В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 897
  • 787
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте четох за благотворното действие на  варбургия капсули против гъбички и паразити, дали мога да ги намеря някъде в Търново. При мен тези състояния са като хронични и търся нехимична превенция.

# 346
  • Велико Търново
Някой в града да е виждал да се продава въздушен танцьор?

# 347
Извинявам се ако е коментирано, стоматологията с какво работно време е, в колко отварят

# 348
Момичета, да имате идея къде в града мога да си намеря домашни пантофи от овча кожа с типичните пухове на глезена. Предполагам в някое по-малко магазинче, предлагащо български стоки, но не съм ориентирана къде точно.

# 349
  • Велико Търново
Момичета, да имате идея къде в града мога да си намеря домашни пантофи от овча кожа с типичните пухове на глезена. Предполагам в някое по-малко магазинче, предлагащо български стоки, но не съм ориентирана къде точно.
Според мен сега като започне базара ще има на някоя от къщичките Simple Smile

# 350
  • Велико Търново
На базара със сигурност ще има, да.

# 351
Базарът започва на 28.11, нали?
Досега не съм го посещавала, понеже последните години не бях в България. Предполагам, че има хапване/пийване, разни вкусотийки. Joy

# 352
  • Велико Търново
Според мен заради извънредната обстановка не трябва да се таят някакви надежди за вкусотийки Grinning
На 26-ти ще го откриват.

# 353
  • Велико Търново
Имате ли представа откъде мога да видя достоверен списък с песните, изучавани до 7ми клас?

Част от изпита за музикалната паралелка в Емилиян Станев е изпълнение на 2 песни, едната от които да е от учебното съдържание, та затова питам.

# 354
  • Велико Търново
Според мен заради извънредната обстановка не трябва да се таят някакви надежди за вкусотийки Grinning
На 26-ти ще го откриват.
А миналата година имаше, но сега вече зависи кой какво разбира под вкисотийки - има козуначено коминче, понички, палачинки, царевица на пара, някоя друга скара ....май нещо забележително не е имало никога

# 355
Искам координати на фризьорка, която прави хубави кичури с фолио, че недолюбвам тези с шапка.

# 356
  • София/Севлиево
А за да посетиш коледния базар ще искат ли зелен сертификат,че за софийския искат,нищо че е на открито?

# 357
  • Велико Търново
Искам координати на фризьорка, която прави хубави кичури с фолио, че недолюбвам тези с шапка.

Аз през последните 20+ години не съм видяла да се правят с шапка.
Катя от Крейзи дълги години ми правеше кичурите, но това е било последно преди 12 години, в салона на Стельо също добре работят.

# 358
  • Велико Търново
Деси "Захир" - и с шапка работи мисля, но балеажа със сигурност го прави с фолио

# 359

Аз през последните 20+ години не съм видяла да се правят с шапка.
Катя от Крейзи дълги години ми правеше кичурите, но това е било последно преди 12 години, в салона на Стельо също добре работят.
Моята фризьорка прави. Прави и с фолио, обаче явно я мързи.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт