Какво мислите за уличните котки и кучета?

• 17 813
  • 673
  •   1
Отговори
# 495
  • ☀️София / London🌂

И какво трябва да ми покажат твоите клипчета? Че Ганьо с куче не чисти след него. Кучето какво общо има в случая, че Ганьо е мърляк? Искаш ли да ти покажа ъгли и храстчета, отрупани с човешки екскременти?

Тия клипчета ще трябва да ти покажат, че обикновено Ганьовците са тия с кучетата, които не чистят след тях. Това са повечето собственици на кучета, мърлячи. Правилно го каза. Така че, ако обичаш си задържай комплиментите за тях и им го казвай, докато си разхождате кучетата. Мене не ме слагай в това число. Аз не цапам и отговарям за своите действия. И уча децата си да не цапат и ако правят нещо да го правят така, че да не пречат на някой друг. А ти сигурно и деца нямаш...!
Нали си големият мъж, имаш уста, що не им правиш забележка като се случва толков често колкото описваш. Що само гледаш като баба-клюкарка?  Или може да се репчиш само писмено по форумите?

# 496
  • СИ
Да, ти не цапаш, обаче като удариш куче с колата си се безпокоиш за драскотините по нея и не ти пука за кучето. Така че душата ти е зацапана на тебе ....

За кучето, първо трябва да му пука на собственика. Кучето е отговорност на собственика си. Или бъркам?
Ударих куче изскочило внезапно на пътя. Вероятно му счупих някой крак, не разбрах точно. Съвсем естествено собственикът пристигна след малко и започна да ми се блещи. Когато хванах телефона за да викам КАТ и да оправяме нещата през застрахователите, човекът си хвана кучето под мишница и се изнесе на бегом. Не знам, на кого и какво му е зацапано...!

# 497
SeaHorse, интересно е, че потребителското ти име е на животно.

# 498
  • Terra incognita
Ангел небесен си ти, пример за обществото. Да ти закачат портрета по институциите.

# 499
Да, то си личи че не се ориентираш. Въпрос на определена душевност и морални ценности.

# 500
  • Варна
Отново залитнахте в лични нападки. За птиците полагате ли грижи? Аз да.

# 501
Аз си нося през студените дни пакет с грухана пшеница и сипвам там където видя птици.

# 502
  • ☀️София / London🌂
Да сложила съм хранилки и вода. Слагам и козина както казах.
Скрит текст:

# 503
  • Terra incognita
Грижим се за двойка гугутки, които тсзи пролет свиха гнездо на балкона. Угкрепихме го и започнахме да им оствяме храна. С времето свикнаха с нас, разпознават ни дори, когсто минаваме по улицата, или сме на двора. Свикнаха с нас и се въртят около къщата.

# 504
  • СИ

Даже и в мониторинг съм участвал. Така се водят някои от дейностите по наблюдения на миграцията и видовете. Мога до утре да ти разказвам... А пишман природолюбителите разхождащи някакво нещастно куче в парковете са дразнещо нахални...

# 505
  • ☀️София / London🌂
А пишман чичките с голямо самочувствие и 0 покритие, можещи единсвено да се репчат на жени -  те не са "дразнещо нахални" . Те са просто част от всекидневието , за съжаление !

# 506
Имам хранилки на балкона и им купувам ядки, и семена. Лятото спирам и започвам на късна есен. Те си знаят и идват от години - синигери, врабчета, сойки...

# 507
Скрит текст:
Ганьо си е Ганьо със или без куче. Какво повече искате?

Обърка се. Всяка сутрин и вечер редовно гледам Ганьовци с кучета, който се изхождат в тревата или в пясъка на детската площадка. После обикновено, Ганьовците продължават да се разхождат с домашните си любимци без да почистят. Искаме Ганьовците да почистват след кучетата си. Друго...?!
И за да не съм голословен, мога да ти заснема неограничен брой клипчета на такива Ганьовци. Искаш ли? Може да пусна и тема "Почиствате ли след своето куче?" и там да гледаш Ганьовците и да им се възхищаваш. Да гледаш възпитание и култура. Защото те имат високи претенции. И после да ни обясниш отново, какви сме.
Аз пък мога да заснема безброй клипове как майки изпикават и изсират децата си в близост до площадките на които играят и също не си почистват. Но кучетата са виновни Rolling Eyes
Кой какъв е ?

Това в Лондон ли се случва?
Леле, какъв изящен изказ имаш.

# 508
  • ☀️София / London🌂
Скрит текст:
Ганьо си е Ганьо със или без куче. Какво повече искате?

Обърка се. Всяка сутрин и вечер редовно гледам Ганьовци с кучета, който се изхождат в тревата или в пясъка на детската площадка. После обикновено, Ганьовците продължават да се разхождат с домашните си любимци без да почистят. Искаме Ганьовците да почистват след кучетата си. Друго...?!
И за да не съм голословен, мога да ти заснема неограничен брой клипчета на такива Ганьовци. Искаш ли? Може да пусна и тема "Почиствате ли след своето куче?" и там да гледаш Ганьовците и да им се възхищаваш. Да гледаш възпитание и култура. Защото те имат високи претенции. И после да ни обясниш отново, какви сме.
Аз пък мога да заснема безброй клипове как майки изпикават и изсират децата си в близост до площадките на които играят и също не си почистват. Но кучетата са виновни Rolling Eyes
Кой какъв е ?

Това в Лондон ли се случва?
Леле, какъв изящен изказ имаш.
В София се случва !!!
Интерсно как ти прави впечатление само моят изказ.
На хората, с които сте на едно мнение и споделяте "любовта си" към животните,  изказът им не ти "пречи" и е ок !

# 509
Последно в Лондон ли си от 10год., или в София? Че нещо се обърках.

Общи условия

Активация на акаунт