Звездни компромати - Юли'21

• 314 684
  • 3 085
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Пловдив
На рутинни прегледи и изследвания след изкарания ковид.
за кого и за какво става дума?

# 2 701
# 2 702
  • Варна
Все едно член подава глава под корицата 😂

# 2 703

Слави май още не е осъзнал, че не е водещ на шоу, а политик и трябва много сериозно да си мери приказките, хеле пък във ФБ. Ама де толкоз акъл. Тъкмо Радева се научи, сега нова ФБ звИзда си имаме.

# 2 704

Добре че е богата, милата, че ако трябваше да разчита само на акъл и визия, едва ли щеше така сгодно да се задоми. Никак не ми е симпатична. Като заговори особено.

# 2 705
  • Rock & Roll feeling ...

Слави май още не е осъзнал, че не е водещ на шоу, а политик и трябва много сериозно да си мери приказките, хеле пък във ФБ. Ама де толкоз акъл. Тъкмо Радева се научи, сега нова ФБ звИзда си имаме.
+1.

Наистина в нета има големи кретени, но Слави дори не е откровен и открит за здравословното си състояние с хората.  И не всеки, който се посмее да задава въпроси е боклук. Страшно суетен и тесногръд човек.

Никаква алфа не ми е Илън Мъск. Реагира като комплексиран самохвалко спрямо жените.
Иначе е умен и иновативен. И аз очаквах повече, уви.

Не знам за Симона Заговорва, но ми е кофти за синовете на Галена. Сигурно в някакъв момент ще им подметнат клипчето на майка им.

# 2 706

А Бойче се ваксинирал и молел всички гласували за ГЕРБ да се ваксинират също. Как беше - строител, спасител, международник, сега вече инфлуенсър!

# 2 707
Навсякъде пише, че Парис Хилтън е бременна - https://www.google.com/amp/s/pagesix.com/2021/07/27/paris-hilton … r-reum/amp/  Според статията започнали процедури ин витро през януари и двойката вече очаква първото си дете.
Дано е истина, харесвам я.

# 2 708
Какво се е случило със Слави Трифонов?
На рутинни прегледи и изследвания след изкарания ковид.
Странно, не знаех, че след безобидно грипче се ходи на прегледи и изследвания...както той наричаше Ковид цяла година от екрана на телевизията си.

# 2 709
  • sofia
Скрит текст:
   Не я бях виждала такава до сега Раева...

# 2 710
Навсякъде пише, че Парис Хилтън е бременна - https://www.google.com/amp/s/pagesix.com/2021/07/27/paris-hilton … -reum/amp/   Според статията започнали процедури ин витро през януари и двойката вече очаква първото си дете.
Дано е истина, харесвам я.

И аз много я харесвам, би била и страхотна булка.
ИЗглежда щастлива с този мъж.

Десито що ли пие такива витамини и за черен дроб?

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 20:44 от alethea

# 2 711
Какво иска да ни каже Ива със снимката си?
Явно и тя не знае - едната е снимка нагласена за списание, другата уж натюрел … може би, че все си е красива Confused

# 2 712
Независимо за кого става думa, според мен е гадно и цинично да се рови и говори за здравословното състояние на другите. Толкова са подивели хората, че правят дневна тема здравето на някого. За мен това не е правилно.

# 2 713
  • Rock & Roll feeling ...
Много зависи как се говори. Ако е пошло и цинично, тогава е гадно.
Но за мен няма нищо лошо в едно откровено сваляне на картите,особено когато си в една публична позиция, в която очакваш да ти гласуват доверие. Напротив, намирам го за достойно.

Дори Андреа, когато се появи в нац. ефир и призна, че има проблеми с килограмите и че приема антидепресанти го намерих за поведение на място. Всички хора имат проблеми, да признаеш даден проблем и да бъдеш открит не трябва да бъде третирано и толерирано като нещо срамно.

# 2 714
Личен избор е кой доколко дълбоко в личния си живот ще допусне масата хора. Но на мен ми е неприятно това, което се случва със Слави и че по софри и седянки се говори за развлечение относно здравето му. Ами този човек има близки, има си майка и не искам да си представя как една майка пък би се почувствала така да ровят в личното на детето й. На кой няма да му пука, ако масата се развлича със здравето на детето му или близък.

Общи условия

Активация на акаунт