Цистит - традиционно и алтернативно лечение- тема 9

• 51 954
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Пандорина,от групите във фейса и тук от майките на деца с уропроблеми.И в пъти по-евтин от гръцкия.

# 646
Пандорина,от групите във фейса и тук от майките на деца с уропроблеми.И в пъти по-евтин от гръцкия.
И това е важна информация, дай някой линк...

# 647
Аз откакто пих монурал( пих и пробиотик с него )  преди година и нещо не мога да се оправя със стомаха, ходих на гастреентеролог и не се оправих .. чее дано не ми се налага да го пия пак защото ми повлия на цистита оправи се ,но ми прецака стомаха

# 648
Аз толкова Монурал съм изпила, че ви е бедна фантазията. Последно май 7 прахче та изпих прес 4 дена. Получавам разстройство, но пия Ентерол и след известно време се оправям.

# 649
А аз съм изпила до сега 4 или 5 Монурала в рамките на една година и никога не съм имала каквито и да е проблеми със стомах .
Явно си е до организъм 🤔

# 650
  • Anywhere
Аз повече от година пия турския нитрофурантоин -Piyeloseptyl  се казва. Поръчвам го чрез тази група https://www.facebook.com/groups/376545973774238/?ref=share. В Турция естествено е по-евтино, но през декември отказаха да ми продадът без рецепта.

Никакви странични ефекти нямам от него

# 651
На мен и с рецепта ми отказаха , че не била от техен лекар.Но на познати посетители даваха и антибиотици,и хормони.Сега чрез групите у фейса си спестявам подобни изживявания.

# 652
А колко време отнема една поръчка? Чудя се дали да не се запаса за зор заман.

# 653
Пандорина,последно поръчвах от една дама в базар-а.Още същия ден ми ги изпрати.А от фейса поръчвах заедно с Т3 ,пак ден -два.
Ще я видя групата на служ.фейс ,но бяха ми казали да търся "лекарства от Турция".
Иначе мога да ти пратя сега блистер .

# 654
Един блистер до никъде няма да стигне. Може би ще трябва да поръчам поне 1 кутийка в случай на нужда да не хуквам да търся.

# 655
На мен ми стига за 15 дни,но съм на уроантисептичната доза.В случай,че ти е спешно и докато намериш.Мога да попитам дамата от базар-а или да ти дам тел й ,за да й пишеш на вайбър.

# 656
Благодаря Съни, не ми се ще да дърпам дявола... Ако нещо се наложи, ще те помоля.

# 657
Дано не се налага.Но ако има нещо спешно,ще ти пратя.

# 658
Включвам се да споделя ,че с един монурал слава богу се оправих. Оправи ми се и разтройството,но всеки ден съм с ужасно главоболие .Имам още един ден да пия цистостоп sr ,3x2 и подозирам него.

# 659
Аз от Цистостопа получих разстройство, хем ми е здрав много стомаха, но това става обикновено като го пия ударно през 2-3 часа по 2.

Общи условия

Активация на акаунт