Магазини Pepco 6

• 67 689
  • 753
  •   2
Отговори
# 75
😃 След вашите разкази и не само в тази тема, започнах ревностно да дебна дали са ми свалили всички аларми.

Ползвали ли сте щипките за пликове на Пепко, дали са качествени?

# 76
Днес взех anti slip стелки за баня... голяма пързалка стана, без тях е по-безпопасно 😃

# 77
Днес взех anti slip стелки за баня... голяма пързалка стана, без тях е по-безпопасно 😃
Верно ли?Мислих да ги взимам за детето,че седи само права под душа ,а не е съвсем стабилна .Добре че писа.

# 78
  • в сърцата на децата <3
Ползвали ли сте щипките за пликове на Пепко, дали са качествени?
Доволна съм. На "пантичка" са и не се пречупват в сгъвката след Х запечатвания. Минус е, че няма сетове само един размер (поне не съм виждала), а вкъщи най-много се "хабят" мъничките.

# 79
toni1, опипквала ли си си чантата? Има някои производители вмъкват аларма между кожата и подплатата, която не може да се махне и там си седи.
На мене етикетчета от К. са ми свирели в Л., че забравих да оставя на багаж. И като завиха тия аларми всичките на влизане, но никой не се впечатли.

# 80
Верно ли?Мислих да ги взимам за детето,че седи само права под душа ,а не е съвсем стабилна .Добре че писа.

И аз за бебето ги взех, че и той не сяда вече в банята. На косъм беше да се изпльоска тая вечер. Те са два вида в магазина, аз взех тези класическите, които се закачат с вендузки.

# 81
  • Пловдив
Имах една рокля от Карфур - пищеше във всички възможни магазини Rolling Eyes
Оказа се, че има една малка пластинка, зашита в етикета...
В колко магазини съм се червяла докато разберем къде е причината - само аз си знам Rolling Eyes

# 82
И аз да оспамя- преди доста години ми се е случвало това с пищенето на аларми. Веднъж с яке, купено от Метро, на което се оказа , че има такъв етикет с аларма и не е деактивиран и , като разбрахме , че е от него , го отрязахме направо. Втори път с книга , взета от библиотеката. Беше част от дарение и предполагам не са си играли в книжарницата да ги размаркират, ако са били повечко.

# 83
  • София
Искам да попитам ,някъде в София виждали ли сте чаши за кафе с двойно дъно , трябва ми най малкият размер, в едното пепко има само високи в другото има само големи с дръжка.

За такива говоря, малки са към 8см височина.

# 84

Наистина онези чаршафи, намалени на 8лв., си бяха с редовния етикет и се наложи да питам на касата за намалението.
На намалена цена ли ги взе?

# 85
От тези чаши съм виждала в Метро.

# 86
Махнаха защитата без проблеми.

# 87
Искам да попитам ,някъде в София виждали ли сте чаши за кафе с двойно дъно , трябва ми най малкият размер, в едното пепко има само високи в другото има само големи с дръжка.

За такива говоря, малки са към 8см височина.
Lidl бяха пуснали в тематчната седмица, но се разграбаха за минути. Много са неориентирани за търсенето от страна на клиентите нашите пишман търговци. Не знам кой ги лъже, че са търговци или меринджеии. Повечето освен да си закачат дипломата на стената и да се снимат с нея за друго не им служи.
Дано някой да прочете коментара и да внесе по-нормални количества от тези чаши. Аааа и чакам процент от оборота. Wink Стига сте се учили на безплатен акъл да получавате и стига сте приказвали акълне ми давай пари ми дай. Търкалят се парите по магазините стига някой да може да предложи стоки необходими на клиента в подходящият момент, а не да се мъчи да създава изкуствено търсене (както стана с уредите за готвене с топъл въздух - колко споменаване на майки чух след покупка на такива уреди ...)

# 88
Хайде момичета, среща на Пепко в 9ч на 9.07 Grinning

# 89
Здравейте!!!Има.ли магазин Пепко онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт