Магазини Pepco 6

• 67 808
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Имам три сутиена от Пепко -един детски, ползвам го за из вкъщи, един спортен, най-удобният ми за спорт (търся да си купя още, ама няма), и един "официален Simple Smile", купуван за специална дреха-  много съм доволна и от трите. Но от бикините и аз не съм - разпаднаха се много бързо.

# 661
Всички знаем, че в Пепко има големи боклуци. Има и сполучливи неща.
Не разбирам обаче агресията срещу някой, дръзнал да е недоволен от всичко в магазина - ами личното му мнение е такова, лошо няма.
Лошото е, че го възприеха някои като лична нападка срещу тях, че пазаруват в този магазин, тоест са второ качество хора. Което е изблик на комплекс за мен, но както и да е. И забраниха на жената дори да списвала в темата...Simple Smile..което също не намирам за редно.
Всеки може да пише тук. Дали да се мотивира, и колко, или да не се, също е негов избор.
Освен албумите за снимки, вчера си взех и две много готини за моя вкус стъклени чаши. Радвам им се.
Лепилата тип стик -  пълен боклук. Фулмастери и моливи някои-също тотален шит и боклук.
Блузи тип тенески за момче съм вземала - хубав дебел памук, мек и плътен, доволни сме.

# 662
То па щото и от Полша щеше да е топ качество 😂
Полша има производство за което ние можем само да мечтаем. От дрехи( reserved също е полска марка) и детски стоки от всякакъв вид до земеделие и тежка промишленост. Пепко е марка в ниския ценови клас. Какво качество очаквате за 5лв?

Всъщност аз точно това казвам - на тези цени, такова качество. Обаче Reserved, макар и Полска марка, не се прави в полша, а в Азия, както и H&M (шведска), Mango (испанска) и т.н. Марките нямат общо с производството Simple Smile

И само за протокола - Reserved не са синоним на качество в никакъв случай. Такива боклуци съм купувала от там, че скоро не съм и влизала.

# 663
  • в сърцата на децата <3
Не съм попадала на марка, на която да няма несполучливи модели. Дори маратонките Reebok, в които съм влюбена от десетилетия, имат калпави модели и вече много внимавам какво взимам (защото там грешката е трицифрена сума, за разлика от петте лева в Пепко). Също така от Пепко последните години (откакто има в Пловдив) купувам джегинси и са чудесни за парите си. Пролетта си купих памучен клин, който се прецака за 2 седмици 🤷 На децата взимам, защото и без това ги късат на второ-трето обуване (на майка си са се паднали спънати с два леви крака)

# 664
  • София
Вълшебство, благодаря!
Днес се раьйофих до Мега мол и видях тези плюшените комплекти. Хубави са, но не и за студено време. Много са тънички и взех на моите девойки поне  за вкъщи Simple Smile
Спешно ми трябват плътни клинове за тях и не намирам никъде. 🙄

# 665
  • Beyond the stars
Всички знаем, че в Пепко има големи боклуци. Има и сполучливи неща.
Не разбирам обаче агресията срещу някой, дръзнал да е недоволен от всичко в магазина - ами личното му мнение е такова, лошо няма.
Лошото е, че го възприеха някои като лична нападка срещу тях, че пазаруват в този магазин, тоест са второ качество хора. Което е изблик на комплекс за мен, но както и да е. И забраниха на жената дори да списвала в темата...Simple Smile..което също не намирам за редно.
Всеки може да пише тук. Дали да се мотивира, и колко, или да не се, също е негов избор.
Освен албумите за снимки, вчера си взех и две много готини за моя вкус стъклени чаши. Радвам им се.
Лепилата тип стик -  пълен боклук. Фулмастери и моливи някои-също тотален шит и боклук.
Блузи тип тенески за момче съм вземала - хубав дебел памук, мек и плътен, доволни сме.

Благодаря за психоанализата в петък следобед. Беше ми много полезно също.

# 666
Малко спам...но са отговорим на спешността на колежката - мама...😁Плътни клинове ще има другата седмица в Лидл...😶
Може да погледнеш....но до 110/116 размер мисля че бяха..погледни..

# 667
Днес минах през един Пепко и нищо от това което исках нямаше- голям бял фенер като този

Органайзер за клечки за уши и тампони за грим, огледалото на металната черна стойка. Много празно ми се стори и нищо не ми хареса
Само детето намаза термо коледни чорапи, че и без това ходи постоянно боса
Минах през аутлета на Уайкики ( този в Света троица) имаше страхотни неща и многоооо за момченца ( включително и Коледни) ватирани панталонки с блузка 7.99 лв . Споделям, защото много мами се оплакаха, че за момчета няма нищо в Пепко.

# 668
  • София
Sofi_tо, трябват ми размери 152 и 158 ,но благодаря за инфото! 🌹

# 669
Органайзер за клечки и тампони има в ДМ.
Аз като си търсих чашка за четки за грим ,видях едни керамични за баня май бяха ,имсше доста цветове.Мислих да взема,но една пластмасова чаша за микровълнова си взех и тъкмо ми събра всички четки.За 2.50.
Има някакви тениски софт нещо си с къс ръкав,хубави са много На мен и на мъжа ми взех .

# 670
  • При елфите ...
Да сА изкажа и аз... Wink Влизала съм в полски магазини Пепко... там хората също доста пазарят и ги препоръчват на чужденците... Relaxed

# 671
Някой виждал ли е из софийските магазини дебели/плюшени/поларени пижами 92 см? Вече в 2-3 магазина проверявам и само малки номера има.

# 672
  • 1st floor
Чудна памучна пижама взех на моя тийн - 10лв двете части. Тънка е, но той такива носи. Онзи ден се набутах в ХМ за същата 29лева.

# 673
  • Пловдив
Чудна памучна пижама взех на моя тийн - 10лв двете части. Тънка е, но той такива носи. Онзи ден се набутах в ХМ за същата 29лева.
че има ли такова кат за тийнове? Аз нищо не намирам при нас.

# 674
  • Beyond the stars
Някой виждал ли е из софийските магазини дебели/плюшени/поларени пижами 92 см? Вече в 2-3 магазина проверявам и само малки номера има.

В Люлин 6 имаше поларена от две части с мече при момчешкото 98 размер. Та като идея можете да хвърлите око при нещата за батковци.

Общи условия

Активация на акаунт