В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 849
  • 787
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте, някой може ли да ми препоръча добър УНГ, моля?
Някой ходил ли е при др. Арсова?

# 451
  • Велико Търново
За тук д-р Белчилов, но аз съм пристрастна и за Плевен д-р Ненов.

# 452
  • Велико Търново
Здравейте, момичета, трябва ми добра козметичка (става въпрос за триъгълник) , че до сега при тези, които съм ходила, все едно сама съм си правила кола маската Smiley

# 453
Имаше една готина мацка в Beauty, салонът до Практикер / Макдоналдс. Там като цяло са готини.

# 454
Здравейте, момичета, трябва ми добра козметичка (става въпрос за триъгълник) , че до сега при тези, които съм ходила, все едно сама съм си правила кола маската Smiley
Аз само се доверявам на Поля от Енигма и хигиената е на ниво.

# 455
  • Велико Търново
Аз само се доверявам на Поля от Енигма и хигиената е на ниво.

Ходила съм веднъж там и наистина бях доволна. Но много са си качили цените ☹️

# 456
Някой знае ли къде мога да отида за проблем с гнойно топче на ухото? Дали козметици които пробиват уши могат да го оправят 🤔 То е на мястото на запушена дупка за обеца и се е образувало малко топче, някаква идея? Че искам да ги пробия и на ново и ако може предложения къде 😅 Благодаря предварително

# 457
Някой знае ли къде мога да отида за проблем с гнойно топче на ухото? Дали козметици които пробиват уши могат да го оправят 🤔 То е на мястото на запушена дупка за обеца и се е образувало малко топче, някаква идея? Че искам да ги пробия и на ново и ако може предложения къде 😅 Благодаря предварително
Аз се напатих на хирурзи тук заради нещо супер безобидно. Накрая отидох в Плевен с направление в Авис медика при д-р Георгиев и 6 месечната ми одисея приключи за 20 мин..
Та преди мен пробиваше ушите на дете на 3г. въпросния доктор.

# 458
Някой наскоро пита, но ви моля отново и аз да споделите актуална и сигурна информация къде в събота и неделя може да се направи ПСР тест за Ковид и с какво работно време. Благодаря ви от сърце!

# 459
  • Велико Търново
Мъжът ми вчера си прави в Рамус, всяка събота като отивам на работа лабораторията работи/до училище Бачо Киро/.

# 460
  • Велико Търново
Здравейте Simple Smile
Някой имал ли е проблеми с Glovo? Имам няколко поръчки и изведнъж приложението казва, че не доставя в моя район?!

# 461
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Пробвай през компютър! Или без да използваш приложението.

# 462
Моля за препоръки за неврохирург Hug
Имате ли отзиви за д-р Гецов?

# 463
Къде в града мога да си принтирам бебешки карти на картон?
Идеята е,че аз си ги рисувам и няма да принтирам някакви големи количества, а само за мен и предполагам на повечето места биха ми отказали…говорим за около 20 бр. такива карти

Изображението е илюстративно Simple Smile

# 464
Мисля, че в Сириус биха принтирали. Могат дори да ги изрежат.

Общи условия

Активация на акаунт