Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през юли

• 88 898
  • 3 025
  •   1
Отговори
# 135
Лайла, един непоискан съвет. Понеже съм с паническо разсройство над 20 години.
За силната тревожност и лоши мисли след смъртта на мама, единственото което ми помогна беше хомеопатия.
Не вярвам в нея хич, но факт, тя ми помогна повече от терапията и антидепресантите, още си я пия. Обикновена боаронска, комбинация от три препарата, точно за тревожност, безпокойство и лоши мисли е.

# 136
Vaychka,благодаря!
Би ли ми казала коя по-точно хомеопатия да взема?

# 137
  • София
Сис, за роклята гласувам! И се забавлявай на макс! После да го е яд като те види да се прибираш грейнала от изживяването. Hug

Благодаря отново за климатиците. Златни сте! Hug

Малко се озорих в офиса.

# 138
  • Fairbanks, Alaska
Ще ви послушам аз за роклята.

Сис, ма той тоз гащеризон бая си показва, и гърбът му гол... чудесен е. И щом е черен, с едно червено червило...
А, видях и роклята. Ми и тя е хубава... за роклята съм.
Гащеризонът може бая да показва, но слага години и отнема от сексапила на една жена. Точно с него няма да впечатлиш никой мъж.
Роклята подчертава сексапила на една жена. Аз ако видя жена с такава рокля навън, задължително ще се се обърна да я огледам и отзад. С роклята ще предизвикаш реакцията, която желаеш от твоя мъж. Отделно и цветът е перфектно избран.

# 139
Ами, аз ходих на двучасова консултация. Не знам дали при теб ще подействат така. Но, ето я комбинацията.
Gelsemium sempervirens 30 ch - за страх, безпокойство, фобии и нервно напрежение.
Actaea racemosa 30 ch  - за регулиране на женските хормони, и особено естрогена, защото покрай ову и цикъл съм по-напрегната доста.
Aconitum napellus 30 ch - за сърцебиене, безпокойство, и непълноценен сън.
Слагам по 5 гранулки от всяко в едно малко стъклено шишенце от сок, разклащам, и през час-два пия по една глътка.

# 140
Панди, да се отчета и аз - Фуджицу, без забележки. Използва се интензивно - и за охлаждане, и за отопление.

Ей, най-после едно мъжко мнение. И познах Simple Smile

# 141
Роклята 🙂
Ийх, Лела, що така девойче? Не знаех, че имаш такива проблеми. Стискам пръсти да ти помогнат консултите.

Добри, мн красиво мястото. Всичко най там!

Аз днес се върнах претрепана от работа и директно се хоризонтирах. Зор си беше.

Сирос, ан тей. Успешно изпълнение на план” и аз съм човек”. Както искаш- тъй да стане.

Ако види някой килеша, да ми звънне 👀 Тва дете на улицата е правено. По средата 🤬

# 142
Панди, ние сме с gree, за 1000 лева, на лизинг, 12,ка топли перфектно апартамент от 48 кв, охлаждането също, преди малко го спрях. Доволни сме!

# 143
Сисунеееее,  ако не е късно, ГАЩЕРИЗОНЪТ!

# 144
Сирос,не е късно! Утре вечер е събитието 😜!
Благодаря ви за помощта,златни сте 🤗!
Какво щях да правя без вас ?!!!

# 145
Тамън щях да кажа, че съм единственият човек, който е за гащеризона. По-оригинален е, роклята е обикновена, прилича ми даже на нощница. Може би ако се цели предизвикване на желание за секс, е за предпочитане роклята, но гащеризонът е стилен и елегантен. Абе избери си ти което предпочиташ, различни хора сме и в различни дрехи се харесваме.
Климатикът ми е "Хайер". Друго за него не знам, но поне 6-7 години вече си работи. Joy

# 146
Тамън щях да кажа, че съм единственият човек, който е за гащеризона. По-оригинален е, роклята е обикновена, прилича ми даже на нощница. Може би ако се цели предизвикване на желание за секс, е за предпочитане роклята, но гащеризонът е стилен и елегантен. Абе избери си ти което предпочиташ, различни хора сме и в различни дрехи се харесваме.
Климатикът ми е "Хайер". Друго за него не знам, но поне 6-7 години вече си работи. Joy
И аз съм за гащеризона, роклята е ок, но ми е една идея по-разголена от нормалното, но зависи какви сигнали искаш да дадеш на срещата.

От мъж съвет няма нужда да се слуша. Ако питаш тях си е супер да си супер разголена, да си легнеш с тях на първата среща, да правиш пълна програма, да плащаш ти и да не ги закачаш за нищо Wink

# 147
Не е разголена роклята,хич даже,материята е плътна и леко твърда и не очертава всичко като нощница,по-дълга ми е от колкото на модела и пада свободно около тялото,но аз май повече се харесвам с гащеризона. Сега се чудя и за една черна рокличка...😜

# 148
Кло, не казвай, че ходиш при Аврамов? Той така практикува само с инжекции в коляното.

В съседното село ги е помляла градушка.
При друг ходя, работи в Св. Георги и на кабинет. Тази вечер съм пушка. Въпреки ударните дози магнезий, само крампи ме мъчат сега.

Ние май имаме имот в съседното ви село. За съжаление имаме керемиди по земята. ММ ще ходи утре сутринта да гледа какви са щетите и да вземе някакви мерки. Като гледам репортажите по телевизията, ще вдигнат цените на зарзавата. Не ни стига топлото, тока и водата.

Сега се връщам назад, да ви дочета.

# 149
  • France
Сис, според ММ няма нищо по секси от голия гръб, но ето, че Натаел каза, че предпочита роклята.

Лайла, Hug Пиши, ако ти е помогнало.

Съни, де да можеше ваксината И да стерилизира... нямаше сега да се чудя каква контрацепция да ползвам. Жалко.

Общи условия

Активация на акаунт