Лидл 153 - Юлска жежка

• 113 571
  • 2 055
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Козлодуй
Аз ъпдейтнах без проблем.
А Андроидът коя версия е? Щото, ако сте прочели целия ми пост се вижда къде е проблема.
И къде да погледна коя версия е? Simple Smile

# 1 141
  • Sofia
Аз ъпдейтнах без проблем.
А Андроидът коя версия е? Щото, ако сте прочели целия ми пост се вижда къде е проблема.
И къде да погледна коя версия е? Simple Smile
При мен е в "за телефона" - "информация за софтуера".

# 1 142

На мен е изписано най-отдолу.

Конте, мерси за подробното разяснение на маслените бисквити. Много ми се иска да намеря един познат вкус от преди няколко години ..и само търся ли търся, опитвам ли опитвам 😀

# 1 143
  • София-Младост
BonniBonn
Това е версията на приложението на Лидл, а не на твоя Андроид.  Или iOs

# 1 144
Значи, сетих се 😄
За десерта направих крем по рецептата на Марчева:
https://cookwithmarcheva.blogspot.com/2019/11/blog-post_63.html?m=1
Като не сложих захар, а го правих само течна сметана и 2 жълтъка, ти ако искаш можеш да направиш пълната версия и да стане още по-разкошен крем.
И после в някакъв съд си подреждаш отдолу бисквитките, отгоре ред от охладеният крем, отгоре пак бисквитки и пак ред крем, или нещо по твой избор. Нека да престои малко и го нападайте 😀
За баницата комбинирах две рецепти, едната е на Пепчо за баница на тиган, от другата взаимствах плънката. Ето рецептата на Пепчо, сега за жегите е много удобно че не включваш фурната, като аз използвах три кори, две отдолу и една отгоре за похлупване, и малко в средата да накъсаш - половин или една кора.
https://pep-4o.blogspot.com/2020/02/blog-post_25.html?m=1
Плънката е - настъргваш тиквичките, аз сложих две малки, два моркова и добавих 2-3 топчета замразен спанак, може да се добави и вместо спанак магданоз и/или копър. Минаваш ги на тиган за известно време, за да се изпари водата. Като се поохлади добавяш две или три яйца и половин пакетче извара от тези малките кръглите, става и с 9%, става и с по-малкия процент масленост. И оформиш баницата и добавяш маслото и печеш по схемата на Пепчо.
Задължително с капак, на пет от девет степени на котлона, и накрая за да изстине по възможност я сложи на решетка, за да не омекне а да остане хрупкава.
Трябва да ти кажа, че става фантастична.
Скрит текст:

# 1 145
Опитахме днес от гранолота и течния шокорад с протеин - никак не са лоши и двата продукта.
А от лютите чушки - нито помен дори, още рано сутринта.

# 1 146
Аз се сдобих с две кутии с маслени бисквити (засега 🤪) мъжа ми само ги яде( а той не е по сладкото и не ми дава да купувам повече) и номера ама ще са за гости , като идват на кафе не става

# 1 147
От новата брошура си хареса LЕD лампата. Обаче се чудя, тия 8 W дали ще са достатъчни за да осветява?

# 1 148
Да похваля това сладоледено нещо. Има основа на чийзкейк, на 2 лв. май беше и кутийката е хубава, и на вкус е приятно доста

Това е сладоледчето с лека основа

# 1 149
  • На изток от Ада
Конти, за маслените бисквикти, първите (32 % масло) са без палмово масло, а вторите имат. Скоро купува и ги гледах. И цената им е много различна, тези с 32 %масло ги взех за 4 и нещо на промо, другите са около 2 лв

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 16:49 от nasito8988

# 1 150
  • Sofia
...за маслените бисквики, първите (32 % масло) са без палмово масло, а вторите имат.
И аз така помня, но няма как да проверя сега, та да кажа със сигурност.

# 1 151
Ама моля ви се, момичета, баба Конти не е съвсем изтрещяла още. Онзи ден ги купих, четох състава, сега ги фотнах и качвам снимката. Simple Smile Няма палми, има глюкозен сироп. Бисквитите с палма са Petit Keks.

Скрит текст:
П.П. В Лидл Плюс си видях бележката. Кръглите с 32% масло са 4.49 лева за 400 гр., правоъгълните са 1.49 лева за 200 гр.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 17:48 от Contempladora

# 1 152
  • На изток от Ада
Може, Конти, може. Да не би да има и други бисквити.с масло? Аз затова се отказах от тях, не че ям мн здравословно. Тези дни ще ида  и ще видя.

# 1 153
Виненият оцет "родна стряха" беше хвален, нали? В него има гъба или образува такава след определено време?

# 1 154
Наси, снимай ги, ако можеш, тези за около 2 лева. Мен Марчева ме открехна за тези последните. Напълно е възможно да има и други: асортиментът е богат, често сменят опаковки...

Общи условия

Активация на акаунт