Парфюмни размисли и страсти (юли 2021 г.) - 262

• 64 554
  • 751
  •   1
Отговори
# 150
  • Pazardjik
Dari_77 и Радика пробвахте ли Angel Muse той се държи чудесно и ,,държи,, поне при мен.Имам и този  https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Etoile-des-Reves-40788.html   и макар да е по-лек и той трае.Късно открих ароматите Mugler ,но сега ако ме попитат какъв подарък искам пак ще е нещо от тази марка!Влюбих се! Simple Smile

# 151
Dari_77 и Радика пробвахте ли Angel Muse той се държи чудесно и ,,държи,, поне при мен.Имам и този  https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Etoile-des-Reves-40788.html   и макар да е по-лек и той трае.Късно открих ароматите Mugler ,но сега ако ме попитат какъв подарък искам пак ще е нещо от тази марка!Влюбих се! Simple Smile
Angel Muse EDP го подарих на майка ми, въпреки, че беше любов от първо помирисване , но после взе да ми нагарча в повече и вече не ме радваше толкова. Ще взема да си направя едни 5 мл. отливка, да го понося пак малко, но сякаш за лятото ще е малко силен.

# 152
Поръчах Rosa Galore Attar Collection насляпо, да видим.
Някой познава ли го?

# 153
Flowers Blossom
Поръчах Rosa Galore Attar Collection насляпо, да видим.
Някой познава ли го?

Имам проба от него ,ще отида да си пръсна ,за припомняне..Но по памет е основно роза,само че го тествах на студено време.
Отивам да пробвам..
Благодаря за новата тема Денси !! Flowers Bouquet
Горещи парфюми са ми GGGB , Roling in Love , Обувката на Херера , Addict , Queen of Sheeba и още доста ..
А парфюми за горещини Carat , Valentina Rosa Verde , Soleil Blanc , Sole di Positano , Memo Granada , Nichane Hundred Silent Ways , Delina , Gabrielle и Jadore , да не забравяме за Ледените и круизните Ангели..

# 154
Мимозке, да нямаш случайно проба и от това :
https://www.fragrantica.com/perfume/Blend-Oud/Oud-Sapphire-49374.html
Много сериозно съм му се наточила .....особено пък и като прочетох ,че е сходен с Oud Satin Mood MFK
Ако някой го е пробвал ще се радвам да сподели личните си впечатления ....

# 155
Аз го нося, прилича да. Хубав парфюм е, но Сатена е по- плътен и хубав. Бутилката е феноменална наживо

# 156
Здравейте момичета, страхотна тема 💐
Не съм изобщо на вашето парфюмно и финансово ниво, но много ми се иска да си взема 1-2 парфюма сега за лятото според вашите отзиви единият е този Et voila на Teo Cabanel въпроса ми е от кой сайт да го поръчам, в българските изобщо не се намира, благодаря предварително.

# 157
Момичета, на повечето от вас сигурно ще се стори твърде странно и крайно необичайно, особено като чета по колко парфюма взимате с вас на почивка. Но аз от дълги години си имам моя си традиция да взимам за 7-10 дневна почивка само един единствен парфюм. И след неколкократно,  ежедневно използване само на него впоследствие го свързвам неминуемо с времето и момента на почивката и дълги години, да не кажа дори завинаги  асоцирам парфюма с приятните моменти и при всяко носене от там нататък аромата ми напомя времето и мястото на почивката.

Със сигурност за повечето от вас това ще е неприложимо,  но при мен действа безотказно вече много години.

И сега избрах измежду всички Ani Nishane.  

Абсолютно перфектен,  въпреки че уж е по-подходящ за есен-зима.

Изключително траен в горещините,  нито лепне,  нито тежи, нито е твърде сладък.

Просто е разкошен.

Денонощно го усещам при всяко леко движение, при всеки повей,  дори и в покой и след къпане и след няколко часа също много силно.
Това е изключителен за моя вкус парфюм, много гурме, много подправков и много пленителен.

Твърде много ми харесваше и преди, но сега съвсем ми е сред фаворитите и като горещ и за горещини.

Имаме по една петдесетица и двамата с ММ, но ще трябва да търся още. В началото на септември  по традиция ще минем през летището на Анталия. Надявам се да го намеря там. До сега не съм го мернала или не съм му обърнала внимание, но ми е странно да го няма. И съответно ми е интересна и цената там, иначе тук в сайтовете е ясна.

Другите парфюми, които съм извадила да нося откакто се затопли времето и ми допадат са круизните ангели, Soley blanc TF, Dolce Amalfi, Lilac love, Aqua fiorentina Creed, Grand Soir и един наистина вълшебен аромат Enigma Roja.

Следващият месец, особено ако стане още по-топло ще вадя други, но за сега тези редувам и много ме радват.

# 158
Утре заминаваме на четири дневна почивка и от два дни се чудя кои парфюми да си взема. Май и аз ще тръгна с един и така - мирна ми глава. Grinning
Днес: Le Jardin de Monsieur Li Hermès - чудесен!

# 159
Аз от няколко години / миналата беше изключение ... и тази идея нямам как ще е / тръгвам на почивка с един парфюм . Там на място влизам в първата голяма парфюмерия и си купувам парфюм, който е нов за мен и по принцип и пръскам само него. Така почивката ми се свързва с този определен аромат.

# 160
Нося винаги много парфюми на почивка вк.  и в момента съм на море с над 10 парфюма. Но аз снимам, а и си ги нося всичките. С един не тръгвам никога никъде.

# 161
Това значи ли, densi, че ще има скоро нови ревюта на парфюми? Purple Heart

# 162
Пиша си аз.❤ Много обичам.
Днес бях на аква парк и една парфюмна фея ме позна, намери, запознахме се и си говорихме за парфюми един час. Беше прекрасно. Това хоби ме е свързало с най- близки приятели и много познати и ми е донесло много смях, приказки, радост и добро настроение. Страшно вълнуващо!❤

# 163
Пиша си аз.❤

Чета ,чета ви аз ❤.Няколко парфюма имам от вашите ревюта 😁❤. Да попитам Just Rock Zadig-подходящ
ли е за летен сезон? Миналата година ползвах Her 😁😁😁(подходящ или не 🤣),но май беше менте и бързо изчезваше 😄

# 164
Здравейте момичета, страхотна тема 💐
Не съм изобщо на вашето парфюмно и финансово ниво, но много ми се иска да си взема 1-2 парфюма сега за лятото според вашите отзиви единият е този Et voila на Teo Cabanel въпроса ми е от кой сайт да го поръчам, в българските изобщо не се намира, благодаря предварително.
От сайта  на Teo Cabanel-сравнително бързо шипват, с тракинг номер и пращат по три безплатни мостри-едната на поръчания парфюм, за да може да се тества и евентуално ако не ви хареса да го върнете.

Общи условия

Активация на акаунт