Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 592
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,къде мога да се ваксинирам (по възможност в почивните дни)с ваксината на Модерна?Ако някой е минал през това,как точно се случват нещата?

# 451
  • Пловдив
Здравейте,къде мога да се ваксинирам (по възможност в почивните дни)с ваксината на Модерна?Ако някой е минал през това,как точно се случват нещата?
От сайта на Пълмед:
Зелен коридор за ваксинация срещу COVID-19. Той е с работно време от понеделник до неделя от 8:00 до 17:30ч., като в него всеки желаещ да бъде ваксиниран ще може да постави ваксина на Pfizer/BioNtech, AstraZeneka/Oxford, Moderna или Janssen/Johnson&Johnson до изчерпване на количествата.
 Сертификати могат да бъдат получени всеки ден в кабинката до ваксинационния кабинет от 15:00 до 17:00ч.

# 452
  • под тепетата
Точно там се ваксинирах и аз с Модерна. Другата седмица съм за втора игла.

# 453
  • Пловдив
Миналата неделя в 10 сутринта нямаше абсолютно никой. Дъщеря ми мина за 5 минути. Сертификатите ги получихме веднага там в самия кабинет.

# 454
Аз се ваксинирах в РЗИ точно с Модерна.

# 455
И аз се ваксинирах с Модерна в Пълмед.
Преди мен имаше 2-ма души. Чаках не повече от 10 мин. Отива се отзад (минава се отляво на главния вход и после се завива надясно), до чадъра на Бачково има обособена една метална постройка, която прилича на стаичка. Пред нея има маса и столове. Там ще намерите необходимия формуляр за попълване.

# 456
В РЗИ има кабинет за ваксинация,който работи всеки ден. Може да попитате дали имат Модерна  .МИналата неделя имаха.

# 457
За Тракия препоръчвам МЦ Медикус, на третия етаж на ТЦ Аримаг. Имат всички ваксини, дъщеря ми е с Модерна. Сертификати също издават.

# 458
Работещ дерматолог в събота?

# 459
В неделя -къде  в центъра мога да направя тест за пътуване в чужбина?

# 460
Отговорих ти в другата тема (? Въпроси всякакви?)

# 461
В неделя -къде  в центъра мога да направя тест за пътуване в чужбина?
Лаборатория "Писанец" на "Капитан Райчо" в Гранда работят в неделя. Може да се обадите по телефона да ги попитате.

# 462
Къде има вкусни мекички?

# 463
Къде правят автодиагностика на автомобили преди купуването им? Трябва ми такъв човек, който ходи на място.
Благодаря.

# 464
  • в сърцата на децата <3
Къде има вкусни мекички?
Закусвалнята на първото кръстовище на Димитър Талев от гарата нагоре като тръгнеш. По десния тротоар след ивицата с магазинчета, точно на кръстовището се пада.

Общи условия

Активация на акаунт