Седмокласници 2020/2021 - Редене на желания - (05.07 - 11.07)

• 68 426
  • 1 116
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И аз се включвам с 2 броя бъдещи петокласници. magi_sveta, ти, за да не загубиш форма дотогава, удряй ни по едно рамо Joy Както и всички други посестрими Kissing Heart После ще връщаме жеста.
Аз хубаво поливам, десет пъти проверявах дали до утре /включително/ е срокът за подаване, а младежът пак се организирал за басейн, аз да съм подреждала  - да, ама друг път, после да има кой да обвинява Joy

# 466
  • Някъде на край света
По мои сметки (не съм математик, а практик) с доста юни ще си пием 2023-а.
Ние днес поляхме кой с какво имаше, аз с розово!

# 467
  • София
Aз събрах бройката във всичките там паралелки, които писахме, видях че е много над общия брой момчета преди него, значи е ясно, че все някъде ще се закачи. Надяваме се да е на 3-о, или 4-о желание, макар че даже и те са ни с по-нисък приоритет от избраното вече училище (ПЧМГ) А, писах и паралелката в НПМГ с физика, за която не се е явявал на техния изпит и точките му от 2-ри кръг на олимпиадата са под 60% от максимума (то над 60% имаха сигурно 20 деца), що я писах и аз не знам, да декларирам обективно желанията, може би. На първите 2 места са ни паралелки за които обективно няма как да има бал Wink Но пък отново си отговарят на истинските желания.

Ми... Паралелката е от 26 деца - а сигурно и от други райони ще кандидатстват за нея...

# 468
На всички цветове в чашите, на подалите и неподалите, на приетите и все още чакащите - наздраве! Beers

# 469
Добра вечер!
С розе седнах да редя уж на спокойствие...вчера чернова, днес- белова. Нацъках ги вече по номера, поразместих тук таме, нефатално надявам се. Общо 45. До 15-16 някъде са подредба на младежа...И на финалната права ме изхвърли от профила. Айде 3-ти път за щастие, не знаех, че е и за време подреждането. Не успях да прикача медицинското, разбира се, кой да види, че е джипег формата...Та, отивам да спя, това беше, което можахме да направим.
Наздраве, за здраве във всяко семейство, късмет и успехи на дечицата ни!
P.S. Да допълня, че се появиха и при нас оценките.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 00:02 от Анонимен

# 470
  • София
Министър Дидева нареди - Наздраве!
Дидева, знаеш, че си спасителят на всички ни, нали Kissing Heart

Денят заветен веч дойде,
Искрящото море всички ни зове.
Дали ще дойде тоз момент -
Емоцията лятна да стане компонент
В коктейл от усмивка, щастие, радостни сълзи
А седмокласните майки да ме оставят на мира чак до зори!

# 471
Soul, а тази година в някои училища часовете онлайн бяха намалени с 10 мин. Може да се сметне тези деца колко са изгубили, но не им намалиха материала.

# 472
  • София
По мое скомно мнение матурата беше лесна, но трябва да отчетем и факта, че миналата година 7ми клас бяха половин година дистанционно и им махнаха част от материала. Тази година децата реално са почти година и половина онлайн и не махнаха нищо от матурите. Дано догодина учат присъствено, защото на седмокласниците догодина ще им се струпа поне 2 години дистанционно обучение.

Миналата година 7ми клас бяха в грипна ваканция от 27ми януари до 15ти март и не са учили изобщо. После минаха ДО. Затова бе намален част от материала.
Да не говорим, че половината школи и частни учители окапаха, защото не бяха изобщо подготвени за онлайн уроци. Включая двете частни учителки по БЕЛ и математика, които бяха на щерката, а школата водеше само видео-лекции чрез ютуб.
Самите училища, колко време им е отнело да влязат в час с ДО, също отделен въпрос...
Svetli, и учител на местна почва ще ти осигурим Wink ти само реши да станеш винопроизводител! И пазарът вече изглежда сигурен в лицето на седмокласните мами... Какво има да се чудиш Joy
Срам не срам, аз съм на едно модерно оранжево Мелнишко. Не е като на ММ, ама не се и оплаквам. Наздраве Simple Smile

Разкажи повече за оранжевото, моля. Такова не съм пробвала...

27.01-04.02 беше грипната ваканция. 7 учебни дни. След това от 06.03 до 15.03. 6 учебни дни.
Но да, миналогодишното ДО и тазгодишното нищо общо нямат, тук съм съгласна.

Последна редакция: вт, 06 юли 2021, 23:59 от katiABV

# 473
  • на пистата
Да ви почерпя с тортата,която направих за моят седмоклосник.
Днес става на 14г.Чакам го да се.прибере от морето.Толкова много ми липсва вече.
И да съм по темата...оценките при него още писват.

# 474
  • Варна
Кати, розе от широка мелнишка се води, но на цвят си е баш оранжево. ММ го беше в Македония миналата седмица и пътьом го е взел от Мелник. Не знам подробности, но и няма за кога - беше само литър...
Искрено съчувствам на тези, които пак ще минат през седмокласната въртележка! На мен ми останаха едни матури да избутам и спирам алкохола! Честна чавдарска!
НаМ, да ви е жив и здрав рожденика и да има късмет с новото училище! Тортата е разкош! Браво!

# 475
Кати, ваксина за Короната ли сложихте?

# 476
Чудно за статистиката! Дано скоро и от 10 клас, макар от чисто любопитство - подадохме и ние!

Наздраве Simple Smile

Вива Италия Wink

# 477
  • София
NaM, да ти е живо и здраво момчето, да ти носи само радост и късмет Kissing Heart Нека подаръкът му бъде прием в желаното училище, където ще намери верни приятели Kissing Heart

# 478
  • София
И ние днес го ваксинирахме нашия. Малко го боли ръката и му спи повечко.

# 479
  • Някъде на край света
NaM, здраво и много щастливо да ти е момчето! Да попадне в точно такъв клас, за какъвто си мечтае и с лекота да се справя с всички препятствия! Flowers Four Leaf Clover

И аз като децата, нямам си друга работа и пусто му математически мозък смята. Момичетата с петокласниците, някоя да се е замисляла колко алкохол ще ни трябва за комбинацията  12-токласник + 10- класник? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт