Звездни компромати - Юли'21

• 316 284
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 195
Хърд за мен е това, на което по старата терминология му викаха психопат. Сега не знам как е политкоректно.

# 196
  • софия
Чудя се какво ли е станало, че първия мъж на Мария я смени с най-добрата й приятелка. Не ми се вярва да му е изневерявала, като се носи мълвата за Гущеров.
Само е търсела някой по-богат.
С въпросния човек сме семейни приятели,казва се Миро,остави уникална жена Вайчето,остави 2 невръстни деца и ги напусна защото Мара му е поставила ултиматум.Няма така трагедия!!😢
Да градиш щастие върху чуждо нещастие на никого не е донесло нищо добро. На Мичка за това винаги ще й се налага да търси пореден спонсор и накрая ще остане сама. Защото остарява, а по-млади като нея са се подредили. А самата тя е куха като десет хралупи и дори не е успяла да се подсигури, въпреки нерегламентирания труд, който полага от невръстна възраст. И маман не е много по-умна да я е научила.
Ама не е виновна само тя. За този танц трябват двама. Миро е хванал... Хаирлия да му е. До време ще бъде.

# 197
  • Варна

Чудя се какво ли е станало, че първия мъж на Мария я смени с най-добрата й приятелка. Не ми се вярва да му е изневерявала, като се носи мълвата за Гущеров.

С въпросния човек сме семейни приятели,казва се Миро,остави уникална жена Вайчето,остави 2 невръстни деца и ги напусна защото Мара му е поставила ултиматум.Няма така трагедия!!😢
Първият мъж на Мария има две деца от друга жена преди да се ожени за нея ли?

# 198
Последният, от снимките с Ферарито, не първият.

# 199
Много е странно, ако без съгласието на Мъск са използвали техни общи ембриони. Обаче от тази откачалка, всичко може да се очаква.
Ще видим какво ще стане.

# 200
  • Rock & Roll feeling ...
Последният, от снимките с Ферарито, не първият.
От написания коментар се разбира, че Мария е заменила първия си мъж за този Миро.

При Мария е проблем семейния манталитет. Когато е заедно с бащата на Марая, бившия й приятел е гадже на майка й ?!! Да легнеш с мъжа на дъщеря си, все едно не сте майка и дете, а приятелки ми е гнусничко.
 Но Мария е човек който ползва израза " тоя да не ми плаща сметките, че да зачитам какво говори/ обръщам внимание/ държа на мнението му  и пр." , което казва само по себе си достатъчно какъв човек е тя.
Истината е, че има много жени подобни на нея, но те явно са доста по-умни и съумяват да боравят с подхвърлянията, с които се сдобиват.

# 201
Ето още малко снимки и клипче от Мара Дамата и новия и ухажор
https://woman.bg/seks-i-vruzki/folkpevitsata-mariya-pokaza-noviy … -video.74018.html

# 202
Мария дали знае наистина какво представлява новия ѝ и колко пари има всъщност, Катлея? 😁 Аз го знам като пълен циркаджия.

# 203
Е то пък да си оставиш семейството заради Мара Дамата, колко тъп трябва да си?

# 204
А какъв би бил чак такъв ултиматум? 🤔

# 205
Да градиш щастие върху чуждо нещастие на никого не е донесло нищо добро. На Мичка за това винаги ще й се налага да търси пореден спонсор и накрая ще остане сама. Защото остарява, а по-млади като нея са се подредили. А самата тя е куха като десет хралупи и дори не е успяла да се подсигури, въпреки нерегламентирания труд, който полага от невръстна възраст. И маман не е много по-умна да я е научила.
Ама не е виновна само тя. За този танц трябват двама. Миро е хванал... Хаирлия да му е. До време ще бъде.

Ако е така - този младеж явно е много загубен и влюбен в адреналина от славата й... ако това са му критериите - цирк. Вероятно после ще бяга с 200 от нея

# 206
Есил Дюран ни съветва да остаряваме естетично и да сме заобиколени с красота след 50те.

При "Мъндьо".
Забележете той само как я изгледа след като тя го нарече така.

https://www.youtube.com/watch?v=uSGD75zNYng

# 207
Маринела
Скрит текст:

Селена
Скрит текст:

Сидерова
Скрит текст:

Галена
Скрит текст:

# 208
Валериева