Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 740
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • София
В Декатлон също има тази услуга, плаща се на брой думи. Проверете обаче, дали и в Пловдив се предлага.

# 136
Къде в Пловдив  да поръчам алуминиеви щори?  Важно е да са качествено изработени и монтирани.

# 137
Здравейте, може ли да препоръчате човек за демонтаж на винкел от тераса?

# 138
  • Пловдив
dundi73, а какви пари върви услугата?
18 лв е с тяхна тениска
Върти ми се нещо за 6-7 лв. за печат.

Къде в Пловдив има голям избор на хартии и картони?
За какво? Така е много общо.
Иначе в книжарници Пегас, в по-големи книжарници с канцекарски материали, онлайн също се намират.

Къде в Пловдив  да поръчам алуминиеви щори?  Важно е да са качествено изработени и монтирани.
Моите са външни от Теолино пласт. Преди алуминиевите имах pvc, пак от тях.

# 139
Синът ми иска да тренира баскетбол. Къде мога в момента да го запиша?

# 140
  • Пловдив
Къде в Пловдив, поставят ваксината Варивакс?

# 141
Къде в Пловдив, поставят ваксината Варивакс?

Това за вариола ли беше? Проверете в РЗИ.
Помня, че сестра ми преди години си прави някои ваксини, които изискваха за Африка там.

# 142
  • Точно където трябва
Може ли да споделите/ препоръчате лятна занималня за бъдеща ученичка. Да не свалят кожи. Разгледах, но цените са безумни. А и дали ще има места... Изобщо съм в шах кой ще гледа детето от понеделник .

# 143
Може ли да споделите/ препоръчате лятна занималня за бъдеща ученичка. Да не свалят кожи. Разгледах, но цените са безумни. А и дали ще има места... Изобщо съм в шах кой ще гледа детето от понеделник .
https://m.facebook.com/zanimalnyatalant/photos/a.561070973915753 … e=3&source=48
Голямата ми дъщеря ги посещаваше едно лято, точно преди първи клас. Но не знам дали ще има места сега.

# 144
Каката е в Master Kids, миналата година беше в тази на Максимум.

# 145
  • Точно където трябва
Цени ще споделите ли? В сайта на вторите не пише.

# 146
Аз и в сайта на първите не видях цена.

# 147
Нашата госпожица е в английската група - 550 на месец без хранене. С храната, кетъринг, с доста добро меню, стъпва на почти 800, още не сме плащали пълен месец.
В Максимум не ми хареса, че не са гъвкави в ценообразуването, ако на детето се налага да отсъства седмица, си плащаш пълната такса, иначе, са по-евтини. Малко под 400 бяха по спомен, без храненето.

# 148
  • Точно където трябва
Звънях им, на мен ми е скъпо.

# 149
Ма какви са тези цени ?Ужас,тези хора не са в час ,то по-евтино ще му излезе на човек сам да си гледа детето.

Общи условия

Активация на акаунт