Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 619
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • През девет планини в десета...
Мислите ли, че двата парфюма са еднакви при тази огромна разлика в цената. Взимам и от двата сайта парфюми и уж досега не съм попаднала на фалшиви, но не разбирам как е възможна такава разлика в цената. Обичам слончето и искам да си взема една 100-грамка... https://www.parfimo.bg/kenzo-kenzo-jungle-l-elephant-eau-de-parf … m-za-jeni-100-ml/ и в нотино на промоция https://www.notino.bg/kenzo/jungle-l-elephant-parfjumna-voda-za-zheni/ И по темата, сега лятото съм с Мансера жасмин и роза, но усещам само крушите 😃.

# 91
Днес съм с Miss Dior Blooming bouguet. Приятен парфюм, мирише ми луксозно и елегантно, но го чувствам някак чужд, все едно съм го взела назаем от приятелка. Не е точно в мой стил.

# 92
Благодаря за темата, Денси Heart През лятото се чувствам прекрасно с Gabrielle Essence Chanel
През горещите летни дни обикновено нося
Acqua di Parma Nobile може да е божура или магнолията.
Tom Ford Neroli Portofino или Fleur de Portofino,
Loewe Aura Pink Magnolia,
Nin-Shar,
Jasmine Sambac & Marigold Jo Malone  и още 20 парфюма.
Сега откривам COCO EDT, но по-добре късно. Като цяло композицията е рози и мед с кориандър. Кориандърът често е силен, завладява парфюма, тук е загатнат, но вече в базата и само допълва стила Шанел. Любопитна съм как ще се държи през есента, защото носи  мека топлина. Снощи бях на рожден ден и се напръсках качествено с него, ммм, прекрасен Heart
Р. S. Всичко е наред с парфюма, след като го заля вълната Simple Smile

# 93
Мислите ли, че двата парфюма са еднакви при тази огромна разлика в цената. Взимам и от двата сайта парфюми и уж досега не съм попаднала на фалшиви, но не разбирам как е възможна такава разлика в цената. Обичам слончето и искам да си взема една 100-грамка... https://www.parfimo.bg/kenzo-kenzo-jungle-l-elephant-eau-de-parf … m-za-jeni-100-ml/ и в нотино на промоция https://www.notino.bg/kenzo/jungle-l-elephant-parfjumna-voda-za-zheni/ И по темата, сега лятото съм с Мансера жасмин и роза, но усещам само крушите 😃.

Notino сериозно са вдигнали цените и в чешкия сайт, не знам какво ги прихваща. Слончето нормално се движи в ценовия диапазон на Парфимо, не бих се притеснявала да го купя от там.
Цената на Дива Унгаро в Нотино тази пролет, например, ме втрещи. Купих я от другаде, разбира се, като първо взех Пепит (обърках се нещо), а после и първообраза. Има разлики между двата, за парфюман са забележими. И двата са фантастични, и много им се радвам. От тогава забелязах постепенно издуване на цените. Облакът на Ариана Гранде се го вдигнали двойно почти.

Целия ми дом ухае на мъжкия Armaf Club de Nuit Intense. Как успяха да го пръснат на парчета синовете ми, така и не разбрах. Мир на праха му. Котката избяга на горния етаж, и я е страх да иде долу. За нея ми е жал, не за аромата, въпреки че го намирам за прекрасен.
https://www.fragrantica.com/perfume/Armaf/Club-de-Nuit-Intense-Man-34696.html

SOTD- Angel Iced Star

# 94
Цената на Дива Унгаро в Нотино тази пролет, например, ме втрещи. Купих я от другаде, разбира се, като първо взех Пепит (обърках се нещо), а после и първообраза. Има разлики между двата, за парфюман са забележими. И двата са фантастични, и много им се радвам.

може ли да кажеш нещо за разликите?
четох, че са (уж) еднакви и икономисах от пепита

# 95
Аз съм вече щастлива собственичка на Dioressence. Много е хубаво като не познава човек предишните издания, така не знае какво са орязали от неговото и си го харесва каквото е. Можеше да има малко повече мъх, ама няма. Парфюмът е мек, луксозен, нищо остро или ръбесто няма в него. На тази жега с вятър легна чудесно!

# 96
Бубанка, за да не говоря наизуст, довечера ще им направя паралелен тест отново.
Нови са ми (от Март? Февруари? Не помня...Scream) и не съм ги разучила.
Бегло казано, Пепит е по-лесния за носене, няма осезаема животинка като в първообраза, и цветята не са така опулентни. Пепит е като преддверието на Дива, будоара на Дивата, която е излязла за малко.
Мисля, че в жега ще е разхлаждаща и красива.

# 97
Dez, аз като купувах моята Diva се зачудих за Pepite, не знаех нищо за него и реших да е едп, за щастие не откривам животинки в него 😃. Не съжалявам, много е красив и смятам, че ако човек не се изпусне с апликациите може да го носи и в по-топло време с две, да речем. Как такъв парфюм ще ти свърши някога?! Това трябва само него да носиш, за да помръдне количеството.

# 98
Момичета аз да питам когато пазарувате от магазини в България към кои се насочвате?

# 99
Момичета аз да питам когато пазарувате от магазини в България към кои се насочвате?
Физически или онлайн магазини?
Онлайн - където е най-изгодно. В темата за изпитаните сайтове има достатъчно информация.

# 100

Физически или онлайн магазини?
Онлайн - където е най-изгодно. В темата за изпитаните сайтове има достатъчно информация.

По-скоро физически магазин.Преди години като си бях още в България си взимах от Прити шоп и Дъглъс,но след като отидох да живея в чужбина същите аромати ми се струват по-дълготрайни.И тъй като отново се прибрах в България бих искала да знам от къде вие си пазарувате Simple Smile)

# 101
Сега откривам COCO EDT, но по-добре късно. Като цяло композицията е рози и мед с кориандър. Кориандърът често е силен, завладява парфюма, тук е загатнат, но вече в базата и само допълва стила Шанел. Любопитна съм как ще се държи през есента, защото носи  мека топлина. Снощи бях на рожден ден и се напръсках качествено с него, ммм, прекрасен Heart
Р. S. Всичко е наред с парфюма, след като го заля вълната Simple Smile
И аз много го обичам да кажа вместо запис. Много добре се държи в топлото.
Вчера случайно пробвах няколко Van Cleef & Arpels. Не се открих конкретно в някой, но най ми залепна Orchid Leather Van Cleef & Arpels. Изключително траен, дори след трето измиване на ръцете. Не е за топло, това е ясно, но много ми напомни за Miroir des Voluptes Mugler for women без опушено-мастилената нотка, която пък се открива в представителите на Латафа, например Opulent Musk. Bois Doré Van Cleef & Arpelsе другият, които ми допадна.
1889 Moulin Rouge Histoires de Parfums - прекрасен и много интересен парфюм. Видях, че е обсъждан, едва ли ще блесна с допълнителна информация, но сякаш имат обща нотка с Maremma Tiziana Terenzi, който е по-сочен и горчив на фона на сухата прашност на Мулен руж. Не обичат горещини.
И разбира се J'Adore Absolu Dior, с който не сме в никакви противоречия към момента.

# 102
Dez, аз като купувах моята Diva се зачудих за Pepite, не знаех нищо за него и реших да е едп, за щастие не откривам животинки в него 😃. Не съжалявам, много е красив и смятам, че ако човек не се изпусне с апликациите може да го носи и в по-топло време с две, да речем. Как такъв парфюм ще ти свърши някога?! Това трябва само него да носиш, за да помръдне количеството.
Azalia, и двата са ЕdP. Наистина 100мл от всяка ще са ми за цял живот, че и за внучките ще остане. 😆
Pepite e сериозен нарцис с мед.  🏵🍯 Нагарчащ, натурален нарцис, но го няма мрака на Мажи Ноар.
Дива е по мека и пудрено-сапунена, но това е само началото. Мисля, че е по-красивия парфюм от двата.
Извадих ги, и не издържах да пръсна на всяка китка.

# 103
Понякога, предвид разхищението ми когато става въпрос за покупки, се чудя от къде изниква това дребно скъперничество у мен... Купих парфюма без капачка! Знаех, че ще съжалявам, но това е положението. Чувствам се толкова глупаво след подобни решения! Сега съм по-богата с 10 лева! 😁
Завидях ти на двете капачки! 😆

# 104
благодаря! Flowers Sunflower
не съм медолюбива, върху моята кожа се усеща лошият вариант на съставката
в пирамидата са обратно - класическата с мед, пепит с ванилия
ще се въздържа от още една дива Grinning

Общи условия

Активация на акаунт