Мартенски мами 2022 ❤️💙

• 34 085
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
  • sofia
Аз също не мисля да спирам да се боядисвам. Помня, че с малката ми дъщеря отидох веднага след раждането на боя и станах оранжева, явно от хормоните нещо се случи хахаха, много забавно беше.

# 196
Привет Ариел, моят доктор изрично ми каза до 12 седмица да не се боядисват Simple Smile

# 197
Момичета моля споделете как процедирате с това гадене, защото е просто ужас …понякога искам само да лежа, защото ми е замаяно и лошо.
Като ви чета колко сте подготвени и за БХС и ФМ малко се стряскам колко неподготвена съм аз 😟, но все още не съм видяла точицата (след няколко дни съм на преглед) и се успокоявам,че тепърва навлизам в нещата (5гс+3дни)

# 198
  • sofia
Студен пъпеш или диня в малки количества, сода с лимон на мен помагат.

# 199
В 5г.с не си неподготвена, просто е рано за БХС и ФМ. Не се притеснявай. 🥰
За гаденето на мен ми помага закуска банан и бисквитки обикновени и хапване по малко, но често. Вода на малки глътки и Спрайт или Сода. Без мазно и пържено за мен поне, гади ми се от тях. И почивка, ако е възможно.

# 200
Честно казано и аз се чувствам неподготвена, а съм 7+3 г.с  Относно гаденето- при мен няма сутрин нито вечер. Но открих, че ако хапвам нещо солено през час примерно, не прегладнявам и съответно не ми става лошо толкова често. Относно кафето .... ами мнооого обичам. Но откакто разбрах, че съм бременна го спрях. И с първата бременност не пиех 😊 Иначе изобщо не ми се яде сладко/шоколад, а преди доста си похапвах. Сега ми се иска солена, кисела храна и мнооого плодове 😊

# 201
Здравейте,мамчета! Изпитвате ли все още някакви болки ниско долу? През деня нищо не ме боли, но от две вечери насам ме пробожда в левия яйчник или поне мисля,че е там, надявам се не е нещо сериозно? Другия ми въпрос е относно боите за коса, тъй като тук там имам бели коси, всеки месец се боядисвах, сега пак ми е пораснала косата и се чудя каква боя да си взема, някъде четох,че изпаренията били много опасни, това ми е първа бременност и изобщо не съм наясно, ще съм благодарна, ако майките с опит ми дадат съвет Hug
Здравей,
Аз съм в 7+6 дни с първа бременност. От няколко дни и аз имам пробождания от двете страни на яйчниците. Докторката ми каза, че било нормално.
Можело да пия нош па 3х2.
Но ако се появи постоянна болка да отида. За боядисването и аз съм още в дилема. Чета коментарите на мамите с предишен опит. Лека бременност 🙂

# 202
Здравейте,мамчета! Изпитвате ли все още някакви болки ниско долу? През деня нищо не ме боли, но от две вечери насам ме пробожда в левия яйчник или поне мисля,че е там, надявам се не е нещо сериозно? Другия ми въпрос е относно боите за коса, тъй като тук там имам бели коси, всеки месец се боядисвах, сега пак ми е пораснала косата и се чудя каква боя да си взема, някъде четох,че изпаренията били много опасни, това ми е първа бременност и изобщо не съм наясно, ще съм благодарна, ако майките с опит ми дадат съвет Hug
Здравей,
Аз съм в 7+6 дни с първа бременност. От няколко дни и аз имам пробождания от двете страни на яйчниците. Докторката ми каза, че било нормално.
Но ако се появи постоянна болка да отида. За боядисването и аз съм още в дилема. Чета коментарите на мамите с предишен опит. Лека бременност 🙂

Аз съм 8 + 5 , тази болка се появява вечер за колко час, гледам да не пия нищо за сега, как се справяш с гаденето, през деня ми е много неприятно, нямам и много апетит, гледам да си хапвам плодове и зеленчуци

# 203
Здравейте! Heart Включвам се и аз. Видях мойте 2 чертички на 10.07.21. Бях на преглед, но все още нямаме сърдечна дейност. Началото на август съм на преглед стискайте палци всичко да е наред! Първа бременност ми е. Heart

# 204
Здравей,

Аз съм 8 + 5 , тази болка се появява вечер за колко час, гледам да не пия нищо за сега, как се справяш с гаденето, през деня ми е много неприятно, нямам и много апетит, гледам да си хапвам плодове и зеленчуци
И при мен се появява вечер, но за кратко. Много ми е трудно с това гадене. От тази седмица започна да е почти постоянно. Най-вече ми помагат плодовете. Нектарина, пъпеш, диня. Както и по киселите неща. И аз нямам никакъв апетит, но пък като хапна нещо ми става по-добре.

# 205
Аз хем нямам апетит хем съм гладна, как става това нз, но хапвам ли редовно ми е многоо по -добре, почти нормална се чувствам даже Simple Smile Като сладко само във вид на плодове, а преди умирах за шоколад хахах

# 206
Аз хем нямам апетит хем съм гладна, как става това нз, но хапвам ли редовно ми е многоо по -добре, почти нормална се чувствам даже Simple Smile Като сладко само във вид на плодове, а преди умирах за шоколад хахах
🙂🙂🙂 Да и аз съм по-абсолютно същия начин. Хем не ми се яде, но като ми замирише на нещо вкусно и рязко огладнявам. Като хапвам редовно се чувствам почти човек😁
Със сладкото също съм, като теб. Преди си хапвах шоколад, а сега само плодове.

# 207
  • sofia
Момичета, при смяна на лекар, проследяващ бременност по здравна каса, изисква ли се ново направление от ЛЛ?

# 208
за ЖК ли говориш или сега за прегледите през 1вия 3местър?

# 209
  • sofia
за ЖК ли говориш или сега за прегледите през 1вия 3местър?

За първите прегледи за установяване на бременност.

Общи условия

Активация на акаунт