Керем Бюрсин в "Почукай на вратата ми" (тема 95)🍒

• 33 112
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
И като ви остане време да пуснете по един глас за нашите Wink
murexdor.com/vote
Доколкото разбрах, 1 кръг носи 1 точки .... 4 кръг (финален), в който сме в момента носи 4 точки. Така, че в момента е важно да се гласува, защото конкуренцията ако се активизира може да ни измести с по-голям брой точки във финалния кръг.
А ще е супер да запушим устите на конкуренцията като спечелим поредните отличия Trophy

# 331
  • София
Аз също да отговоря на Славена - така, както въпросната потребителка е споделила мнение, защото това е форум и всеки има право да се включи и изкаже, аз също мога да напиша това, което мисля по повод нейното изказване. За мен то е неуместно и по-скоро един вид провокация. Идва много не на място. Но това е моето мнение. Не го налагам. Само го споделям. А това, дали ще продължи да пише, е нейн личен избор. Същото важи и за мен. Много чувствителни ще излезем - все пак добрият тон го спазваме. Но това не означава да игнорираме и подминаваме мнения, които не ни допадат. Напротив. Аз съм свикнала да си казвам право куме в очи нещата. И пак казвам - всичко е въпрос на личен избор. Дали ще пишеш, дали няма, какво ще пишеш и т.н. Wink

# 332
  • София
Tanyatt Не си е заслужавало този труд, чак да си правиш регистрация, за да ни покажеш този пост. Ние знаем, че има и такива, които не вярват. Има и такива, които не искат да приемат факта, че това е истина. Трудно се преглъща такава любов от феновете на бившите севгилета на ХанКер. Ама кой им е виновен? Да си бяха седяли мирно на задните части, а не да кръшкат.

Аз мисля, че Ханде и Керем трябва да бъдат наградени с най-голямата награда за "Най-добра маркетингова двойка"! Представяте ли си какви качества трябва да притежават, за да могат цяла година да играят тази "РОЛЯ". Това не са успяли да го изиграят най-големите световно известни актьори по света. А те с такава лекота го правят, че човек се чуди дали го играят или са истински. Освен това е редно да им се изработят и восъчни фигури в музея на мадам Тюсо, за да могат следващите поколения да се учат от тях.

Ето това е игра на истински професионалисти. Първо трябваше Керем по задължение да се пренесе в дома на Ханде още след Нова година, за да изглежда много истинско и автентично тяхното приятелство. След това през м. април без да им се ходи на Малдивите, по задължение трябваше да отидат. Нали се борят за наградата "Най-добра маркетингова двойка". Там им се наложи да спят в една къща, на едно легло. В задължението им влизаше снимка от кану, тичане боси по тревата и пръскане с вода от поливната пръскалка. Задължително трябваше да отбележат годишнината на сестрата на Ханде и да танцуват вечерта, прегърнати като влюбена двойка, а таен папарак да ги заснеме. После на другия ден трябваше да отидат на басейн и да се правят, че им е много хубаво и весело. А на връщане от Малдивите, така трябваше да изиграят истински "влюбена двойка", че да може папараците да ги видят хванати за ръце, уж случайно, без те дори да подозират.
На Ханде  и се наложи да организира рожденият ден на Керем. И то цели 3 дни. Трябваше да покани майка му чак от САЩ, за по-достоверно. За да повярват всички, че това не е "маркетинг", покани и неговите най-добри приятели. А Керем, за да е по-убедително, сутрин трябваше да направи няколко снимки на Ханде в кухнята, още сънита, как си прави сутрешното кафе. А накрая да вдигаш Ханде, вместо гири, в градината на къщата, за да показваш на хората, колко си силен и влюбен.
Само се чудя, защо пропуснаха да покажат, че празнуват заедно Нова година. Това не влизаше ли в "Маркетинговият им договор"?

Мислите ли как се играе всичко това? Какви качества трябва да притежават, за да ни "заблуждават" цяла година. То пък от "маркетингова игра", взе че премина в истинска. Те се самозабравиха. Взе че им хареса. Няма лошо. Това е най-прекрасното нещо. Да играеш на "ЛЮБОВ".

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 юли 2021, 21:47 от БлагаВест

# 333
Извинете, но това не съм го писала аз, намерих коментара в група и просто изпратих да видите какво мислят другите😆
И аз - извинете, ама не забелязвам мисъл в цитираното. Stuck Out Tongue Winking Eye
Добър вечер и мнооого благодаря за преведените сцени от снощния епизод на Алекс и на Али за фрамана. Flowers Cherry Blossom Flowers Cherry Blossom

# 334
Цоп и аз в новата тема!
Маргаритке, благодаря! Да ти кажа честно, приличаш ми на Моника от Приятели 😁, имаш нужда да удовлетворяваш желанията на всички! 😜😂
Благавест, много хубаво си го казала за маркетинговата стратегия! 😁Е, дано да продължи цял един живот и много маркетингово-стратегически човечета да се пръкнат от нея!
Тук разбира се всеки може да си пише, обществен форум е, но не очаквайте да се посрещат негативните мнения с пита с мед! 😆За Ханде и Керем или хубаво или нищо! 🤣😁😂
Али, Алекс благодаря! 🌷🌹🌷

# 335
mi_si, освен за арабски неща, аз за друго не мога да гласувам. Нямам категории, нямам нищо. Давах "Напред"... Нищо. Възможно ли е, защото съм от мобилно, да не ми показва всичко. Отивам на "Гласуване", същата работа.. 🤔 В моя телевизор ли е грешката?

Булки, подпалени и запалени, хейтъри ще има винаги. Дали спрямо сериала, дали срещу Ханде и Керем като двойка... Една уважаема булка казва "Еди му майката"... Така че... Едете им майката на онези, които не ценят труда на другите, не ценят отношенията на другите и си свиркайте. Нито ще променим хорското мнение, нито някой би променил вашето, нали? 😏

Taка, идвам с питане, за да се разсеяте малко. От кой момент е този стоп кадър, на който попаднах, защото аз не си спомням такава сцена. Слагам го в спойлер 🤔
Скрит текст:
СЕРИОЗНА СЪМ! Не викам, просто да ме разберете, че съм сериозна 😏

# 336
Налбантова, ти сигурна ли си, че този кадър е от нашия сериал!? 😁Обаче в новия епизод може да има подобен! 😆Забелязах те ли, че след като Серкан подслуша Еда по телефона, тя взе да му разкопчава копчетата? 😁Нещо търси ли, заиграва се, но тази игра може да е опасна. 😂🤣

# 337
Извинете, но това не съм го писала аз, намерих коментара в група и просто изпратих да видите какво мислят другите😆

То така и така не можем да разберем какво "мислят" другите, но видяхме какво написахте вие...Е, добре,  видяхме. И какво очаквате, че не разбрах?! Да се плеснем по челото: Брех, какви сме будали или да се втурнем в издирване на доказателствен материал "кой кого обича и защо"?...Постигнахте едно: няколко момичета от темата, които са  по-красноречиви в епистоларния си изказ написаха много интересни постове, които с удоволствие четем. Да не се мъчим да попречим на хората да бъдат щастливи, дори и на тези, които просто обичат щастливите хора.  Hug

# 338
Налбантова, при мен няма проблем - телефон,таблет, лаптоп ...
Технологията е както досега Wink

mi_si, освен за арабски неща, аз за друго не мога да гласувам. Нямам категории, нямам нищо. Давах "Напред"... Нищо. Възможно ли е, защото съм от мобилно, да не ми показва всичко. Отивам на "Гласуване", същата работа.. 🤔 В моя телевизор ли е грешката?
П.С. Ти ли маймунке не знаеш от къде е сцената ... Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
На стар краставичар, краставици ще продаваш .... Wink

# 339
  • Пришълец
Налбантоваа, я виж как успешно отклоняваш вниманието, браво Sunglasses

Лаура, ти пък кога успя да ми схванеш спатиите Satisfied

# 340
Момичета, ❤️🍒
И на мен нещо не ми се получава гласуването Sad
Преди няколко дни нямах проблем, сега ми дава грешка при имейла... Sad((

БлагаВест ❤️
Благодаря ти за всичко споделено, по добре не ми се вярва, че бихме  го казали
...
Не се връзвайте, тъкмо днес си мислех колко е хубаво в тази тема, няма нито един негативен....
И за финал ми се иска да кажа... Нека всеки маркетингов продукт да гледа като Керем, но не мен.   🤩🤩🤩🤩 Както гледа Ханде..... Аз по влюбен мъж не съм виждала на екрана, честно..... Толкова му личи особено след 5-6 серия....

# 341
Aaa пердетата - всички ги помним тези куптови пердета.  Stuck Out Tongue Winking Eye
После след тях, Серкан дори си помисли, че Еда може наистина да е бременна... Joy

Всички вече чакат Еда и Серкан да се съберат и да има пак пердета и миник Серкан - ама този път наистина.

Гледах трейлъра - има момент в който Еда и Серкан са се гушнали и спят заедно, а после не знам в тази кухня в трейлъра кекс ли бъркат за закуска, ама според разни теории в интернет - секс чак в 46 епизод...Sob не знам - аз на слухове и теории - непотвърдени - не вярвам, и чакам да видя какво ще стане.

Видях теория, че Кираз ще се натрови с ягоди и ще влезе в болница и че Еда ще разкара Серкан от дома им, понеже е безотговорен, и чак по-нататък сме щели да имаме секс за сдобряване.
Но и на това не знам дали да вярвам.

Теорията е базирана на това, че в еп 44 - много наблегнаха на тази алергия
- Серкан каза на Кираз, че и той е алергичен към ягоди
- Кираз предложи на шега да лежат заедно в болница натровени
- Еда напомни на Серкан, че Кираз е алергична, когато искаше да я изведе "баща-дъщеря"
- Айфер искаше да звъни на Серкан да му каже, че Кираз е алергична, Еда я успокои, че и Серкан е алергичен
- Дениз предложи на Серкан ягода - и той отказа като каза, че е алергичен

# 342
На къде ли пътува Ханде?

Дали е ново от Ханде?

# 343
  • Кърджали
Ха бой през клавиатурите. Ме давам Киразчето ми да влиза в болница заради ягоди
Ако ще търсим повод за секс за сдобряване - причини и сами могат да си създадат.Не го ли могат, тренинг ли са загубили.

# 344
И аз да допълня, че този профил доста праволинейно има само два поста - с цитата, който не е писан от него и извинение, че таЙзи мислА не е негова, ама да си каже какви ги мислят "другите"?! 😀Слагам маска😷, искам си моите мисли, не че нещо, да не е заразно! 😉
 За непосветените, да кажа: влюбеният поглед се постига с лещи за очи, тъй де маркетингов трик! 🙃🌝

Общи условия

Активация на акаунт