В*Е*Л*И*К*0 *Т*Ъ*Р*Н*О*В*О - 46

• 54 121
  • 787
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте. Има ли уролог, от когото сте доволни?
Не. Търсете в Плевен и София

# 631

Днес внезапно си отиде д-р Иван Толеков, изключителен хирург и човек с огромно сърце.
Светъл път на душата му.  Hands Pray

# 632
Да е светъл  пътят му.
Голяма загуба.

# 633
Да почива в мир!

Каква ирония на съдбата - почина от операция, която както се вика я е правил цял живот.

# 634
  • някъде там
Моля за препоръка за салон - оформяне на вежди и микропигментация, както и цени? Благодаря 🍀

# 635
Кардиолог? За д- р Игнатова отзиви?
И да работи с направления.

# 636
  • Велико Търново
Препоръчвам д-р Василева и д-р Манчева от интензивния сектор на кардиологичното отделение в МОБАЛ. И двете преглеждат в сградата на поликлиниката. Василева е в МЦ Аура, а Манчева - в ДКЦ 1. Много са добри и двете.
Завеждащият на кардиологията д-р Бенов също преглежда в МЦ Аура. При него съм ходила само на ехокардиография, но е внимателен и обяснява.
За д-р Трендафилов (преглежда в каб. 202 в сградата на Поликлиниката) съм чувала добри отзиви, но нямам лични впечатления.
В специализираната Кардиологична болница (намира се в един от корпусите на т.нар. "стара" болница, но е частна) също има добри кардиолози. Те преглеждат в Кардиологичния център на бул. България. За съжаление, въпреки че лежах в болницата, мога да цитирам името само на един от лекарите - д-р Петров.

Последна редакция: нд, 08 май 2022, 21:06 от DamaPika

# 637
Много ти благодаря!!! Heart

# 638
Къде и при кого да заведа дете за пробиване на уши? Търся място с висок стандарт за хигиена и внимателно отношение (детето не е бебе, би било чудесно манипулацията да не остави лош спомен). Благодаря предварително за информацията.

# 639
Ушите съм си пробивала при момчето в На Тъмно, нищо не усетих, но сякаш не се погрижих добре за дупките и до днес се възпаляват като сложа нещо. Нова съм в темичката, цялата я изчетох и записах час при д-р Рашкова, тъй като съм бременна в 7ми месец и живея в Германия, но края на месеца си идвам във Велико Търново. Имам друго питане момичета, фризьори, от които сте доволни? В Бюти ходих преди години да ми изсветлят косата, излязох по-тъмна и платих 80 лв. 😀 В Чар не ми харесва. Срещу мола съм ходила в едно салонче, но ми липсва грижа малко там. В Гили при Йоана съм била, последния път толкова ми скъси косата, че още не мога да се отърся от травмата. При Бисерка в Делукс до Марно поле също съм ходила, но там пък все чисти цъфналото уж и все с цъфнало си ходя. Общо взето търся някой компетентен, да ми препоръча цвят или прическа според формата на лицето, да не ми взима адски много коса при обирането на цъфтежа и накрая да не изглежда наръфана. С гъста коса съм, която е 100 нюанса в момента 😀 та търся някой, който да я освежи и уеднакви 🤷🏻‍♀️ конкретно питам за момичетата в салон Крейзи, ако имате мнения, но всякакви препоръки биха ми били от полза 🥂😇

# 640
  • Велико Търново
сякаш не се погрижих добре за дупките и до днес се възпаляват като сложа нещо.
Може просто ушите да са чувствителни. Моите например не понасят друго освен злато. Даже и от сребро се възпаляват.

# 641
Къде и при кого да заведа дете за пробиване на уши? Търся място с висок стандарт за хигиена и внимателно отношение (детето не е бебе, би било чудесно манипулацията да не остави лош спомен). Благодаря предварително за информацията.

Аз ще се повторя. При посещение на Авис Медика в Плевен по друг повод при хирург, чакаше след мен дете около 3г и майка му за пробиване на уши. Обстановката е много хубава,  аз за първи път ги посетих края на миналата година. Определено висока хигиена в общи части и кабинета. Става дума за базата им в центъра. Докторът ми беше препоръчан от познат - д-р Георгиев.

# 642
  • Велико Търново
За фризьор момчетата от салона на "Стельо", а за пробиване на уши Поля от салон "Енигма".

# 643
  • Велико Търново
На дъщеря ми й пробиха ушите на 3 г. и няколко месеца в един салон до полицията - за мен отговаря на всичките ви изисквания. Не се сещам обаче как се казваше. Иначе в Бюути знам, че ходи медицинско лице да пробива след записване на час, но по време на пандемията не работеха.

# 644
Прочетох малко по темата и попаднах на Вероника Лискова, професионален коафьор се води, снимките в профила във фейсбук изглеждат супер. Някой мнения за нея и в какъв ценови диапазон работи? Стельо .. имам стаж като сервитьорка и от тогава съм го нарочила, много надут. Sweat SmileSweat Smile Знаете ли също така дали във Велико Търново се предлагат някъде фотосесии за бременни. В Германия искат по 200 евро и си избираш само един кадър.Weary

Общи условия

Активация на акаунт