КОИ КОГА ПРОХОДИ

• 3 668
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
Баткото проходи на 1г. и 1мес.,а малкия на 1г. Peace

# 46
Съвсем скоро, макар че имаше напъни 2 месеца по-рано Sad
Проходилка, бънджи и други нямаме => не сме ползвали.
Та на 10.5 месеца вече шари от 1 край на стаята до другия. Походката е още "2 ракии", но щъка сам и не плаче като пада.

# 47
Кали проходи на 1г. и 2мес.

# 48
  • густо майна Филибето
Махни проходилката и го наблюдавай, ако нещо те тревожи, пиши пак. Ако детето се изправя и ходи с опора, просто изчакай още малко, всичко ще е наред.
Едва ли ще ти прозвучи успокояващо, че сина ми проходи на 9м и 20 дни, след като беше лазил, но пък средното ми дете е с проблем и имам известни наблюдения и опит.

# 49
Сина ми проходи на 11 месеца. Wink

# 50
 FlutterСинът ми проходи на 1г. и 1м. точно за Коледа. baby_neutral

# 51
1г. и 1седмица

# 52
Моят син проходи на 9 м. и половина, малко раничко:)

# 53
МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА МНЕНИЯТА ВЕЧЕ СКРИХ ПАЯКА И ЗА ДЕН ИМА ГОЛЯМА ПРОМЯНА,В НАЧАЛОТО НА ДРУГАТА СЕДМИЦА ЩЕ ГО ЗАВЕДА НА ЛЕКАР НА НЕЗНАМ НА КОИ ТОЧНО,ДАЛИ ЩЕ ИМА НЯКОЯ МАМА ДА МИ ПРЕПОРЪЧА НЕВРОЛОГ ОТ ПЛОВДИВ,ЗАЩОТО ПЕДИАТАРА МИ КАЗА ДА ГО ЗАВЕДА НА НЕВРОЛОГ КОИТО ДА МУ ПРЕДПИШЕ ГИМНАСТИКА,НЕГОВОТО МНЕНИЕ БЕШЕ ЧЕ ЩЕ ПРОХОДИ ПО КЪСНО ЗАЩОТО Е ПЪЛНИЧЪК И МУ ТЕЖИ ДУПЕТО,НО ПЪК ЯВНО ВСИЧКО Е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО ЗАЩОТО И БАТКОТО БЕШЕ ДЕБЕЛИЧЪК А ПРОХОДИ РАНО
ПАК ЩЕ ПИША ИМА ЛИ ПРОМЯНА И ЩЕ СЛЕДЯ С ИНТЕРЕС КАКВО ПИШЕТЕ ВИЕ
БЛАГОДАРЯ  bouquet

# 54
точно на това, а тои стъпва на пръсти като балерина и бърза ли бърза ,без да е стабилен newsm78
е, щом сте стигнали до тук, ще проходи скоро, не се притеснявай! стъпването на пръсти е от проходилката най-вероятно...ще го преодолее...не мисля, че имаш причина за притеснение
иначе, дъщеря ми проходи на 1 год. и 2 месеца.

# 55
# 56
  • Paradise
Макси проходи на рождения си ден

# 57
  • София
Дияна проходи на 1.3г

# 58
проходи на 11.месеца

# 59
  • София
Проходи точно на 1година и 3 месеца - не искаше да ходи с паяк, държеше се само за кутрето ми и изведнъж се отпусна сам  Hug. Ходеше много стабилно - почти не е падал  Blush

Общи условия

Активация на акаунт