Къде в Пловдив ??? - 91

• 37 622
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета търся си удобни за дълго ходене, от естествена кожа маратонки някой може ли да ми препоръча от къде да си купя? Благодаря предварително.
Можете да проверите и във фирмения магазин на Кавалер, който е на главната срещу Хепи. Там съм виждала маратонки от естествена кожа. Вече колко дълго може да се ходи с тях не знам.
Много благодаря, ще ги видя. Heart

Някой да знае магазин за маратонки с удобна подметка от ест. кожа в централната част на града, разгледах в няколко но  не ми хареса качеството даже пробвах но не бяха удобни?

# 406
  • Пловдив
Маратонки точно не, но спортни обувки от естествена кожа българско производство имат Тенденз и съм оставала очарована от закупените неща.

# 407
Маратонки точно не, но спортни обувки от естествена кожа българско производство имат Тенденз и съм оставала очарована от закупените неща.
Heart Благодаря и аз съм си купувала обувки от там, имаха страхотни летни ботуши(за съжаление нито там има от тези, нито на друго място съм откривала такива ботуши.) от велур и кожа за съжаление само това ми е харесвало от техните неща. Предимно, защото произвеждат обувките си без пета и това ги прави изключително неудобни за ползване. Гледам в сайта им, че нямат налични маратонки от тези които ми харесват в Пловдив.

# 408
Вижте в спорт депо. Имат марки и модели от естествена кожа. В момента има намаления и цените стават разумни. И все пак дизайна е на спортните марки - предвиден за целта, за която търсите.
Аз лично не бих взела обувка за спорт/дълго ходене от марка/магазин, който преобладаващо прави класически обувки. Била тя и от естествена кожа. От опит казвам - не е било сполучливо.

# 409
Вижте в спорт депо. Имат марки и модели от естествена кожа. В момента има намаления и цените стават разумни. И все пак дизайна е на спортните марки - предвиден за целта, за която търсите.
Аз лично не бих взела обувка за спорт/дълго ходене от марка/магазин, който преобладаващо прави класически обувки. Била тя и от естествена кожа. От опит казвам - не е било сполучливо.
Разбирам, това е добър съвет. Ще се консултирам за подходяща подметка за ходене. Много благодаря. Heart

# 410
Погледнете на Главната - има няколко магазина, които предлагат обувки на марките, които купувам - основно немски Каприс, Ремонте, Легеро, Марко Тоци, Тамарис, Рокпорт и т.н. Много комфортни са спортните им модели и повечето са изцяло от естествена кожа.

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 06:18 от Greene

# 411
  • Майничка
В Декатлон има модели от естествена кожа, които са предназначени специално за ходене. Моделите на Easy street на Дайхман също стават за целта.

# 412
  • Пловдив
Онлайн магазина на Ecco.
В намаление, цената е приемлива. По-удобни не съм носила.

# 413
  • Пловдив
Някой да препоръча тапицерски услуги за кресло?  Искам да подменя дамаската, но да си разбира от работата, че ми е много ценно.

# 414
  • Пловдив
Моля,препоръчайте ми оптика около медицински университет, че няма как да отида сега до Оптодент. Не искам да влагам много пари, че очилата са само за четене, но все пак да работят качествено и да има избор на евтини рамки.
И още един въпрос. има ли от къде да купя шишета за консервиране с широко гърло, като на доматения сок по магазините? Никъде не съм виждала, освен онлайн , но пък не откривам само капачки за тях.

# 415
  • Бг
Моля,препоръчайте ми оптика около медицински университет, че няма как да отида сега до Оптодент. Не искам да влагам много пари, че очилата са само за четене, но все пак да работят качествено и да има избор на евтини рамки.
И още един въпрос. има ли от къде да купя шишета за консервиране с широко гърло, като на доматения сок по магазините? Никъде не съм виждала, освен онлайн , но пък не откривам само капачки за тях.

Погледнете в Кристил оптик на ул. "Радецки" № 33.

# 416
За шишета - във фирмения магазин на Стъкларския завод, дали няма?

В района на Медицинския се сещам за следните оптики - Мальовица, срещу Медлайн и на д-р Андреев, до кабинет му.

# 417
  • Пловдив
Някой знае ли клиника Провет в Тракия дали работи сега?

# 418
Къде мога да намеря мъжка чанта за кръст тип банан марка Пума, освен в Спорт депо? Търся реален магазин

# 419
  • Майничка
Къде мога да намеря мъжка чанта за кръст тип банан марка Пума, освен в Спорт депо? Търся реален магазин

Дайхман https://m.deichmann.com/BG/bg/shop/home-sport/home-sport-aksesoa … %D1%82%D0%B0.prod
Имат магазини в МОЛ Пловдив и срещу Колодрума.

Общи условия

Активация на акаунт