Стилът ни според възрастта - лайфстайл тема за пораснали момичета - 40+, Юли 2021 (Тема 12)

• 96 443
  • 1 168
  •   1
Отговори
# 990
Браво девойки, чудесни сте и придобивките също!

# 991
Здравейте.
Много харесвам късите панталонки, накупих, но ...ходя си...ето така

Интересно, че ...като се погледна в огледалото виждам една ...готина жена, като погледна снимка...-като 'учителка'😂😂😂(без лоши чувства, моля). Та, търся все още как мога да изглеждам по-секси.
Почвам да мисля, че някои просто са родени да изглеждат секси, други, като мен-като учителки😂😂😂( и, пак да кажа, преподавам, не е нищо лично)

# 992
Всичко е въпрос на излъчване, походка, стойка и маниери Simple Smile.

# 993
Със слънчеви очила, бижута, младежка чанта....

# 994
Ооо, Seeflower, чудесна си така! И косата ти много ми харесва!
Не си ли отслабнала много? Или аутфитът те стеснява?
На какво казвате "младежка" чанта?
Аз ви казах, че без снимка не вдявам.
Младежите с ранички ходят, и торби с картинки и надписи.
Аз си доизмислих аутфита. Остана да се прелакирам с по-подходящ лак, и готово. И грубата гривна сложих, мога да се съсредоточа върху аутфита за утре.
Голяма зарибявка това преобличане! Научих се да си играя като Трини.

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 00:41 от AnMary

# 995
Сийфлауър, чудна си - бяла тениска, дънки и кецове - какво по-секси и младежко от това (за ежедневна визия де). А и щом така се чувстваш - те това е. Аз понякога като се чувствам като смачкана зелка, ако ще във висша мода да се барна от глава до пети, няма да ми промени излъчването на смачкана зелка. А ти ако искаш сложи и някое рокле и виж как ще се усетиш.

Дез, много ми харесват еспадрилите. Обаче аз имам чувството, че само ще се препъвам с такива.

# 996
  • София
Лоша Дез! Поръчах си тези със златистата каишка.

# 997

Дез, много ми харесват еспадрилите. Обаче аз имам чувството, че само ще се препъвам с такива.

Аз едва се снимах. Със сигурност ще се пребия с тях. Първо ще тренирам, и ще ги ползвам на кратки разстояния, докато им свикна.
Усещам ги стабилни и удобни, но височината ме притеснява. Още не съм ги носила навън. За павета и баири не стават. За нормална улица да.
В събота ще съм със златната каишка. Те са супер удобни, и средна височина.
Рок, честито! Smiley

# 998
Seeflower точно в тази комбинация изобщо не ми приличаш на учителка, добре ти се е получило небрежно и точно лятно градско. Харесваш ми 😊
Дез и твоя аутфит е много мой стил, а относно еспадрилите като им свикнеш стават незаменими. Хем с тази по висока платформа придават по женствен и елегантен вид, хем са удобни за ходене и практични за съчетаване с различни визий. Единственото им неудобство за мен е при шофиране, че от платформата по-трудно усещам педала.

# 999
Затова спрях да нося обувки с платформа и аз, не усещам педалите добре.

# 1 000
  • USA
Затова спрях да нося обувки с платформа и аз, не усещам педалите добре.

Аз в багажника винаги имам едни маратонки, шофирам си, като слизам сменям обувките и си продължавам Simple Smile

# 1 001
Довиждане море!
Никакви обувки на ток или платформа не съм в състояние да нося аз. Боса само по пясък ходя и дори ми е приятно.

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 07:45 от pep_si

# 1 002
Благодаря ви🤗
Dez, да, свалих 23кг и продължавам още😁
Чантата от Зара ли е?

McKitty, така е, като не се чувстваш свеж, в каквото и да си, все тая.При мен, чувствам се добре, особено след толкова свалени кг, но ...като видя снимките, не ми харесват😂😂😂.Надявам се да го променя това чувство.Аз и за това рядко коментирам визиите ви, все още търся кое на мен стои, не смея да давам мнение за вашите.

# 1 003
  • Русе
Seeflower, изглеждаш много добре!

Последна редакция: чт, 29 юли 2021, 00:20 от *sve*

# 1 004
Seeflower, за съжаление не всички сме фотогенични. Често хората на снимка изглеждат по - зле отколкото в действителност. И обратното е валидно разбира се. Предполагам че се познаваш достатъчно, за да прецениш действителните промени. Поздравления за теглото !

Общи условия

Активация на акаунт