Развод заради прекаляване с алкохола

• 12 304
  • 493
  •   1
Отговори
# 60
Човек, който се изпарява без да се обади, няма да е от страхливите, не го мислете Simple Smile
Просто е приел, че тя е на линия и той е свободен да си вее шапката. Но това са си техни неща, в обичайна ситуация, да кажем, че си е проблем м/у двамата. Неприятното в настоящия случай е, че не изпитва необходимост дори да се обади да се поинтересува как е.
Каквито и проблеми да си имат майката и бащата, не трябва да се отразяват на отношението към децата.
Сигурна съм, че всеки един от пишещите в темата поне щеше да звънне да пита как се чувства детето. Пък като чуе, че е добре, да си замълчи, че няма да се прибира и да ходи да запива и да си изтърпи скандала на другия ден.

# 61
Аз си налях една Сангрия, кокато четях коментарите.
За 20-годишния си брак не помня да съм забранявала нещо на ММ и дори не си представям, че той ще се опита да направи нещо подобно.

Дааа, това със забраняването да пиел вкъщи е направо... контролфрийк от всякъде. Как пък не, някой ще ми забранява нещо Scream аз даже напук бих почнала да правя.

Пп. за пръв път чета тема, в която всички са на страната на мъжа. Авторката трябва да преосмисли отношението си.

# 62
Или си вее шапката, или му е писнало да му я похлупват.
Само си представих сценката на пиещите авери, а той на лимонадка, щото жената каза ... нали. хихи, пълен цирк в друго измерение.

# 63
Като му е писнало - да се изправи и да си намери решение на проблема, не да си неглижира болното дете. В моите очи няма оправдание конкретно за това. Иначе съм на негова страна.

# 64
Дано да е пързалка темата. Ако не, горкият мъж. Аз такива контролиращи хора не понасям и нямаше да се задържа дълго с подобен тип човек. Ако някой ми брои глътките или хапките просто ще види вратата по най- бързия начин.

# 65
Като му е писнало - да се изправи и да си намери решение на проблема, не да си неглижира болното дете. В моите очи няма оправдание конкретно за това. Иначе съм на негова страна.

Стига, де, като те слуша човек, ще рече че е с гърчове това дете. А тя пише " А малкото дете беше с темп миналия ден". Думата "беше" е в минало свършено време.

# 66
  • София
Отказа да изпълнява желанията и са повод за драмите.
А защо да не са, ако желанията са достатъчно рационални - като при 2 малки деца да не се изнизва без предупреждение.
И аз бих направила като НСЧ. Ще си изляза, без да кажа, пък той да се оправя с децата.

# 67
Благодаря на всички за коментарите и че отделихте от времето си да прочетете това, което за мен е проблем! Някои от отговорите бяха доста полезни!

# 68
Стига, де, като те слуша човек, ще рече че е с гърчове това дете. А тя пише " А малкото дете беше с темп миналия ден". Думата "беше" е в минало свършено време.
Може да се е подобрило, може да се е влошило. Как мога да знам как е детето ми, ако не се обадя или отида да го видя? Може и просто да му е криво и да си иска мама и тати, това е малко дете.

# 69
  • Далечният изток
Мен определено ме притесняват следните фрази на авторката: заплашвам, забранявам, не разрешавам, вдигнах скандал...
Не знам за авторката, но момчето има проблем. Аз му съчувствам. Защото нищо кой знае какво не е направил, за да се държи съпругата му по този начин с него.

# 70
Ама пропускате, че може неговото изнизване да има предистория.
Например хубаво давате за пример себе си и как ще му дадете да разбере. Той ще ореве в опел.бг, там ще му кажат да ви направи напук по вашата метода, ама колко от съветващите го ще се сетят да питат - абе, брато, ти май не се свърташе много у вас, нали, кво се цупиш сега?

# 71
Когато човек знае “какво дава” има право да изисква същото! Щом тя може винаги да е на разположение защо пък той да не може и то не поради друга причина а пиенето и после съвземенато от пиенето. Мисля, че повечето хора тук се хванаха за друго, защото не разбраха много добре идеята. Аз те разбрах обаче имам друг въпрос към теб , ако получил това което искаш с ултиматум дали ще си доволна?

# 72
Аз си налях една Сангрия, кокато четях коментарите.
За 20-годишния си брак не помня да съм забранявала нещо на ММ и дори не си представям, че той ще се опита да направи нещо подобно.

Дааа, това със забраняването да пиел вкъщи е направо... контролфрийк от всякъде. Как пък не, някой ще ми забранява нещо Scream аз даже напук бих почнала да правя.

Пп. за пръв път чета тема, в която всички са на страната на мъжа. Авторката трябва да преосмисли отношението си.
Хахха, тъкмо щях да го напиша. Ами....аз не съм ли си вкъщи? Ако вкъщи не мога да направя онова което искам, вероятно ще започна да правя извън къщи и нещата, които съм искала да правя вкъщи.
Странна тема със странни взаимоотношения. Преосмислям че в годините добре сме се напаснали с мъжа. Бая време и енергия ни отне, все чакахме тоя момент, явно е настъпил неусетно.
Според мен мъжът й нарочно зачезва без да се обади. Точно напук.
И още нещо да добавя. Като се напия, на другия ден ставам в 7:30 с детето и ако ме боли глава пия Нурофен. Няма как някой друг да носи последствията от моя избор.

# 73
Когато човек знае “какво дава” има право да изисква същото! Щом тя може винаги да е на разположение защо пък той да не може и то не поради друга причина а пиенето и после съвземенато от пиенето. Мисля, че повечето хора тук се хванаха за друго, защото не разбраха много добре идеята. Аз те разбрах обаче имам друг въпрос към теб , ако получил това което искаш с ултиматум дали ще си доволна?

Какво съвземане от пиенето???

# 74
Например хубаво давате за пример себе си и как ще му дадете да разбере.
Няма да му дам да се разбере, а да усети какво е да те приемат за даденост.
От думи явно не разбира, като застане на нейно място ще добие по-реална представа какво е да се чудиш добре ли е човекът до теб или лежи в някоя болница и т.н..

Общи условия

Активация на акаунт