа. Много ме дразни.

# 170
  • Велико Търново
Кутията точно Simple Smile
Явно си е дразнеща

# 171
Може спокойно да се скрие с парченца плоскост/пдч, пвц и т.н.

# 172
  • sofia
Привет! Имаме стена с дължина 4.15 м, на която са изводите за кухня, там и ще я позиционираме - права кухня, без чупки. И сега един малко странен въпрос, но има ли вариант хем да нямам видим хладилник, но да нямам и високи шкафове тип колони (гардероби) - никак не ги харесвам, много тежест добавят визуално...Т.е. има ли хладилници за вграждане под плота...

# 173
# 174
Има, но са съвсем малки.

# 175
  • sofia
Ех, да...2-3 ще трябва. Ще го мисля, благодаря ви! Simple Smile

# 176
  • UK
Аз живях на квартира, където хладилника и фризера бяха вградени под барплота кухнята беше в П-форма. Два отделни уреда, бяха много големи и двата и ми беше много удобно.

# 177
Skk 007, Моите контакти са с двойно дъно,  просто съм взела плитки.
Ако искаш ще ти снимам на лично.

# 178
Здравейте. Някой ползвал ли е килими за външна употреба? Наскоро закупих един модел от Vivre. Води се уж външен килим. Но се чудех дали няма да избелее драстично. Вярно, че е светъл, а и двулицев, но все пак не ми се иска да се прецака съвсем бързо от слънцето...
Имам предвид такъв тип.

# 179
  • София
Здравейте. Някой ползвал ли е килими за външна употреба? Наскоро закупих един модел от Vivre. Води се уж външен килим. Но се чудех дали няма да избелее драстично. Вярно, че е светъл, а и двулицев, но все пак не ми се иска да се прецака съвсем бързо от слънцето...
Имам предвид такъв тип.

Аз обмислям покупка за трапезарията на такъв килим. И аз търся отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт