Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 212
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас / UK
Брадичке 🌹
Панталоните от днес как са? Прочетох, че са уголемени , но на живо бива ли ги ?
Новата брошура сега ще я видя .

# 46
Соулче, какво бельо взе?
Сутиените бяха с банели (аз търся без, харесах в Теранова и ХМ, чакам намаленията)
Гащи взимам от Теранова, хвалила съм ги преди време.
От банските имаше само 2 розови долнища, а от бюстиетата имаше само 2 бройки, малък размер. Може би е слабо зареден.
Ето, снимах гащята и малко от сутиените там:
Скрит текст:

# 47
  • София
да сте виждали останали някъде в София от парните четки, който бяха от 21 юни? Бяхме на море и чак сега стигам до лидъл, дано има останали някъде
Не можах да намеря каква точно е в брошурата парната четка, но вчера в магазина на Ал. Стамболийски мернах 2-3 броя от тази която е "стоящата". Нещо подобно не можах да видя дали нея търсиш.

# 48
  • Козлодуй
Благодаря за темата Simple Smile
Аз разреждам сапуна в помпата освен с вода и с дезинфектант пак от Лидл сега са го намалили на 15 лв беше 20 литъра Simple Smile

# 49
Леми, от бельото взех синьо-зеленото от брошурата (умирам за този цвят), с банел е сутиена, но не ми пречи. И цикламен бански, непредвидено, но предвид качеството на лидлските...а този е и за без пари, лепна ми перфектно.

Кажете за прасковите, сладки ли са или пак трябва да зреят на терасата. 🙄

# 50
Има ли някъде соларни декоративни лампи с жабче - в брошурата има такава фигурка, на място и в приложението - не?

Mariat, чийзкека го правя с маскарпоне и заквасена сметана.
Минах за нещо ежедневно за пазар, а пък взех и един жълт топ, много свеж весел цвят, с приятна дантелка.
В Младост 2 също няма интерес към гащята, стоят си.
Наложи ми се по спешност да взема и зареждащия за телефон кабел от брошурата - работи, зарежда се с него.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 14:00 от fenyx

# 51
Мъжките тениски от другата седмица ми харесва, че са изцяло памучни, но сега видях, че най-големият размер е ХЛ и подозирам, че ще е малък... Скоро минавали ли са такива тениски за ХХЛ господа и да съм ги пропуснала? По-светъл цвят искам, да не привлича слънцето.

# 52
Соул, ми то май нямаше от тези зелени гащи 🤔 Явно съм уцелила смотан Пепко.
Мариат, ей тази Голдеса, само тя остана от старите:

# 53
  • София

Мариат, ей тази Голдеса, само тя остана от старите:
.............
Тази Голдеса я ползвам много, силно се доближава до Филаделфия-та, на мен много ми харесва и винаги взимам по 3-4 опаковки, и ако не е отверена си има дълъг срок на госност.

# 54
  • Бургас
Има нова черна козметична серия с активен бамбуков въглен и екстракт от черен чай за нормална към комбинирана кожа:

Взех си мицеларната вода за проба, че тъкмо моята свърши. Ароматът ми идва неприятен, ама ако ми се отрази добре, ще го преглътна някак Wink

Новите чайове с джинджифил щракнах за Саня, а и за други интересуващи се евентуално:

Основно за хляб, плодове и зеленчуци бях набързо днес. Погледнах и боксерките, от които Л биха ми станали, ама се спрях, че съм в черна финансова дупка в момента Cry

И не мога да не се похваля с един подарък от странство от мило форумно другарче, с което установихме, че светът е много малко място Wink

Скрит текст:

Помнещите го ще могат да си представят с какво блажено примъркване и примляскване му се наслаждавам и проклинам този, дето е решил да се спре продажбата му в БГ...

# 55
Аз съм в по- огромна дупка финансова заради една аптекарка . И затова само за вода и мляко ще ходя до лидл.
Този чай ще го погледна и като се опарича ще купя .
Този течен шоколад спрян ли е .
Аз преди години си правих чудесен от готварски шоколад и кондензирано мляко или течна сметана . Като искате добавяте и тахан от лешници / смлени в чопър - че и лешници имам една торба и мразя лешници де .
Някъде по света има ли течен шоколад без лешници - май - не

# 56
Ооххх, Брадичке... Свят ми се зави от мили спомени с този буркан. Heart Кампания "Върнете ни Чоко Нуса-та!!!" трябва да направим. На оружие, сестри и братя! Joy

П.П. Саня, с теб бихме могли да сме идеалната двойка. Умирам си за домашни суджуци и лешници, на теб не ти се ядат... Ще се спогодим. Joy

# 57
  • Бургас
Спряха го тук, Саня, да. А нутелата ми бледнее пред него, много го обичам...

Ох, Конти Доброчушкова, разхили ме с глас Grinning

# 58
И в нашия филиал я имаше тази серия козметика с въглен, но ми се струва, че беше посочена като мъжка козметика, освен ако в бързината съм видяла-недовидяла…но не съм напълно сигурна, може и да съм се заблудила по някой друг надпис в съседство…
Lemy,
Скрит текст:

Вече се сдобих с някой и друг намален сутиен без банели, безшевен от НМ, ако мога да съм ти полезна с информация за тях- пиши ми на л.с

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 15:05 от fenyx

# 59
Интересни неща мернах в идната брошура; ще пробвам чийзкейка, касата, торончините, пестото от босилек и шам фъстък; сицилианския кукус и май бадемовите сладки..айде станах пак 100 кила Laughing

Общи условия

Активация на акаунт